VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 168
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 740
Моля, осъзнайте се и не пишете такива глупости за Станка и сексуалната й ориентация. Това говори зле за вашата умствена такава Peace

Кажи сега, за кого позволяваш да се пишат глупости, за да са спокойни всички за ‘умствената си ориентация’. Wink

Не съм никоя да казвам. Помолих....
Станка си има достатъчно комплекси от фигурата си, та не е нужно да подхвърляте храна на жълтурите да си пълнят страниците с гнус и по този начин да й създадат нови такива. Заслужава ли такова нещо това момиче?

# 1 741
По принцип, на Станка не е задължително да й пука. Но в конкретния случай, тя наистина сигурно се притеснява от такива неща (ненужно) и би било добре да й се спестят.

# 1 742
  • España
Тоест "околоочният крем "е същият аргумент като "поличката"по силата на своето внушение.....образно казано!!!

Що се отнася до индивидуалните предпочитания на списващите във форума,то те са различни,колкото различни са и хората....В този ред на мисли....аз лично обичам красивите,нискодецибелни и фини неща....Категорично се дистанцирам от агресивни,груби,манипулативни персони,като добавим и "чобанската нишка"...... няма как да бъда в лагера на "Мецанка"  Sick !!!

значи и аз съм гей  Joy рядко обличам пола  Mr. Green и не се гримирам  ooooh! Mr. Green

това второто направо ми звучи като виц, като знам за кого се отнася  Mr. Green

Sleeping- това ми е коментарът за твоето първо Няма СМИ....!"(както се казваше в един стааар бг-филм!
А за второто-ключовата ми дума беше "лично" ( т.е.- за мен,не мисля да се познаваме,  Peace)

Що се отнася до писанията за Станка-на мнение съм и аз ,че не е нужно да се дава х ляб на жълтурците и ,да НИКОЙ не заслужава подобно разчепкване,като тук ударението пада на "никой"  Wink

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 11:05 от dyvaromi

# 1 743
  • София
Не мисля, че Мариян има някаква "нестандартна"  ориентация.Такива са му маниерите просто, свикнал е така да се държи покрай хората, с които работи. Познавам 2-ма мъже, които са гей и 1,който има същите жестове, но си харесва жени.Твърдо харесва жени . Още повече Мариян е свикнал на определена позьорщина в модните среди, малко лигавене, театралничене.
Станка со е добре, дано си намери някой добър, голям мъж, да се държи с нея като с жена, а не тя да го дундурка.

# 1 744
Марианчо яко се е вклинил при леля Мира. И обсъждат номинациите, и естесвено Мира анализира ситуацията в къщата.

# 1 745
  • София

Станка со е добре, дано си намери някой добър, голям мъж, да се държи с нея като с жена, а не тя да го дундурка.

Въпросът е, че Станка не иска какъв да е мъж! Иска да е умен и да изглежда добре, защото всички ще коментират човека с когото ще се появи. Това вчера сама го каза пред Ваня. Ама успял и интелигентен мъж трудно ще си хване с този нейн "чобански " език и държане.

# 1 746
Момичета спешно търся една песен, която чух във вторник, когато даваха най-добрите моменти в къщата на Ваня Червенкова. Кавър на Металика беше на песента Nothing Else Matters, изпълняваше я накакъв женски хор.....
Няма къде другаде на пиша освен тук, защото съм сигурна че не само на мен е направило впечатление....

# 1 747
Стойко си го спомням как съм го виждала преди години изрусен. Сега разказва, че си е правил кичури и Мариан му казва, че има вече материал за следващи номинации. Joy

# 1 748
Момичета спешно търся една песен, която чух във вторник, когато даваха най-добрите моменти в къщата на Ваня Червенкова. Кавър на Металика беше на песента Nothing Else Matters, изпълняваше я накакъв женски хор.....
Няма къде другаде на пиша освен тук, защото съм сигурна че не само на мен е направило впечатление....
http://www.youtube.com/watch?v=kTvN4pExX7g

Peace

# 1 749
  • София
Когато срещне този мъж, ако има любов,той ще си затвори едното око за някои нейни глупости, я тя в стремежа си да е негова жена, ще се държи по-сдържано. Просто си трябва правилния човек, този който ще те стимулира да направиш лека промяна.Но не с принуда, защото той всъщност ще обича лудостите ти, а желанието за промяна ще е лично и вътрешно.

# 1 750
Аз пък нямам никакви притеснения за Станка и нейното развитие. Момичето е природно умно, хубаво, успяло, ще си се оправи добре накрая. Няма нужда от съвети и помощ. Тя и Мира няма притеснения за това, според мен, но изследваше интересен случай. И не усеща, че обижда.

# 1 751
Само на мене ли не ми харесва Тервел с тази глуповата физиономия на СОПОЛИВО ЦИГЛЕ!?

# 1 752
Най-смешното е, че излиза едва ли не някакъв проблем, ако Мариан, Станка и кой да е още там са гейове. Особено на Ваня групичката са брутално консервативни, лъхат на 19-ти век. Още малко и някоя клада ще запалят, да горят вещици.
Абе не смятам, че това е причината за номинацията.
 Просто Ваня е тропнала с крак и е казала: Мариан не мога да го търпя".  И шушумигите са започнали да търсят причини да го номинират и да не разочароват спонсорката.
А, определено. Но и че са супер консервативни и ги притесняват остарели норми за поведение - това също е така.

Съгласна съм, че не това основната причина Peace, но фактът че така се аргументират, показва, че има за съжаление доста прости хорица, които все още изпитват някакъв паранормален страх от гейове - нали сакън, ако не покажеш, че ги мразиш някой да каже, че си такъв и ти  Rolling Eyes  (такива  всъщност май повече ги е страх от себе си   Thinking )
В случая  е още по-гадно, защото Мариан съвсем ясно им заяви какъв е, и нямат никакво право да  ровят повече... То все едно да номинират Лиана защото евентуално (с това поведение) може да е нимфоманка  Rolling Eyes
Та в тази връзка, да я оставим Станка  (за мен си е 100% жена - яка балканджийка Mr. Green) какво ще кажете за Стойко?  Защо напада Мариан по тази линия ... и то май не е за пръв път ?  Thinking Ваня ли им е  подсказала как да се "аргументират" за номинациите или не?  

пп. Дали да не драсна един мейл до Джемини, че скоро не сме имали  гей-парад  в София ?  Wink...
Да видим как ще се преборят с това мишоците   Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 11:42 от Banshee

# 1 753
  • София
Мира не се усеща, че обижда?!  newsm78 newsm78 newsm78  Според мен го прави много добре осъзнато и обмислено! Явно тя така се държи с хората в реалния живот!
А Станка не я мислете. Така, като я гледам, си е родена с късмет!

# 1 754
Ама дори и да е гей тях какво ги засяга? ooooh! С нещо пречи ли им? Негова работа си е дали ще го разкрива пред цяла България, ебаси! Отвратителна Ваня, отвратителна!

Рядко някой ме дразни толкова. Имам чувството, че ако ми се налага да живея с нея 2 месеца, в даден момент толкова ще ме ядоса, че ще озверея и аз и в момент на ярост ще я прасна с нещо. ooooh! ooooh!
Ако аз живеех със отвратилелната Ваня Червенкова свинкс щях да и удара два шамара и да я поваля на земята. Laughing Laughing LaughingТакова злобно чудо като нея не бих могла да издържа.Явно Ваня мрази хора със собствено мнение а тези които са без сотвено мнение ги привлича към нея.

Общи условия

Активация на акаунт