VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 860
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Не знам,но аз за пръв път съм спряла звука.
Скрит текст:

Наздраве Групата!
Вчера по това време ми бяха по-интересни.В знак на протест,ставам да пия кафе

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 16:29 от gali&presi

# 1 891
Мира е повече теоретик, а Пламен е повече практик. С това са добра комбина.

Павел, примерно, също е начетен човек с будна мисъл, обаче той е твърде емоционален. А тези двамата са си рационални, при тях решения не се вземат от прищевки или импулс.

# 1 892
  • Варна
Пламен има по-реален поглед върху нещата от Мира.

Абсолютно. Макар че съм по-склонна да се съглася с Мира, че Мишо ще бие Мариян. Мишо има много фенове и поддръжници. Или поне така си мисля. Confused

Залязла му е славата вече на Мишо. Мариан специално в тези елиминации е силен противник, защото беше под прицела на грозни атаки.
Иначе при финал между Пламен, Станка и Тервел, Мира е права, че ще спечели Тервел.

# 1 893
Искам да спасят Йоко и Мишо ... само и само да им се разбъркат теориите на тея двамата .....  #Crazy    ... как не ги заболяват устите ...

# 1 894
  • София

Абсолютно. Макар че съм по-склонна да се съглася с Мира, че Мишо ще бие Мариян. Мишо има много фенове и поддръжници. Или поне така си мисля. Confused

Залязла му е славата вече на Мишо. Мариан специално в тези елиминации е силен противник, защото беше под прицела на грозни атаки.
Иначе при финал между Пламен, Станка и Тервел, Мира е права, че ще спечели Тервел.
Според мен Мишо ще остане, има кой да му плаща са смс-сите на него  Mr. Green. Мира го знае ама не може гласно да го изрече.

# 1 895

Трима ще са на финалното гласуване?

# 1 896

Не ми се вярва. Много  зависи как ще протече шоуто в оставащите 3 седмици, но мисля че Тервел изгуби много поддръжници след заигравката с Лили и вече не е фаворит. Между тези тримата Тервел ще е първият отпаднал, финалната битка ще е между Станка и Пламен. Там не мога да прогнозирам кой ще е първи, а и зависи какво още ще стане за 3-те седмици. Но на мен ми се иска да е Пламен. Wink

# 1 897

Има, има - бая червени бабички са му фенки ... да са му живи и здрави!  Mr. Green
Но ако се сезират някои организации, че в шоуто се допусна номиниране (и не е отменено от организаторите) заради предполагаемата хомосексуалност на участник  ... тогава не знам дали бабите на Шамара ще имат някакъв шанс   Thinking

Скрит текст:
Дошло ракиено време гледам, наизвадили сте мезетата ...  Hug  Laughing

# 1 898
  • ЯМБОЛ
                      Иринка,когато си замине,на Мира ще и потънат гемиите Joy

# 1 899
Стойко защо така го елиминирахте от финалистите?
Аз не съм сигурна, че Пламен ще е между тях..

# 1 900

Стойко много се изложи с последните номинации, поне според мен. Рязко ми спадна доброто мнение за него. Аз си го виждах, че е простоват, но все пак... Rolling Eyes

# 1 901

Защото Стойко номинира Мариан, защото криел нещо, което щял да разбере със сигурност когато излезе.

# 1 902
                      Иринка,когато си замине,на Мира ще и потънат гемиите Joy
А дано  Laughing
Аз не съм сигурна, че Пламен ще е между тях..
И аз така.Не го понасям,ужасно подмолен и лицемерен е   Mr. Green

# 1 903
Мира по-рано каза, че знае със сигурност коя PR агенция стои зад Мишо и че ще има организиран партиен вот.

# 1 904
  • Ямбол
Хрумна ми нещо - защо на Лияна ѝ е все мръсна косата. Може би не смее да я измие, че да не си измие и грима.

Общи условия

Активация на акаунт