VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 579
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората.
Понеже ако Ваня те коментира е по-приемливо,нали? Thinking
Е поне няма пред теб да говори каква си прекрасница, а зад гърба ти да те оплюе от горе до долу и изотвътре Laughing Laughing Laughing

# 2 056
  • Стара Загора

Станка-нимфоманка!!! Laughing / и рима има/

# 2 057
Станка и Тервел май ще се окажат големите губещи от това, че влязоха? Thinking

# 2 058
  • Варна
Станка прекали, "болен мозък", "ти нормална ли си" и това "тотално изпаткала" не знам какво значи, но подозирам  Stop
Спортистите с претенции нямат място в такъв формат, защото стават за голям резил, не е съм очаквала Станка да е супер интелект, но поне мислех, че е широко скроен човек и с чувство за хумор. Нищо подобно  Mr. Green
Peace  И значи сексуалния живот на СтанкитА не може да се коментира , ама виж Мариан могат да му слагат етикет. Ваня да се маха, че вече  Sick

# 2 059
Цитат
Понеже ако Ваня те коментира е по-приемливо,нали?

Абе вие май тази Ваня я сънувате нощем. Ваня, та Ваня. Само не разбирам, защо нападате Станка и за какво е виновна тя ?  

# 2 060
  • Ямбол
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.
И не искам на нищо да ѝ стъпвам на Станка, понеже доста надолу в представата ми за нормален, умен човек. Елементарна жена, която много държи да се бие в гърдите, че е проста и си го признава.
А Мира и който и да е, ако ме коментира, ще я изслушам и ще се вслушам. Няма да се държа като първата селянка в такъв момент.

# 2 061

Тя Мира Радева може и да е дразнеща ,но само Станка така реагира като я види или чуе.Не знам как да го обясня.Имах такава колежа на времето.До такава степен  беше пропита от омраза (и аз не знам откъде ),но като си нарочеше ,че не може да понася някой ей така селски се държеше.Демонстративно не поздравява,за всяка дума казано от човека,който си е набелязала скача да крещи...абе едва ли не цялото й съществуване се определя от антипатията й към някой.Аз лично не съм ок с такива хора,на който всички трябва да търпим настроенията и симптаиите.

защото само нея Мира я яде по този грозен начин Sunglasses
дава си ясна сметка, че е един от силните играчи, но нейната задача е друга във този формат:

да добута Пламен до финал  Sunglasses направо, колкото повече гледам, толкова по ми се бистри картинката Sick

аз пък не съм ок с такива като Мира, даже нещо повече, такива ги затапвам в реалния живот точно на 2-рата минута и не дай боже пак да ме почнат #2gunfire

# 2 062
Станка е готина не е лоша , вярно е че няма време това момиче , тук е искрена . Това не е Лила да се чепати и гримира , това момиче Станка не знае на кой свят е от тренировки. Пламен е страшен пич, само той и Мариян знаят , че са в игра, другите се взеха на сериозно.
Мале тая Ваня пак дудне и все коментира бе , не мога да я дишам, чиста гнус Sick Sick Sick

Тя не само дудне, тя внушава на онези "Спортистите"  дето имат  един атом в тиквите и си го менкат   Confused

# 2 063
  • София
Пфу, гнусно........ Ваня съвсем изпростя, не че е била умна.........
За такива като нея има една съвсем простичка дума-парвеню.
според Тълковен речник-
 Издигнал се чрез богатството си нискокултурен и духовнобеден човек.
според Синонимен речник-
новобогаташ
прост, простак, високомерен, надут, презрителен, горд, надменен, нахален
тоест точно Ваня.

# 2 064
  • И тук,и там
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

ааа,  имало личен живот ли?  newsm78
Ми нали проблемът и беше, че нямала  успех с мъжете (сама си го каза, който иска да гледа по-ранните излъчвания) и затова се замъкнала да пита Мира за съвет, а тя като и каза какво мисли, Станка оттогава не е спряла да реве като саранска мечка  и да я номинира  ... Е, като не ти харесва съвета на някого - просто не го следваш и забравяш за цялата история ... толкова.  
Не мисля,че е работа на Мира да обсъжда Станка. И ми е странно колко хора харесват махленското и клюкарене. Както е грозно и обсъждането на Мариан от Ваня.

# 2 065
Цитат
Понеже ако Ваня те коментира е по-приемливо,нали?

Абе вие май тази Ваня я сънувате нощем. Ваня, та Ваня. Само не разбирам, защо нападате Станка и за какво е виновна тя ?  
Кой друг да коментираме като само нея дават? Crossing Arms
Ти пък к'во коментираш само Мира?
И сега като Ванчето ли ще се държиш, да ми казваш кой мога да коментирам и кой не? Crossing Arms Whistling

# 2 066
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 2 067
Оф, тая Мира просто Sick...
Познавам такива хора като нея - флегматични, инфантилни, врящи си носа навсякъде. Половината от вас, дето я защитават, съм сигурна, че и 5 минути не бихте я издържали, бас държа!
То мелене, мелене, мелене - не знам кой би издържал на това поведение. За мен това е някаква патология, тая жена не е добре, страшно изтощаващо ми е да я слушам, като се случи да си пусна живото предаване и да дават нея, камо ли да живееш с нея и да я слушаш непрекъснато. То няма спирачка, братче. И като й кажат да си замълчи, защото наранява другите по начина, по който се опитва да говори, тя пак си продължава бе ooooh!. Как не се усеща, че не е желано мнението й - нали уж е много акълна ooooh!.

# 2 068
  • София
Цитат
Абе вие май тази Ваня я сънувате нощем.

Не само я сънуваме, ами и предпазни мерки сме взели, кой връзка чесън, кой нощна стража, кой котки, абе кой какво успее да намери. То вярно Хелоуин идва ама прекалено рано тоя вампир излезе от дупката си............

# 2 069
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

ааа,  имало личен живот ли?  newsm78
Ми нали проблемът и беше, че нямала  успех с мъжете (сама си го каза, който иска да гледа по-ранните излъчвания) и затова се замъкнала да пита Мира за съвет, а тя като и каза какво мисли, Станка оттогава не е спряла да реве като саранска мечка  и да я номинира  ... Е, като не ти харесва съвета на някого - просто не го следваш и забравяш за цялата история ... толкова.  
Не мисля,че е работа на Мира да обсъжда Станка. И ми е странно колко хора харесват махленското и клюкарене. Както е грозно и обсъждането на Мариан от Ваня.

Ваня веднъж подметна на Станка , че е простовата, ама била харесвана (не цитирам точно, но смисъла беше такъв)    ...  Значи важното е кой, а не какво ти казва, тъй ли?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт