VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 623
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Станка ще се размине с финала ми се струва Whistling
Така изглежда  ooooh!
Станка спортиста много уважавам и така ще и за напред, но Станка човека  Stop  не е моята кръвна група.

# 2 041

То дано Мира се размине със Станка, че ако продължава да я ядосва със съветите си fight
Ааааа, вярно ще я ступа Joy

# 2 042

Мен Станка много ме дразни.Разбирам,че не може да понася Мира Радева,но все пак живеят заедно и малко от малко може да се държи нормално с нея....Такова държание може да има само една изключително елементарна жена.

Ми да млъкне Мира малко  Sunglasses и Станка, даже няма да се сеща за нея, а тя само мели, ГРОЗНО мели Sick

Май Пламчо го гласи ББ за финалист - още повече разчита на същите мижитурки като него отвън да го подкрепят  Sunglasses
щот Мирето е направила преди влизането си в къщата соц. проучване, + псих. портрет на българите  Mr. Green

и те си ги бутат сега... така ще си ги добутат и на финал

нещо почна да ми се гади от от този сезон  Sick

# 2 043
Нека спечели Пламен , мен ме кефи и за Мариан ще се радвам , изкараха гей момчето , той не може да е обиден , а Станка за една пола може  Sick

# 2 044
  • И тук,и там
А Мира е самата прелест! Поведението и е меко казано грозно и не отговаря на претенциите,които има.

# 2 045
  • София

Мен Станка много ме дразни.Разбирам,че не може да понася Мира Радева,но все пак живеят заедно и малко от малко може да се държи нормално с нея....Такова държание може да има само една изключително елементарна жена.

Ми да млъкне Мира малко  Sunglasses и Станка, даже няма да се сеща за нея, а тя само мели, ГРОЗНО мели Sick

Тя Мира Радева може и да е дразнеща ,но само Станка така реагира като я види или чуе.Не знам как да го обясня.Имах такава колежа на времето.До такава степен  беше пропита от омраза (и аз не знам откъде ),но като си нарочеше ,че не може да понася някой ей така селски се държеше.Демонстративно не поздравява,за всяка дума казано от човека,който си е набелязала скача да крещи...абе едва ли не цялото й съществуване се определя от антипатията й към някой.Аз лично не съм ок с такива хора,на който всички трябва да търпим настроенията и симптаиите.

Май Пламчо го гласи ББ за финалист - още повече разчита на същите мижитурки като него отвън да го подкрепят  Sunglasses
щот Мирето е направила преди влизането си в къщата соц. проучване, + псих. портрет на българите  Mr. Green

и те си ги бутат сега... така ще си ги добутат и на финал

нещо почна да ми се гади от от този сезон  Sick

# 2 046
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

ааа,  имало личен живот ли?  newsm78
Ми нали проблемът и беше, че нямала  успех с мъжете (сама си го каза, който иска да гледа по-ранните излъчвания) и затова се замъкнала да пита Мира за съвет, а тя като и каза какво мисли, Станка оттогава не е спряла да реве като саранска мечка  и да я номинира  ... Е, като не ти харесва съвета на някого - просто не го следваш и забравяш за цялата история ... толкова.  

# 2 047
  • Ямбол
Тя си е елементарна.

# 2 048
  • София
Тримата стратерзи, много ми е любопитно как и кога се забавляват, все нещо злобеят и сплетничат

# 2 049
  • София
 LaughingМирка в профил и след няколко чаши вино прилича на Гаргамел Laughing Laughing

# 2 050
Тя си е елементарна.

В зората на демокрацията мутрите бяха борци ... И сега нивото си е същото   Rolling Eyes

# 2 051
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.

# 2 052
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората.
Понеже ако Ваня те коментира е по-приемливо,нали? Thinking

# 2 053
Станка е готина не е лоша , вярно е че няма време това момиче , тук е искрена . Това не е Лила да се чепати и гримира , това момиче Станка не знае на кой свят е от тренировки. Пламен е страшен пич, само той и Мариян знаят , че са в игра, другите се взеха на сериозно.
Мале тая Ваня пак дудне и все коментира бе , не мога да я дишам, чиста гнус Sick Sick Sick

# 2 054
  • София
Станка прекали, "болен мозък", "ти нормална ли си" и това "тотално изпаткала" не знам какво значи, но подозирам  Stop
Спортистите с претенции нямат място в такъв формат, защото стават за голям резил, не е съм очаквала Станка да е супер интелект, но поне мислех, че е широко скроен човек и с чувство за хумор. Нищо подобно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт