VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 686
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 025
правилно ли чух Ирина да казва, че те там са задължени да коментират съквартирантите  Shocked Mr. Green

туй тяхното ще е мисия  май  newsm78 яко дразнеща и ужасно груба ooooh!

# 2 026
Едва сега чух с какво Мира е номинирала Станка и не смятам,че има право да коментира интимният живот на когото и да е. Самата мира раазказваше как отишла и се трещряла с тоя и оня. И който не е като нея е объркан,така ли??

# 2 027
  • Варна
Станка ще се размине с финала ми се струва Whistling

# 2 028
  • София
Мен Станка много ме дразни.Разбирам,че не може да понася Мира Радева,но все пак живеят заедно и малко от малко може да се държи нормално с нея....Такова държание може да има само една изключително елементарна жена.

# 2 029
Лелеееее,какви грозни сцени..

# 2 030
  • София

И аз така си мисля.Прекалено почна да простее.

# 2 031
То направо всички ще се разминат с финала като ги гледам.  Twisted Evil

# 2 032
Много весела мисия, дано им дават повече такива, липсва ми забалвението.
А Мира не вярвам да разсъждава така...хм, как да се изразя, тесногръдо. Щом няма сериозна връзка Станка, значи че всичките ѝ сексуални контакти са за по една вечер, без чувства. Ай бегай при Ивенце, че взе да дразниш. Но си вземи и онази другата дразнителка - Ваня, че и Ирина. Да видим младите какво могат, без мамите да ги надзирават.

# 2 033
за тона и но комент, но направо си и го каза на Йоко много точно, и главното в очите  Peace
а не зад гърба и.
Но , хайде да видим какво право има да й говори така и Йоко пък й се обяснява . Йоанна си е голям човек и ще си прави каквото си иска . Няма значение в очите или зад гърба , това не е нейна работа , Мира е лоша , че ги коментира , а този фюрер не  Sick

То не САМО е фюрер - това  е https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=18487530827793 … p;id=243096096775   .. няма отърване   Close  

Ваня е говорител на всички - "Ние" решихме,  казахме  и пр.  - онези нейните мишки даже и думата не могат да вземат

# 2 034
Мале , всички са откачили в тоя формат не е истина просто какви скандали, какво чудо, Злати е попаднала в ада , само се чуди какво става . Наистина не могат да им казват да мълчат откъде накъде . Няма тартори според мен в тази игра всеки си е прав за себе си .

# 2 035
  • София
Мен Станка много ме дразни.Разбирам,че не може да понася Мира Радева,но все пак живеят заедно и малко от малко може да се държи нормално с нея....Такова държание може да има само една изключително елементарна жена.

Ами вие сте чудни хора - каква очакваш да е Станка? Интелектуалец?
Момичето е елементарно. За съжаление спортът й също не е престижен. Ако беше престижен, големите сили отдавна да са се намесили, та и там нямаше да имаме медал.

# 2 036
Станка е ужасна.

# 2 037
  • И тук,и там
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

# 2 038
И аз си промених много мнението за Станка. Определено не си направи услуга с този формат.
Моите уважения към постиженията й(плаках с нея, когато загуби на финала на Олимпиадата), но като характер не ми допада.
Докато Ваня крещеше като луда да я защитава беше ок. Но когато Мира реши да се защити веднага се започна с млъкни.
Много искам Ванчето вън от формата. Даже повече от Мира. Tired

# 2 039
  • София

То дано Мира се размине със Станка, че ако продължава да я ядосва със съветите си fight
                                                                                                                              Станка  Мира

Общи условия

Активация на акаунт