VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 832
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Ирина се държи малко истерично с това място в дрешника. И на номинациите каза, че Йоана се е държала арогантно като й е казвала "Спокойно", но аз не чувам някакъв кофти тон...

Ирина - в момента в който забрави за маската която си е сложила с влизането, става много неприятна.

# 2 011
  • софия
хахахха, яка мисийка

# 2 012
Ох, не мога да гледам вече мама Пиги....

Искам да знам дали всеки гърмян бизнесмен е ВИП?

ВИП означава не само богатство и известност, но и поведение, култура, субект за подражание.

Възмутена съм какви грозни сцени гледаме в прайм тайма!  #Cussing out

# 2 013

Е, па требва да са солидарни с шефката ...  Стойко да е благодарен, че мина метър  Laughing

# 2 014
 Twisted Evil
Ееее,  супер мисия!

# 2 015
  • Някъде в Матрицата
Очилата на стратега изчезнаха от Продавалника. Sunglasses

Ами тя беше такава глупост, Буркан от лютеница  Rolling Eyes с розови очила.

Що? Може на някой фен/ка да му е фетиш да се омаже с лютеница, да си сложи розови очила и да се сдобие с вещ пипната от Парис.  Joy Joy Joy
Цената беше по договаряне, може би е имало сделка.  Laughing

# 2 016
за тона и но комент, но направо си и го каза на Йоко много точно, и главното в очите  Peace
а не зад гърба и.
Но , хайде да видим какво право има да й говори така и Йоко пък й се обяснява . Йоанна си е голям човек и ще си прави каквото си иска . Няма значение в очите или зад гърба , това не е нейна работа , Мира е лоша , че ги коментира , а този фюрер не  Sick

# 2 017
Кое е хубавото на мисията??? ББ се е изчерпал тотално

# 2 018
Трябваше да пуснат музиката на Бени Хил за тази мисия (:

http://www.youtube.com/watch?v=JcNhDstL4-k

# 2 019
  • София
Ааааа отдавна не съм се смял така, както на тази мисия с преследването.

# 2 020
Честно, писна ми всяка вечер да ни товарят със скандали. И то все от един и същи човек. Много ми писна!

# 2 021
А Ваня като съветва не я засяга  , ама хич не я съветва и другите хич не ги съветва , ама хич Sick
Ей тая Лиляна е гаднярка да знаете, тя няма нужда от помощ , това й е начин на общуване , така се защитава и пробива , нищо чудно , че е мутреса , Изобщо не мисля , че е слаба и също така мисля , че вече прекалява с това дете , всички имат деца, които гледат, хайде стига #Cussing out

# 2 022
за тона и но комент, но направо си и го каза на Йоко много точно, и главното в очите  Peace
а не зад гърба и.
Но , хайде да видим какво право има да й говори така и Йоко пък й се обяснява . Йоанна си е голям човек и ще си прави каквото си иска . Няма значение в очите или зад гърба , това не е нейна работа , Мира е лоша , че ги коментира , а този фюрер не  Sick

Самата Йоана, в началото многократно се оплакваше на Ваня и се обясняваше(в периода, когато го раздаваше влюбена)
такаче, сега Ваня си и го рече много точно  Sunglasses
и има значение, дали право куме в очи, или като мижитурка зад гърба на човека Sunglasses

# 2 023
  • София
Очилата на стратега изчезнаха от Продавалника. Sunglasses

Ами тя беше такава глупост, Буркан от лютеница  Rolling Eyes с розови очила.

Що? Може на някой фен/ка да му е фетиш да се омаже с лютеница, да си сложи розови очила и да се сдобие с вещ пипната от Парис.  Joy Joy Joy
Цената беше по договаряне, може би е имало сделка.  Laughing

буркана е ОТ лютеница, не с лютеница. Но пък като гледам колко фенки има Пламен, НЕ заради Парис, а защото Пламен го е пипал - ще дадат мило и драго, за да го ИМАТ  Joy Joy Joy Joy

# 2 024
Трябваше да пуснат музиката на Бени Хил за тази мисия (:

http://www.youtube.com/watch?v=JcNhDstL4-k

Joy hahaha

това беше весело

Общи условия

Активация на акаунт