VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 737
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 980
дайте линк към офертите  Praynig

п.п На Златка да и спрат бирата, че ще изложи Крисито  Joy

Маш, линковете са на предната страница   bouquet

Laughing мислех, че може да се намерят по някакъв критерий накуп събрани, затова попитах  amiiii

# 1 981
На Пламен обявата е с много грешки. Препинателните  знаци и членуването не са му силната страна. Стратегия и тактика Joy

# 1 982
  • София
Пламен и Мариан са много готини, а Ваня с нейните заговори има и очи да говори,  'миндили' били.  Mr. Green

# 1 983
Леле тоя Тервел е голяма дамска ..... да не кажа какво , клюкар Mr. Green. Били избирали отбор, голям е боклук тоя и Ваня ще им вика миндили леле , леле. В миналия сезон за един миндил на Марияна стана страшно, а тук нищо. Тая се е взела много на сериозно, толкова е грозна и ограничена милата, аз съм за Пламен и Мариан Peace

# 1 984
Леле тоя Тервел е голяма дамска ..... да не кажа какво , клюкар Mr. Green. Били избирали отбор, голям е боклук тоя и Ваня ще им вика миндили леле , леле. В миналия сезон за един миндил на Марияна стана страшно, а тук нищо. Тая се е взела много на сериозно, толкова е грозна и ограничена милата, аз съм за Пламен и Мариан Peace
Злата вещица Ваня Червенкова е ограничена злобна и  е психически обременена.Тоест не е наред със главния мозък и Ваня се нуждая от психиатрично лечение за да и дойде акъла в главата.Въобще ако има акъл  Laughing Laughing Laughing.А Тервел си е най голямото разочарование.На финалът в вип брадър 2013 трябва да са Пламен ,Мариян и Ирина Флорин
Аз по голям миндил от бизнесдамовата Ваня Червенкова не виждам.Тя е най големия миндил

# 1 985
Аз се чудя от кога Биг Брадър не точно игра, в която е важна стратегията, комбинитивността, психическата и донякъде физическа издържливост.
Или си мислят, че като се мъдри едно ВИП в заглавието, ще лежат там и ние ще гледаме нещо като телевизионен зоопарк.

# 1 986
Лелеее Йоана и Ваня какви ги вършат  Mr. Green За това й беше червено лицето вчера и излъга Пламен, че има високо кръвно  Mr. Green Тези не са добре  Laughing Laughing Laughing

# 1 987
  • софия
абе тия двете какво скубят от лицата си  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 988
  • София
Какво си слагат двете кифли по мутрите Laughing

# 1 989
Кола маска  Grinning

# 1 990
 Shocked #Crazy ЗАщоооо си правят кола маска на лицето????????????

# 1 991
Голям смях с този мъх. Joy

# 1 992
  • София
Кола маска  Grinning
Фрида Кало е била с мустак и една вежда и мъжовете са умирали за нея. А тези особено пък Йоана каквато е бяла и руса, какви толкова космяци имат, та чак кола маска

# 1 993
Йоана не е у ред

# 1 994
  • Някъде в Матрицата
Очилата на стратега изчезнаха от Продавалника. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт