VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 868
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 130
Какво друго е постигнала Ст.Костадинова освен  спорта newsm78 ,че чак разлика земя-небе Simple Smile

bouquet http://personi.dir.bg/person.php?id=22
Скрит текст:
През 1999 г. прекратява състезателната си кариера и започва работа в управленските структури на спорта като вицепрезидент на Българската федерация по лека атлетика. През същата година е избрана за зам.-председател на Държавната агенция за младежта и спорта, а от 1 август 2001 г. е зам.-министър на спорта. На 11 ноември 2005 г. оглавява и Българския олимпийски комитет.
На 11 ноември 2005 г. е избрана за председател на Българския олимпийски комитет, а четири години по-късно е преизбрана за втори мандат, след като печели битката с олимпийската шампионска в гребането Светла Оцетова.

На 9 май 2013 г. Стефка Костадинова спечели третия си мандат като председател на Българския олимпийски комитет. Тя получи 44 вота от присъствалите 79 делегати от 81 имащи право на глас.

# 2 131

и аз не разбрах, но ще го гледам този момент още веднъж

нищо чудно, Мира да е Патрашкова номер 2, ама да жили с думи, не с книги  Joy

т.е. да си има мисия жената ooooh!

а Пламчо и Ирина да са и асистенти  ooooh!

оххххх ужас  Sick

Да спомена ли нещо за майките на всичките вътре, ама ще включа и за мойта си майка. Всеки път се заричам да не гледам повече и всеки път -първа писта....Вместо да си оправя нещата и да си гледкам внученцето на снимки и клипчета аз се дзверя като идиотка на телевизора.

епидемия

по-лоша и от чумата  Mr. Green

п.п.
аз моита сред онези не бих я редила...
едно време е нямало такива тъпизми))

# 2 132
Ама не обиждайте сега и Стефка Костадинова де.  Laughing Какво е постигнала освен самото скачане - шеф на олимпийския комитет, примерно. Освен това е стилна дама - е, разбира се, скачачките имат фигура за това.

А, добре, изпреварили сте ме. (:

# 2 133
Ужасно грозно изказване.
Все пак Станка е постигнала нещо в спорта и тя наистина е посланник на България.Мира какво е постигнала,.....колегите и социолози отказват да се в едно студио с нея ,всички разбраха защо.
Абе то и Стефка Костадинова например е постигнала нещо в спорта и е посланик на България, но разликата между нея и Станка е от небето до земята.
Какво друго е постигнала Ст.Костадинова освен  спорта newsm78 ,че чак разлика земя-небе Simple Smile
Разликата е, че не се е излагала по този начин.
E  как се  е изложила Станка.Ако на мен някой се опитва да ми говори по този начин,и се опитва да се прави на психолог,да ми казва аз от какво имам нужда ..............този някой дълго ще ме помни Mr. Green
Не знам защо Мира си мисли ,че хората около нея в къщата се нуждаят от съветите и.Мисля ,че много си е повярвала тази жена.Ваня правилно и каза ,че нейният личен живот не е бил обект на такива психологически размисли,да спре да дразни хората.
Стефка е велик спортист,но от скоро се научи да се изразява добре в интервютата,едно време беше мъка да я слушам .Сега от както е в администрацията на спорта придоби повече опит и се научи  да говори със заучени фрази.

Браво.  smile3501Бях го написала,но го изтрих да не предизвиквам съдбата Mr. Green
Това е самата истина.

# 2 134
Станка ще загуби финалът на вип брадър 2013 поради простата причина ще се подведе под акъла на злата вещица Ваня Червенкова .Сакалиев и той а  спортистите са най голямото разочаровани в този сезон на вип брадър

# 2 135
И чакам момента някой от гостите в студиото по време на лайфа да попита как са ги избрали Пламен, да видим Никито какво ще каже. Андрей Слабаков изтърва момента вчера...как не се сети, ех  Crossing Arms
Някой някъде да ти е декларирал как ще се избират участниците?
Разбира се, че ще правят каквото си искат продуцентите и не са длъжни да ти се отчитат.

Оххх...Много учтив отговор, благодаря. Не искам от никой отчет. Но смятам, че не съм единствената, която се чуди как в сезон на уж известни български лица попада съвсем непознат мъж.

# 2 136
  • София

епидемия

по-лоша и от чумата  Mr. Green

п.п.
аз моита сред онези не бих я редила...
едно време е нямало такива тъпизми))

Не бе мацка имах впредвид сама да си тегля една майна че продължавам да си губя времето.... smile3515

# 2 137
що не идеш да хапнеш и ти една салатка в къщата?

та белкем ни мирясат главите от теб тук и от "умнитете ти" коментарий?

#2gunfire

# 2 138
  • София
Не може да сравнявате Стефка Костадинова със Станка Златева  Shocked Shocked Shocked. Това е в повече. Та рекорда на Костадинова и днес не е подобрен, да не говорим за останалите и спортни постижения.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 2 139
Ужасно грозно изказване.
Все пак Станка е постигнала нещо в спорта и тя наистина е посланник на България.Мира какво е постигнала,.....колегите и социолози отказват да се в едно студио с нея ,всички разбраха защо.
Абе то и Стефка Костадинова например е постигнала нещо в спорта и е посланик на България, но разликата между нея и Станка е от небето до земята.
Разликата е, че не се е излагала по този начин.
E  как се  е изложила Станка.
За мен лично се излага със нежеланието си да се покаже иззад гърба на кукловода Червенкова. Очаквах от нея много повече.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 22:17 от Lemy

# 2 140
Явно съм от малцинството, които не харесваме и не сме омаяни от Пламен...  Rolling Eyes

Вътре всеки обсъжда другите...и в двата лагера е така...но Мирината група ми е доста по-неприятна. Мира прекали с обасненията покрай номинацията. Отвратително беше... ooooh! Станка даже можеше още повече да избухне...
И някак виканиците на Ваня са ми идея по-поносими отколкото безкрайното каканижене и анализи на Мира.
Peace

# 2 141
Красиво - грозно, това мисля това казвам .  #2gunfireНе робувам на авторитети , може да е изтъркаляла достатъчно лелки за да стигне до медал, но като човек не я бива. Инатлива , закостеняла , подведе се по властната Ваня, щото е свикнала да се подчинява на треньор, федерация.... Съсипа и опита да и покажат какво е женственост. Аз не я виждам като треньор - няма изказ, няма тежест, няма гъвкавост като човек .Добре,че Фоти обеща да и намери мъж , да не я мисля.
Колкото до спортовете и качествата  които развиват , да се вгледаме в баскетбола , художествената гимнастика, волейбола , а индивидуалните бегачи като Ивет Лалова или плувния маратонец Петър Стойчев са класи над силоваците Баги, Тервели, Станки.
И всички които са готови да поразят Мира с удар ако почне да им дава съвети, да не забравят,че и Станка и Лили сами се довлякоха до социоложката. Много добре ги разгада Мира , да продължава с анализите, бавно и спокойно без крясъци хубаво ги избродира да покажат истинските си лица. Joy

# 2 142

Не бе мацка имах впредвид сама да си тегля една майна че продължавам да си губя времето.... smile3515

Embarassed не разбрах   ooooh!

а с това вече съм СъГласна Joy hahaha

и на мен ми е време  Joy hahaha

# 2 143
Аз пък харесвам Станка, колкото и тъпа да е. Но Мира и Ваня няма как да ги харесвам, злобни са и двете и не спират да раздават правосъдие. И да вряскат непрестанно.
Също бих настоявала кречетало като Радева да се ограничава в споменаване на името ми. Кльофнала се на барплота и пак каканиже Станка, та Станка. И ако Мира има право да ги нищи до девето коляно, то Станка има пълното право да я игнорира в лицемерната й учтивост. Какво като ми кажеш добро утро, като не ми го мислиш, или ми се извиниш и после продължиш да ми сипваш с големия черпак.
Голям мазохизъм сме с тоя ББ.

# 2 144
  • Варна
Красиво - грозно, това мисля това казвам .  #2gunfireНе робувам на авторитети , може да е изтъркаляла достатъчно лелки за да стигне до медал, но като човек не я бива. Инатлива , закостеняла , подведе се по властната Ваня, щото е свикнала да се подчинява на треньор, федерация.... Съсипа и опита да и покажат какво е женственост. Аз не я виждам като треньор - няма изказ, няма тежест, няма гъвкавост като човек .Добре,че Фоти обеща да и намери мъж , да не я мисля.
Колкото до спортовете и качествата  които развиват , да се вгледаме в баскетбола , художествената гимнастика, волейбола , а индивидуалните бегачи като Ивет Лалова или плувния маратонец Петър Стойчев са класи над силоваците Баги, Тервели, Станки.
И всички които са готови да поразят Мира с удар ако почне да им дава съвети, да не забравят,че и Станка и Лили сами се довлякоха до социоложката. Много добре ги разгада Мира , да продължава с анализите, бавно и спокойно без крясъци хубаво ги избродира да покажат истинските си лица. Joy
Peace Whistling

Общи условия

Активация на акаунт