VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 952
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 115
Явно съм от малцинството, които не харесваме и не сме омаяни от Пламен...  Rolling Eyes

Вътре всеки обсъжда другите...и в двата лагера е така...но Мирината група ми е доста по-неприятна. Мира прекали с обасненията покрай номинацията. Отвратително беше... ooooh! Станка даже можеше още повече да избухне...
И някак виканиците на Ваня са ми идея по-поносими отколкото безкрайното каканижене и анализи на Мира.

Аз също не съм омаяна от Пламен - интересен ми е, не е лошо момче, макар че така изглежда; когато не преиграва, ми се струва приятен събеседник, но тия моменти са огромна рядкост. Не ми се иска обаче да побеждава.

# 2 116
аз пак да питам  newsm78

правилно ли чух Ирина да казва, че те там са задължени да коментират съквартирантите  

друг това чу ли го  Mr. Green

# 2 117
Станкита е просто парче месо, тренирано да блъска и поваля. Спорта и не развива качества  и ценности, затова искаха да го изхвърлят от олимпийските спортове, Ноооо, велики сили като Бг и Казахстан протестираха, доказаха,че за туземците им, пехливанлъка е като въздуха и водата и борбата все още е олимпийски спорт. Цялото и пътуване по света е било напразно, както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си. И стига с тоя апартамент  бееее, да я пуснат в президентския и да миряса, това най-много я нарани в къщата.
Ваня, станка и мишоците около тях сведоха сезона до махленско мутренски разправии за храна и апартаменти. Интересен ми е  Пламен, не е имало досега играч като него да играе играта. Искам да видя и "лошото момче Мариан" за което загатна Чернев. Това е игра, не е заселване в нов свят и битка за нова земя.

Joy Peace

# 2 118
мисля си Пламен като се разбира така добре с жените клюкарки в къщата и заподозрените в педалство. Клюкарка или педал се брой Laughing Laughing Laughing Laughing

Не може ли и двете?  Joy

# 2 119
Жените в къщата правят салата.  Smile
Не лъжи!
Момчето Станка и женствения Мариан правят салата. Значи момченце и момиченце правят салата. Mr. Green

# 2 120
И чакам момента някой от гостите в студиото по време на лайфа да попита как са ги избрали Пламен, да видим Никито какво ще каже. Андрей Слабаков изтърва момента вчера...как не се сети, ех  Crossing Arms

# 2 121
  • София
аз пак да питам  newsm78

правилно ли чух Ирина да казва, че те там са задължени да коментират съквартирантите  

Да и аз го чух, обаче някой каза че не е така. Не зная кой беше.

# 2 122
Цитат
Разликата е, че не се е излагала по този начин.

Не виждам Станка Златева да се е изложила по някакъв начин.
Костадинова също се е излагала ,но на други места. Всъщност има ли човек ,който никога през
живота си не се е изложил  -поне веднъж.

# 2 123
  • Стара Загора
аз пак да питам  newsm78

И аз го чух,а може би не трябваше да го казва!

# 2 124
аз пак да питам  newsm78

Да и аз го чух, обаче някой каза че не е така. Не зная кой беше.

и аз не разбрах, но ще го гледам този момент още веднъж

нищо чудно, Мира да е Патрашкова номер 2, ама да жили с думи, не с книги  Joy

т.е. да си има мисия жената ooooh!

а Пламчо и Ирина да са и асистенти  ooooh!

оххххх ужас  Sick

# 2 125
Ужасно грозно изказване.
Все пак Станка е постигнала нещо в спорта и тя наистина е посланник на България.Мира какво е постигнала,.....колегите и социолози отказват да се в едно студио с нея ,всички разбраха защо.
Абе то и Стефка Костадинова например е постигнала нещо в спорта и е посланик на България, но разликата между нея и Станка е от небето до земята.
Какво друго е постигнала Ст.Костадинова освен  спорта newsm78 ,че чак разлика земя-небе Simple Smile
Разликата е, че не се е излагала по този начин.
E  как се  е изложила Станка.Ако на мен някой се опитва да ми говори по този начин,и се опитва да се прави на психолог,да ми казва аз от какво имам нужда ..............този някой дълго ще ме помни Mr. Green
Не знам защо Мира си мисли ,че хората около нея в къщата се нуждаят от съветите и.Мисля ,че много си е повярвала тази жена.Ваня правилно и каза ,че нейният личен живот не е бил обект на такива психологически размисли,да спре да дразни хората.
Стефка е велик спортист,но от скоро се научи да се изразява добре в интервютата,едно време беше мъка да я слушам .Сега от както е в администрацията на спорта придоби повече опит и се научи  да говори със заучени фрази.

# 2 126
мисля си Пламен като се разбира така добре с жените клюкарки в къщата и заподозрените в педалство. Клюкарка или педал се брой Laughing Laughing Laughing Laughing

Може ли субтитри?  newsm78

# 2 127
  • София

и аз не разбрах, но ще го гледам този момент още веднъж

нищо чудно, Мира да е Патрашкова номер 2, ама да жили с думи, не с книги  Joy

т.е. да си има мисия жената ooooh!

а Пламчо и Ирина да са и асистенти  ooooh!

оххххх ужас  Sick

Да спомена ли нещо за майките на всичките вътре, ама ще включа и за мойта си майка. Всеки път се заричам да не гледам повече и всеки път -първа писта....Вместо да си оправя нещата и да си гледкам внученцето на снимки и клипчета аз се дзверя като идиотка на телевизора.

# 2 128
Вчера според мен големият стратег сбърка в спасяването. По-голям шанс за изгонване на някой от другия лагер имаше ,ако беше спасил Мариян. Помислете,колко щяха да са на номинации и задължително щеше да падне човек от отбора на Ваня.

# 2 129
  • Ямбол
И чакам момента някой от гостите в студиото по време на лайфа да попита как са ги избрали Пламен, да видим Никито какво ще каже. Андрей Слабаков изтърва момента вчера...как не се сети, ех  Crossing Arms
Някой някъде да ти е декларирал как ще се избират участниците?
Разбира се, че ще правят каквото си искат продуцентите и не са длъжни да ти се отчитат.

Може ли субтитри?  newsm78
Хех, и аз щях да питам кой тоз брой, ама виж колко ѝ е весело на жената, как да я питам.

Общи условия

Активация на акаунт