VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 726
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 145

измий си зъбките за лека нощ, пък ако утрото при теб бъде (по някаква случайност) по - мъдро от вечерта...

успех Peace

# 2 146
Не мога да участвам в анкетата, защото си нямам фаворит, но мога да кажа кои са ми симпатични - това са Лиана и Мишо. Лиана наистина ми е като сърничка, а Мишо е единственият в тази къща, който успя да ме разсмее. Нямам нищо против Мариан, Йоана, Стойко и Станка, Тервел ми е един такъв - никакъв, Пламен ми е изключетелно досаден и скучен, Ирина - не се справя много с ролята на фин и деликатен човек Mr. Green ...нищо, че от екрана всички го повтарят в захлас. Освен това, направи ми впечатление, че трудно си "сплита" мислите, когато номинира.
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

# 2 147
Ама не обиждайте сега и Стефка Костадинова де.  Laughing Какво е постигнала освен самото скачане - шеф на олимпийския комитет, примерно. Освен това е стилна дама - е, разбира се, скачачките имат фигура за това.

А, добре, изпреварили сте ме. (:

Успешен шеф та Олимпийския комитет е,когато  има медали. Тя е неуспешен и то доста.

Не може да сравнявате Стефка Костадинова със Станка Златева  Shocked Shocked Shocked. Това е в повече. Та рекорда на Костадинова и днес не е подобрен, да не говорим за останалите и спортни постижения.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Е,и! Имало е добри ръководители ,които са се грижила за спортистите.
Има и друг неподобрен рекорд на една българка ,която е първата и единствена досега българска лекоатлетка — победителка в крайното генерално класиране от веригата “Мобил Гран при”.

Състезавали са се в други времена при други ръководители на Олимпийски комитет и на спорта въобще.

# 2 148
Ирина - не се справя много с ролята на фин и деликатен човек Mr. Green ...нищо, че от екрана всички го повтарят в захлас. Освен това, направи ми впечатление, че трудно си "сплита" мислите, когато номинира.
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

newsm10  bouquet

# 2 149
  • София
.....
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

Аз със сигурност ще предпочета да ме гръмнат.....

# 2 150
  • София

Не може да сравнявате Стефка Костадинова със Станка Златева  Shocked Shocked Shocked. Това е в повече. Та рекорда на Костадинова и днес не е подобрен, да не говорим за останалите и спортни постижения.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Има и друг неподобрен рекорд на една българка ,която е първата и единствена досега българска лекоатлетка — победителка в крайното генерално класиране от веригата “Мобил Гран при”.

Състезавали са се в други времена при други ръководители на Олимпийски комитет и на спорта въобще.

Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд сравнение Crazy  ooooh! Shocked
А и ден днешен рекорда е недостижим, какви ръководители, какви пет лева  Joy Joy Joy

# 2 151
Успешен шеф та Олимпийския комитет е,когато  има медали. Тя е неуспешен и то доста.
А, браво, значи наистина ще водим сега спор за Стефка Костадинова също? Екстра. Понеже, нали викате, малко е било да се очерни една голяма българска спортистка, дайте и някоя друга в трапа.  Mr. Green
Виж сега, тя като е шеф на БОК, откъде точно да ги извади тези пари, които в държавата ни в момента ги няма?

# 2 152

измий си зъбките за лека нощ, пък ако утрото при теб бъде (по някаква случайност) по - мъдро от вечерта...

успех Peace

Лекинко настъпваш линията вече ...  с добро ти го казвам - като за първи път.   Peace
Гледай само да не стане фалстарт   Mr. Green

# 2 153
Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд Crazy  ooooh! Shocked
Съвсем сериозно е. http://topsport.ibox.bg/news/id_1997685852

# 2 154
  • София
Аз пък харесвам Станка, колкото и тъпа да е. Но Мира и Ваня няма как да ги харесвам, злобни са и двете и не спират да раздават правосъдие. И да вряскат непрестанно.
Също бих настоявала кречетало като Радева да се ограничава в споменаване на името ми. Кльофнала се на барплота и пак каканиже Станка, та Станка. И ако Мира има право да ги нищи до девето коляно, то Станка има пълното право да я игнорира в лицемерната й учтивост. Какво като ми кажеш добро утро, като не ми го мислиш, или ми се извиниш и после продължиш да ми сипваш с големия черпак.
Голям мазохизъм сме с тоя ББ.

Изпускаш важен факт - за да побеждава човек, особено в спорт като Станкиния, се иска спортна злоба. Недей да я подценяваш - тя си е точно злобно селянче. Като характер. Щом до сега никой не я е взел, не е стока. Мъжете ги усещат тия работи - хич не е лесна Станкита.

# 2 155
  • София
Не зная за какво говорите но за Йорданка Донкова ли става въпрос? Защото и нейният световен рекорд още не е подобрен.

# 2 156

успех Peace

Лекинко настъпваш линията вече ...  с добро ти го казвам - като за първи път.   Peace
Гледай само да не стане фалстарт   Mr. Green
ми да, съгласна, попрестъпих я

дано си разбрала защо го направих  Simple Smile

и айде без заплахи  Mr. Green Моля  Praynig Mr. Green

# 2 157

Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд Crazy  ooooh! Shocked

Тя притежаваше и Олимпийски рекорд  на летните олимпийски игри в Сеул през 1988 г.На Олимпийските игри в Лондон го подобриха от 12.38 на  12,35 секунди. Световния си стои.

# 2 158
  • София
мисля си Пламен като се разбира така добре с жените клюкарки в къщата и заподозрените в педалство. Клюкарка или педал се брой Laughing Laughing Laughing Laughing
БроЙ се грамотен поне.

# 2 159
Аз пък харесвам Станка, колкото и тъпа да е. Но Мира и Ваня няма как да ги харесвам, злобни са и двете и не спират да раздават правосъдие. И да вряскат непрестанно.
Също бих настоявала кречетало като Радева да се ограничава в споменаване на името ми. Кльофнала се на барплота и пак каканиже Станка, та Станка. И ако Мира има право да ги нищи до девето коляно, то Станка има пълното право да я игнорира в лицемерната й учтивост. Какво като ми кажеш добро утро, като не ми го мислиш, или ми се извиниш и после продължиш да ми сипваш с големия черпак.
Голям мазохизъм сме с тоя ББ.

Изпускаш важен факт - за да побеждава човек, особено в спорт като Станкиния, се иска спортна злоба. Недей да я подценяваш - тя си е точно злобно селянче. Като характер. Щом до сега никой не я е взел, не е стока. Мъжете ги усещат тия работи - хич не е лесна Станкита.

Мъжленцата , не мъжете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт