VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 625
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 220
  • SF
А Ваня е истеричка.
Крещи за всяко нещо. Може би се дължи на преживяното и живот на ръба на страха и ужаса, може би си е такъв вампир въобще, може да е комплекс, но е чисто луда тази жена.

# 2 221
  • София
Сетих се на какво ми прилича Мира

Това от коя галактика е? ( днес Космосът ми говори)

# 2 222
  • София
Тоя Мишо що още не е изгонен? Изключително злобно човече е и завистливо.

# 2 223
Тоя Мишо що още не е изгонен?
Бойко Борисов го пази.  People Cop

# 2 224
Мира и Ирина се намериха и двете са много подли душики.

# 2 225
Шамара не го харесвам, но за Пламен е прав.
Както каза някой на лайфа, Пламен е ъпгрейдната версия на Пацо.

# 2 226
  • София

Не го зная този Пацо, обаче Пламен поне има индивидуалност. А Мишо е примат.

# 2 227
Не знаеш Пацо? Shocked
Най-големия селяндур в историята на българските реалити предавания.
От него са произлезли толкова комедийни образи - като например Жоро Бекъма.. хитови прически - отпред късо,отзад дълго.. Дори имаше формат в който му търсиха жена.

Очаквам го в all stars-a.Традицията повелява..

# 2 228
Сега гледам началото на днешния епизод на ВБ.
Пламен ме разочарова. Не че съм била във възхита от него, но започва да ми прави впечатление, че при него няма грам нищо непресметнато.

# 2 229
  • София

Crazy Честно казано, опитвам се да подбирам какво гледам. По принцип избягвам риалитита, само се информирам отвреме навреме и хвърлям по едно око какво се случва в тях, че да не изпадна от "социалния живот" на държавата.  Laughing ВИП брадър го гледам отвреме навреме, за да си напомням, че никога не е късно човек да стане за резил... Да внимаваме...!   bouquet

# 2 230
  • София

Не го зная този Пацо, обаче Пламен поне има индивидуалност. А Мишо е примат.

Нееее... ooooh! не знаеш кой е Пацо, най-голямата звИзда, е , вече не е Пламен му взе първото място Joy

Скрит текст:

# 2 231
.. хитови прически - отпред късо,отзад дълго..
Казва се ''отпред - късо, отзад - модерно''. Mr. Green

За Пламен не знам, но Мишовото поведение е много подобно на това на Панайотчо.
Само него и Ваня съм ги чувала да врещят толкова зловещо и агресивно, заслепени и оглушели от собствените си гласове и бесове.

# 2 232
Тоя Мишо що още не е изгонен? Изключително злобно човече е и завистливо.
Шамара е много злобен  завистлив комплексар и е копие на злата вещица Ваня Червенкова.

# 2 233
  • София
Само него и Ваня съм ги чувала да врещят толкова зловещо и агресивно, заслепени и оглушели от собствените си гласове и бесове.

Крясъците са начин да се налагат и да става на тяхното. Неинтелигентен начин. Хората от класа щом видят някой да крещи, просто отстъпват. А врещящите наглеци решават, че са много умни. Според мен, спасението от един крещящ човек срещу теб е игнорирането. С други думи - кучетата си лаят, керванът си върви... Sunglasses

# 2 234
Като казахте Ваня, ако Мишо напомня на Пацо, то тя е втората Стойка Пипирудата. Така кокори очите, докато вика и тропа с краче. Crazy

Можеш да игнорираш някого, ако има къде да избягаш. А тези вътре, всички до един, чисто физически, не могат да се отдалечат на такова разстояние, че да избегнат крясъците / също и на Мира анализите, но тях, да речем, можеш да сиги пуснеш покрай ушите, ако са ти досадни/.

Общи условия

Активация на акаунт