VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 547
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 265
  • SF
Защо Станка трябва да се промени?
Тя не трябва да се променя, но сама казва, че нещо не е наред в личния й живот.
Грешно се възприе от повечето хора изказването на Мира, че намеква за сексуална ориентация. Сексуалният й живот не удовлетворява Станка ( шегувайки се непрекъснато, си го споделя това неудовлетворение).
На никой не му е толкова важно Станка да се променя, колкото на самата нея.
Уважавам я като шампион. Колко съм й стискала палци и съм се радвала или съжалявала за нея… Всеки път, когато я видя за  награди понагласена, съм си казвала "Ама тя била хубаво момиче, бе!".
Не уважавам манталитета й. Това, че се приши към Ваня и шампионката на България и света се превърна в нейна функция. А Ваня съвсем не е най-добрия пример за поведение и реакции към хората.

По-горе беше задаван въпроса за селяните и коленето на прасето - не, не съм присъствала. Ходила съм в села, но сме си правили плаж в двора и сме брали малинки. Прасета не са ходили около нас.

# 2 266
Винаги тя е права! Тая жена все повече ме отблъсква и ми става все по-неприятна!
[/quote
Ами в повечето случаи е права. Професионално е подготвена да прави да прави психо профили и къде улучи, къде не, но ги прави в спокойна разговорна форма.Не се връцка, не е агресивна, няма крясъци по повод и без повод. ваня е агресивна, арогантна и дори водещи които са я канили в предаванията си признават,че виждат друг човек."Какво и стана" се запита гала.ами стана и това,че не ти се подмазва, че е сигурна в стигането си до финал защото е дала рушвет ( фирмата и спонсор и т.н.). Ваня е от типа " нагоре заек, надолу лъв" и на всички които я харесват пожелавам среща в близък план с лъва ваня.Да видим дали ще я изтраят и колко време,ако рева е насочен към тях. Твърде много адреналин има във ванчето, тестостерон, а дали не я друса и критическата? Тоя безпричинен гняв... newsm78

# 2 267
Аз не мога да си обясня как Мира от "Ако имам гадже правя секс, ако нямам не правя"  стигна до извода, че Станка има кратки, многобройни секс връзки. Shocked newsm78 По каква логика?  ooooh!

# 2 268
Иринка се размени с Пламен като чиста проба провокация и успя!
Толкова,ама толкова да са подмолни и хитри ,чак ми се гади от Светата троица и "мъжлето" Мариан  Sick Sick Sick

Защо мъжлето  е в кавички и с какво точно те дразни Мариан?

Защото не се държи чисто мъжки - доста се превзема,малко се лигави и е дооооста неестествен.
Е на мен такива мъже не ми харесват,още повече ,ако се държат като селски клюкарки

# 2 269
Последен петък в къщата за муцкЪтЪ МарианчУ.  Angry

tooth

Абе не мисля, че хвърлянето на гюле развива качества и ценности, но си е олимпийски спорт.

Всяко занимание развива нещо, писането във форум не е изключение.  Rolling Eyes

# 2 270
  • Ямбол
Аз не мога да си обясня как Мира от "Ако имам гадже правя секс, ако нямам не правя"  стигна до извода, че Станка има кратки, многобройни секс връзки. Shocked newsm78 По каква логика?  ooooh!
Станка сама казваше няколко пъти, че мъжете я използвали, заради името ѝ. Все гледали тя да плаща. Това означава, че тя е имала кратки връзки дотогава, докато разбере, че я използват. Аз многобройни не съм чула да се споменава.

# 2 271
Защо Станка трябва да се промени?
Тя не трябва да се променя, но сама казва, че нещо не е наред в личния й живот.
Грешно се възприе от повечето хора изказването на Мира, че намеква за сексуална ориентация. Сексуалният й живот не удовлетворява Станка ( шегувайки се непрекъснато, си го споделя това неудовлетворение).
На никой не му е толкова важно Станка да се променя, колкото на самата нея.
Уважавам я като шампион. Колко съм й стискала палци и съм се радвала или съжалявала за нея… Всеки път, когато я видя за  награди понагласена, съм си казвала "Ама тя била хубаво момиче, бе!".
Не уважавам манталитета й. Това, че се приши към Ваня и шампионката на България и света се превърна в нейна функция. А Ваня съвсем не е най-добрия пример за поведение и реакции към хората.

По-горе беше задаван въпроса за селяните и коленето на прасето - не, не съм присъствала. Ходила съм в села, но сме си правили плаж в двора и сме брали малинки. Прасета не са ходили около нас.

Защо мъжете харесвали повече красиви, отколкото умни жени? Защото те самите често са глупави, но рядко са и слепи. Laughing  А пък Станка към  момента не е нито едното, нито другото.
Сигурно има мъже, които харесват простовати жени с развлечени анцузи, които тропат по масата и са с речник на каруцари, ама те едва ли са много  Confused ...НО, както казвам - сигурно ги има   - просто ще отнеме малко повече време Станка да попадне точно на такъв.   Wink  Търпение му е майката  Laughing
пп. И не, да не се променя - идеална си е така Wink , но и да не иска съвети.  Peace То едва ли някой вече ще се престраши да и дава  Mr. Green    
И само някой да ми каже пак - ама тя е шампионка и представител на България Shocked... Моля ви недейте отново  Praynig    Аз лично не се гордея с такива представители.  Съжалявам  Rolling Eyes

# 2 272
  • Ямбол
....
Защото не се държи чисто мъжки ...

Как трябва да се държи един мъж, че да се нарича държанието му мъжко?

# 2 273
  • София
Първо беше: Защо Ирина не освобождава апартамента, а сега- защо го освободи?  Thinking
Угодия няма!

# 2 274
  • Варна
Сега изгледах снощния епизод.
Какво да кажа - Пламен и Мариан са ми фаворити.
Ваня - без коментар, как може да накара Йоана да си маха мъхчето по лицето? А тя пък как може да се съгласи ooooh!
Лияна и тя вече прекалява с това, че има дете и т.н.
Струва ми се, че балонът около Ваня скоро ще се спука или поне се надявам да е така. Йоана й каза, добре да не я вкарва в някои филми.
Как решиха, че Мариан е гей, не знам? Аз имам доста близък приятел, който има същите маниери като на Мариан и не е гей

# 2 275
Опаа, изтрих една скоба и мнението ми излезе като цитат. Embarassed
Esmee , коленето на прасе, беше упрек към мен, че съм нарекла Станка дива селянка .Някъде по-назад съм обяснила какво и как, ако искаш виж, ако искаш прочети "Преди да се рода и след това " на Йвайло Петров , ще се смееш и плачеш на сценката.
Хвърлянето на гюле  също е силов спорт и развива....мускулите в горната част на човешкото тяло.Толкова. Всички народи имат силови спортове, кой мята гюле, кой чук и така са си избирали водачите на племето.Някога. Човеците като видели, че тези умения май-много да им осигурят храна ,без да правят живота по лесен се насочили към други качества и почнали да свикват съвет на мъдреците и т.н. Joy

# 2 276
  • Никога на земята...
Според мен Ваня е в основата да са разделени на лагери.
Много грозно се нахвърли в снощния епизод върху Йоана,защото е говорила с Пламен.
Не мисля,че Мира би направила скандал или дори забележка,ако например някой от нейните съмишленици общува с противниковия "отбор" .
Лияна и нейното "детето ми" няма какво да я коментирам.Изключително смешна ми е с нейните жертвени манипулации и особено като прехвърля отговорността за това как изглежда пред дъщеря си върху останалите.
Станка я уважавам много като спортист,но ми е ограничена като личност. Peace

# 2 277
....

Е, как. И питаш:  box

# 2 278
....

Ето така  ...

Скрит текст:
и с помощта на три геройски пози
      и половин дузина страшни думи
      доказват ти, че щели да направят
      не знам кого си на не знам какво си,
      щом дойдел случай! А пък той не иде
      и туй е всичко!

писано преди векове, но точно за "мъже" като Павката Чернев и  Шамара   Laughing

# 2 279
Ейййй, тая Мира! Няма друга такава отврат като нея! Sad И какъв нагъл поглед има.........брррррррр. Sad Винаги тя е права! Тая жена все повече ме отблъсква и ми става все по-неприятна!

newsm10 
Тя, милата иска само да им помогне... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт