VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 552
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 295
За последен път съм гледала ББ ,когато Найден се беше налепил с дамски превръзки.
После само съм чела в темите и съм гледала "Господари на ефира". така разбрах за географските открития на Златка. Този ББ ми хареса с участниците и го следих усърдно. Направи ми впечатление огромната манипулация. Машината се е задействала да злепостави всеки известен и за изкара
"човека от народа " за №1. Затова и никой не се подиграва на Злати ,а я представят като модел за подражание. Унижиха Станка Златева ,защото не се поддаваше на клюкарските изстъпления на
 социоложка ,а млъкна. Не дават забавленията на съквартирантите ,а само стратегията на Пламен. При това доста тъпа  ooooh!. Никой не се бори за първото място. Само той и Мариян.
Жалкото  е ,че  прецениха какво ни интересува! Защо се реши ,че клюката е по- интересна от смеха? Защото ни смятат за "ниска топка"! Така и ние се отнасяме към участниците .Не ги познаваме ,но им слагаме етикети- проста ,педал и т.н.

# 2 296
  • София
А цариците - майки къде са?  Laughing

# 2 297
Аз не мога да си обясня как Мира от "Ако имам гадже правя секс, ако нямам не правя"  стигна до извода, че Станка има кратки, многобройни секс връзки. Shocked newsm78 По каква логика?  ooooh!

Не са многобройни.
Станка:
-Мира, как разбра, че са кратки (сексуалните връзки)?
.........................................................................................
-Алармира, това е секс, значи ти си имаш партньор за секс, не е любов, защото ти си разбрал, че не го обичаш, но е един. Цяла България ме познава, ако ида да се изтрещя с някого, утре ще знае целият град.

http://play.novatv.bg/program/vip-bradur 47 минута

# 2 298
Какво сте я захванали тази Станка. Аз борбата не я понасям, още по-малко женската, съответно не се интересувам, не гледам, не съм й стискала палци, не съм плакала заедно с нея. Много хубаво, че се е реализирала и има успехи, но чак да я боготворя и да умирам от гордост - едва ли. От друга страна разбирам колко, в какви условия, в какво обкръжение и как се е трудила и това обяснява и външния й вид, и речника й, и придобития интелект (има разлика между вроден и придобит). Нито вид, нито интелект, нито речник в нейния случай ме притесняват и дразнят. Спрете се с глупостите за гримове и облекла, хората са различни, това, че някой харесва диня, не означава, че други не могат да харесват пъпеш. За селата - голям срам е явно да се каже, че някой е имал контакт с някакво си село. Всички лета като дете изкарвах на село, не се занимавах с похапване на малинки и плажуване, помагах колкото можех, без да ми се налага да коля каквото и да било животно, но бях наясно и откъде идва месото на масата. Нито мотиката, нито знанието откъде се вземат месото, млякото и яйцата са ми навредили, напротив. Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.

bouquet

# 2 299
Ако някои от великите випове в къщата не бяха така очевадно и елементарно манипулирани от един злобен диктатор като ваня и ако показваха възпитание и някаква минимална култура и ИСКРЕНА добронамереност, толерантност и съпричасност, нямаше как хората да не ги харесват. Но при полжение, че всяка вечер се изсипват тонове злоба и истерия от екрана, идващи най вече от ваня и станка и йоана, не може да си изкривим душите и да започнем да ги харесваме само защото са спрягани за ВИП. Да не говорим, че държанието на Лияна е противно и въобще цялата и визия и образ. Тервел се оказа безхарактерен, Саката се оказа страхливец и хомофоб, мишо шамара няма какво да го коментирам той е под всякаква критика с неговата анти-Бойко мания, а сега премина и в анти-Пламен мания, обсебен е от някви постоянни теории на конспирацията... Павел който ужким много образован и интелигентен, пък се изхрачва на килима и тръгва да се бие като някъв люлински квартален "юнак" само защото някой му противоречи, що за политик е това...?! Да не говорим за психопатското му държание с Лияна........Та кой да изберем от тези НЕВЕРОЯТНИ випове? Защо някои хора продължават да ни обиждат с изказвания, че ние се кефим на това, че Пламен бил един от нас и не е вип и се бил гаврел с тях и ние комплексираните садисти си умираме от кеф......Не се дръжте с нас като със стадо овце. Имаме очи и мозъци и можем сами да си правим изводи за хората. Айде моля ви се малко уважение към зрителя! То бива бива, ама вече наистина прекалявате. Масово хората имат симпатии към Пламен и неговия отбор, приемете го това и уважете мнението на хората, които ви дават хляба! Peace

# 2 300
  • SF
Какво сте я захванали тази Станка. Аз борбата не я понасям, още по-малко женската, съответно не се интересувам, не гледам, не съм й стискала палци, не съм плакала заедно с нея. Много хубаво, че се е реализирала и има успехи, но чак да я боготворя и да умирам от гордост - едва ли.

А кого да захванат? Пак Лияна ли?
Аз съм много свързана със спорта - аз съм в спорта и се интересувам и гледам и стискам палци, но не боготворя и не се прекланям, не умирам от гордост, но се гордея без да умирам. Но моето отношение явно, че е различно заради ред причини в различния живот, който водим.

Цитат
Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.

Защо пък да е лош този навик?
От земята си не съм избягала, от произхода си - също. Но не ми се седи на село. И, ако може, да не присъствам на колене на прасе/кокошка… на колене на нещо. Това не го определям като лош навик, родоотстъпничество, че от там тръгва всичко. Много друга визия имам аз за нещата. Свързана е със света и големите градове, от където ДНЕС идва всичко. А ми се живее ДНЕС.

# 2 301
Масово хората имат симпатии към Пламен и неговия отбор, приемете го това и уважете мнението на хората, които ви дават хляба! Peace

Ами останалите ,които не го харесват?

# 2 302
Я да видим чия оферта е най-добра  Laughing
http://prodavalnik.com/vipbrother/

# 2 303
...и уважете мнението на хората, които ви дават хляба! Peace

кой? кой  ми дава на мен (например) хляба?  Joy

може ли да уточниш?  Mr. Green

# 2 304
Не знаеш Пацо? Shocked
Най-големия селяндур в историята на българските реалити предавания.
От него са произлезли толкова комедийни образи - като например Жоро Бекъма.. хитови прически - отпред късо,отзад дълго.. Дори имаше формат в който му търсиха жена.

Очаквам го в all stars-a.Традицията повелява..

Сакън!!! Плюх си в пазвата от ужас,като си представих подобна вероятност...... Shocked smile3547

# 2 305
Относно Станка и коленето на прасетата - искам да попитам кой, който е живял на село не е присъствал на това "събитие", да не говорим, че дори в някои малки градове се отглеждат прасета. Като дойде времето около Коледа все от някой се чува как е канен на прасе. И сега да ви ужася - нямам село, пък съм била канена, виждала съм мъртво прасе, разпорено... Но няма какво да го обяснявам на хора, явно родени на жълтите павета и не мръднали на метър от тях. Аз не очаквах да е гений, в мъжки спорт и контактуваща почти изцяло с мъже, не очаквах да е друга и като поведение.
Иначе фаворит ми е Мариян - какво като си слага крем и си суши косата, човекът работи с външния си вид, трябва да изглежда добре и изглежда (друг е въпросът, че ми идва да го пострижа).  Не интригантства. И като започнат с това, че не бил естествен .... то и натуралната Станка не ви угоди. Онези двете в критическата явно пропускат да си пият хапчетата, Пламен ми е от  селските тарикатчета, за Лиляна  и Йоана не ми се говори (там трябва специализирана помощ), Ирина е пълна скука.

# 2 306
  • Варна
Масово хората имат симпатии към Пламен и неговия отбор, приемете го това и уважете мнението на хората, които ви дават хляба! Peace

Ами останалите ,които не го харесват?

Те не се вместват в анализа на коментаторите. Laughing

Явно цяла нощ са имали мисия, всички са много уморени. Тервел имал някаква контузия на кръста?  Thinking

# 2 307
  • Варна
...и уважете мнението на хората, които ви дават хляба! Peace

кой? кой  ми дава на мен (например) хляба?  Joy

може ли да уточниш?  Mr. Green

Ти си от продуцентите на ВБ? .. Thinking

# 2 308
Какво сте я захванали тази Станка. Аз борбата не я понасям, още по-малко женската, съответно не се интересувам, не гледам, не съм й стискала палци, не съм плакала заедно с нея. Много хубаво, че се е реализирала и има успехи, но чак да я боготворя и да умирам от гордост - едва ли.

А кого да захванат? Пак Лияна ли?
Аз съм много свързана със спорта - аз съм в спорта и се интересувам и гледам и стискам палци, но не боготворя и не се прекланям, не умирам от гордост, но се гордея без да умирам. Но моето отношение явно, че е различно заради ред причини в различния живот, който водим.

Цитат
Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.

Защо пък да е лош този навик?
От земята си не съм избягала, от произхода си - също. Но не ми се седи на село. И, ако може, да не присъствам на колене на прасе/кокошка… на колене на нещо. Това не го определям като лош навик, родоотстъпничество, че от там тръгва всичко. Много друга визия имам аз за нещата. Свързана е със света и големите градове, от където ДНЕС идва всичко. А ми се живее ДНЕС.
Как го постигна? Толкова много думи, пък нищо не каза в крайна сметка. Да поясня - бягат от земята, не от земята СИ, има разлика между двете. Аз не се гордея със спортни постижения, радвам им се, още повече се радвам на хора, чиито постижения се отразяват на други хора, примерно спасяват или подобряват живота им. Знам, че пак ще изпишеш много думи, но наистина няма смисъл, повярвай ми.

# 2 309
Я да видим чия оферта е най-добра  Laughing
http://prodavalnik.com/vipbrother/

Много обичат пълните членове  Wink

Общи условия

Активация на акаунт