VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 256
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Ню Йорк
Днес влязох в едно Боско и поразгледах въпросните елечета. Е не са по 3800 евро. Елечето беше към 200, анцузите 300, така че Ваня трябва да е изкупила половината магазин.

Те за в България ли говореха?

Не знам дали има Боско в БГ, аз ги гледам в Киев тия неща.

Тя каза че си е купила неща за общо 3800 евро. В Къщата носи поне два екипа техни, може и за щерката да е взела нещо, сигурно не е трудно да се похарчи там такава сума.

Може да е казала, че е похарчила 3800 гривни Simple Smile Така сметката по излиза.

# 2 491
 Парис си купила кола с хонорара от VIP Брадър-/имам съмнения да е точно така,но.../

http://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/paris_si_kupi_k … radar-210873.html
И аз не го вярвам. Тя може да си е купила кола, ама как решиха, че от милярдите, които има, е точно с парите от ВБ. Пък й както пише, че й е 300 000 хонорара, се съмнявам да стигнат за кола.

Парис с Радо Тушев

# 2 492
Ваня говори тихо и изслушва събеседника си, трябва да се запише.  Laughing

# 2 493
Голяма патка е Мира! Злобна патка! Даже не разбира колко много е засегнала Станка! А причината е , че Станка нямала право да и дава съвети за партньора и. То пък един партньор...гол охлюв Sick

# 2 494
 Shocked Станка наранявала Мира, като не я поздравявала с "Добро утро!" и "Добър ден!"... Shocked

# 2 495
Shocked Станка наранявала Мира, като не я поздравявала с "Добро утро!" и "Добър ден!"... Shocked
Даже много я обидила и наранила по този начин  Laughing

# 2 496
Какво е това нещо на краката на Алекс, чорапогащник ли е? Изглежда страшно   Naughty

# 2 497
Какво сте се хванали с това Боско - имала, дала, нейна си работа.

Важно им е на хората...  Wink  

Я, Ваня как се опитва да вменява вина ... даже и на Мира. Загрижила се е пак за другите  Sick
Какво толкова и се случи на Станка, бе?  Shocked  Биг брадър - кажете най-накрая!
Ако не беше това чудо Ваня постоянно да намила и внушава  коооолко била наранена, всичко щеше да мине и замине ... Ех, че долнопробна твар   Twisted Evil

КАКВО Я НАРАНИ СТАНКА? Забележката, че не си носела полички и роклички, ли ? Много сериозна травма - няма що  ooooh! 

# 2 498
  • София
Мариан при Стойко ли легна? hahaha За тва ги обичам тия двамата - Мариан и Пламен, умеят да се забавляват. Не са скучни като останалите.

# 2 499
Глупаво е да се подиграваш с външността на хората.

# 2 500
  • Плевен
Мира е ужасна женица. Прилича на махленската клюкарка. Уж претендира, че е интелигентна, но говори само глупости. Аз нищо интересно не чух от нея. Някои тук плюят по Станка, че е глупава, но аз не виждам и Мира да блести с изказвания.
Дано поведението на Мира да е резултат от критическата. Отказвам да повярвам, че е толкова елементарна на тази възраст и с това образование.

# 2 501
Пламен направо ги вади от обувките ... Мишките реагират точно като по учебник Mr. Green

Мира е ужасна женица. Прилича на махленската клюкарка. Уж претендира, че е интелигентна, но говори само глупости. Аз нищо интересно не чух от нея. Някои тук плюят по Станка, че е глупава, но аз не виждам и Мира да блести с изказвания.
Дано поведението на Мира да е резултат от критическата. Отказвам да повярвам, че е толкова елементарна на тази възраст и с това образование.

О, да критическата обяснява всичко Wink  - дано при тебе да не е така  Laughing

# 2 502
  • UK
Станка се досети,че само се излагат  Mr. Green

# 2 503
  • София
Уф сите от тъпоМиркиния отбор едни психоаналитици, Фройд бледнее... Laughing

# 2 504
Мариан при Стойко ли легна? hahaha За тва ги обичам тия двамата - Мариан и Пламен, умеят да се забавляват. Не са скучни като останалите.
За сметка на това,няма по-голяма мишка от Шамара в къщата.Дори понякога забравям,че е там

Общи условия

Активация на акаунт