VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 294
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Не знам дали е пускано, но Анна и Джаред ще имат участие, който иска може да отиде да ги чуе

https://www.facebook.com/events/535604789859820/?ref_newsfeed_story_type=regular

Сложих си кънките, за да стигна по-бързо.  Grinning  Такова участие не се изпуска!   Joy Joy Joy
Нали това беше целта на Мира!!!

Малко прозвуча все едно реклаам им правя. Аз лично няма да ходя, де, ама иначе от това, което съм им чувала от сайта им, правят хубави неща.

# 2 476
  • София
Не знам дали е пускано, но Анна и Джаред ще имат участие, който иска може да отиде да ги чуе

https://www.facebook.com/events/535604789859820/?ref_newsfeed_story_type=regular

Малко прозвуча все едно реклаам им правя. Аз лично няма да ходя, де, ама иначе от това, което съм им чувала от сайта им, правят хубави неща.

Сложих си кънките, за да стигна по-бързо.  Grinning  Такова участие не се изпуска!   Joy Joy Joy
Нали това беше целта на Мира!!!

Благодаря за информацията, но нямам нужда някой да ми мяука. Тяхното пеене  и композиции точно на мяукане го оприличавам. Simple Smile

# 2 477
# 2 478
  • Стара Загора

Промото за довечера-Пламен-кралица Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152008906174636&set=v … ype=2&theater

# 2 479
Скрит текст:
VAL_DIMUS, ти пък много обичаш да размахваш пръстче и да казваш кой как да се изказва,  с колко думи и дали да го прави. Аз не съм ти била ясна и нямало смисъл да пиша, друг пък всички го разбрали, и той да спре да пише. Ами ще си пишем за всичко, което ни направи някакво впечатление, дори и това да са риторичните ти въпроси. И тях можем да обсъждаме, ако имаме желание.

Ти така и не ми отговори на въпросите, понеже доста неясно се беше изразила - връщане към земята какво означава? И как да се върнеш там, където никога не си бил?
Въпросите ми не са риторични, така че ако можеш, го поясни. Специално ти го пояснявам, щото нали обикновено не разбираш.
За земята мен ли питаш или някой друг, че пак не мога да те разбера. Simple Smile
Ще обясня за земята, защото си мисля, че все пак аз я споменах. БЯГСТВО от земята, означава старанието да се покажеш по-голям от земята, пренебрежението към земята, срама да се покажеш свързан по какъвто и да било начин със земята. Ти си живей днес и в града, но не забравяй, че храната ти не се внася от космоса. Още по-просто - аз съм гражданин, селото става само за плажуване и бране на малинки. Ти защо така лично го прие, да не би твое да е било мнението с малинките? За другия ти въпрос, Лияна ли да коментираме - ами ти сама си отговори, при първото споменаване на името й моментално се включваш с коментар, така че явно да - Лияна ще коментираме. Много си агресивна, това не е добре, или поне не винаги. Струва ми се, че точно ти си тази, която размахва пръстче, по принцип не съм те молила да не го правиш, но ако това ще ти помогне, мога и да го направя. Знам, че искаш твоя да е последната дума, затова ще се постарая да не отговарям на неизбежния отговор.

Уау, след цитиране на името ми, така и не разбрах да се притеснявам, че ми се накараха, или не Laughing Май да има цитати наистина било препоръчително, иначе стават грешки.

Скрит текст:
Резултатите показват единствено, че каквото нагласи ББ, това става. Лепват се етикети на хора и всички ги повтарят в захлас, даже си намират потвърждения в действията им. Страшно уникално.

Дори започват да дават съвети на другите ,които още не са захласнати!

Станка Златева е наистина наша ,българска гордост и няма защо да е в кавички.

Не мога да разбера ,от висотата на какви качества и достижения се дават съвети за промяна.

Четейки  темата ,можеш да помислиш ,че тук пишат само академици,топ дизайнери и милиардери!
Какво ли да кажем ние с гайдите hahaha

Хаха, внимавай да не те подкарат и теб

# 2 480

Това сигурно е  първото промо в което Ваня не крещи на някой. Mr. Green

# 2 481
Павката не е лош човек, но има склонност да се пали и да преувеличава. В това отношение си прилича с Ваня, макар че той не е толкова елементарен като нея.

И аз си мислех, че не е толкова елементарен, но той ми смени мнението за себе си с изказванията си, с грозните думи и поведение (последния път, когато номинира Мира и Ирина "очи в очи"), начина, по който се ухажваха с Лияна, това, че всяка втора дума му е за бой, шамари, разправии, разбирането му за мъжкарско поведение...
Е, това е от емоционалните му изблици, по което си приличат с Ваня, както писах. То не променя, че Ваня е много по-елементарна в умението си да анализира и да мисли критично. Павел е много по-широко скроен, вижда по-сложни връзки в света около себе си и достига до по-дълбоки изводи в сравнение с Ваня.

Ирина спечели 25хил. в Сделка или не, за благотворителност.  Peace

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 19:01 от nmruon

# 2 482
  • София
Много приятно съм изненадана от резултатите в нашата анкета.
И по-специално изключително високият процент гласували за Мариан и това, че Мира води с 11 гласа (до момента) на Ваня. Hug
Ирина пък е два пъти по-харесвана от Йоана. Simple Smile
Ми... супер сте!
(Първото място на Пламен е малко  по-различно от личното ми мнение, но то е очаквано.)

Аз съм от гласувалите за Мариан. Simple Smile И как няма - стратег, либерален, общителен, с чувство за хумор и богата обща култура (интересни са разказите му къде е бил и какво е видял), красив да не забравяме :Д, мъж на място изглежда, отговорен, не влиза в конфликти. Simple Smile
Мдааа, Мариан/а има богата  обща култура, особено по география.И както каза днес Сашо Дойнов благодарение на Мариан -сешоара, Бг може да стане на три морета, което не е лошо Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 483
  • Ню Йорк
Днес влязох в едно Боско и поразгледах въпросните елечета. Е не са по 3800 евро. Елечето беше към 200, анцузите 300, така че Ваня трябва да е изкупила половината магазин.

# 2 484
Днес влязох в едно Боско и поразгледах въпросните елечета. Е не са по 3800 евро. Елечето беше към 200, анцузите 300, така че Ваня трябва да е изкупила половината магазин.

Те за в България ли говореха?

# 2 485
  • София
ауууу  newsm43 голям звяр

# 2 486
  • Ню Йорк

Не знам дали има Боско в БГ, аз ги гледам в Киев тия неща.

# 2 487
  • Варна

Не знам дали има Боско в БГ, аз ги гледам в Киев тия неща.

Тя каза че си е купила неща за общо 3800 евро. В Къщата носи поне два екипа техни, може и за щерката да е взела нещо, сигурно не е трудно да се похарчи там такава сума.

# 2 488
  • София
Какво сте се хванали с това Боско - имала, дала, нейна си работа.

# 2 489
  • Стара Загора
  Парис си купила кола с хонорара от VIP Брадър-/имам съмнения да е точно така,но.../

http://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/paris_si_kupi_k … radar-210873.html

Общи условия

Активация на акаунт