VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 200
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 520
Супер забавни са както винаги Пламен и Мариан.  Joy

# 2 521
Мариан се сецна, държи се за кръста  Laughing много яде тоя Пламен въйй

# 2 522
Защо на Станка и е внушено, че точно Мира е отговорна за мисията и?  newsm78  И тук имаше доста такива предложения (включително и от мен) да и се промени малко имиджа  Станка.  Не трябва ли ББ да се намеси и накрая да я изведат от заблужденията, а тя (вижда се) само шефовете ги изслушва ?  Защото Ваня прекалено дълго вече си тъче чергата на тоя стан  - време е да смени малко плочата и да търси алтернатива - с какво друго да държи мишоците, че по тази линия вече изстиска, каквото можеше (то тъпаците може до безкрайност да ги работиш), ама за публиката е досада   Confused

# 2 523
ББ вече наистина започна гаврата с Пламен-както се казва дай на простака власт и му гледай сеира.

# 2 524
  • София
Уф тъпоМирка, като започне с тази социология, видяхме я я колко струва през май. И мазния Пламен все повече заприличва на леля си Мирка. Вече го подозирам и него в нещо сбъркано, като жена седи и клюкари-голям мъжкар , няма що...
Ей, злобата ще ви изяде от вътре. Нещо ново няма ли кажете. hahaha

# 2 525
ББ вече наистина започна гаврата с Пламен-както се казва дай на простака власт и му гледай сеира.

Точно така.
До края на предаването Пламен ще се самопрецака много тъпо, сигурна съм; ще е финалист, ама през крив макарон.

# 2 526
  • Стара Загора
Алекс всяка вечер ме изненадва с тия цветни тоалети!
И как се обърка само соЧиоложката Мира Grinning

# 2 527
  • София
Със сигурност ще е от финалистите, но дали ще спечели той, Мариан или Станка вече е решение на продуцентите, не на нас.

# 2 528
  • Ямбол
....
До края на предаването Пламен ще се самопрецака много тъпо, сигурна съм; ще е финалист, ама през крив макарон.
Това да не е Тервел, че да се самопрецака.
Ай да видим.

Пчеличка най отива на Лияна.

# 2 529
Цитат
Със сигурност ще е от финалистите, но дали ще спечели той, Мариан или Станка вече е решение на продуцентите, не на нас.

А защо мислите, че няма достатъчно хора, които да симпатизират на всеки един от участниците и да гласуват за него ? Вечната теория на конспирацията. Все някой друг решава вместо вас. Целият ви живот е една постановка и всички сте марионетки.

# 2 530
Мислех си днес, че ги виждам Мариан и Пламен накрая останали - като Никола и Нед в последния ББ-старс. И че може би все пак Мариан ще спечели накрая, защото просто е по-близо до "доброто момче", както и Мира все му приказва на Пламен. Последните издания на ВБ и ББ се спечелиха от Орлин и Никола - и двете момчета напомнят повече на Мариан, отколкото на Пламен.

Моля някой да каже на Ваня, че се казва "анцуг", а не "анцунг". Постоянно го употребява.

# 2 531
  • София
Цитат

А защо мислите, че няма достатъчно хора, които да симпатизират на всеки един от участниците и да гласуват за него ? Вечната теория на конспирацията. Все някой друг решава вместо вас. Целият ви живот е една постановка и всички сте марионетки.
Да, гласуваме тука в анкетата. Но да дам 1,20 за смс, е няма да стане да пълня гушите на някой. В крайна сметка да печели който иска, не ми е толкова жизненоважно.

# 2 532

Точно така.
Peace

# 2 533
Ох, Ваньо МА стига вече с тази СТАНКА! АМАН Shocked  

......
Моля някой да каже на Ваня, че се казва "анцуг", а не "анцунг". Постоянно го употребява.

Ще си го сложа в подписа - да ги види заедно  Mr. Green 

# 2 534
  • Ямбол
.....
 В крайна сметка да печели който иска, не ми е толкова жизненоважно.
В такъв случай, защо си толкова категорична, че има конспирация. Ти си решила да не гласуваш. Но други хора мислят различно.

Общи условия

Активация на акаунт