VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 172
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 535
Ох, Ваньо МА стига вече с тази СТАНКА! АМАН Shocked  
Тя й е адвокатка, PR, меринджей и к'вот' се сетиш.

# 2 536
  • Ямбол
Сега пък се мисли за урочасана.
По-проста вече не знам накъде може да излезе Станчето.

# 2 537
  • София
.....
 В крайна сметка да печели който иска, не ми е толкова жизненоважно.
В такъв случай, защо си толкова категорична, че има конспирация. Ти си решила да не гласуваш. Но други хора мислят различно.
Ами съдейки по предишното издание, в което спечели македонецът. Ако гласувате - ок, не знам за какво го правите, ама си е ваша работа де.

# 2 538
  • Варна

Дано поведението на Мира да е резултат от критическата. Отказвам да повярвам, че е толкова елементарна на тази възраст и с това образование.

Каква критическа? Мира трябва вече да я е минала.

# 2 539
Ох, Ваньо МА стига вече с тази СТАНКА! АМАН Shocked  
Тя й е адвокатка, PR, меринджей и к'вот' се сетиш.

Майка и баща?  Laughing

# 2 540
  • Варна
Що не свиркате че имало живо излъчване?

# 2 541
Що не свиркате че имало живо излъчване?
Блеем  Hug мерси

# 2 542
Голям смях с тази мисия. Пламен и Мариан са уникални. Joy Това с Йоана и обиколките около масата беше много добро. Peace Laughing
А на Пламен тази перука много му отива. ;д

# 2 543
# 2 544
  • SF
Shocked Станка наранявала Мира, като не я поздравявала с "Добро утро!" и "Добър ден!"... Shocked

Плюс "скочубра", "патка", "болен мозък" и др.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:53 от Esmee

# 2 545
ББ вече наистина започна гаврата с Пламен-както се казва дай на простака власт и му гледай сеира.
По добре Пламен да е финалист в вип брадър 2013.Отколкото финалист в шоуто да е грух грух грух чудовището свинкс змия  Ваня Червенкова и себеподобните на нея.

# 2 546
Според мен финалисти ще бъдат Пламен и Мариан. Или поне аз така се надявам. Много ми харесват и двамата, забавни са, много добри играчи са. Заслужават да стигнат до финал и някой от тях да спечели.

# 2 547
И за какво ѝ беше тоя рев на Ваня като пак е с очила и пак не спи в спалнята на Мира?? Що беше тая драма в понеделник?? А не си в видя кучетата и детето спокойно. Ама не, да се хареса, да покаже саможертва...айде нема нужда..

# 2 548
Аз не мога да разбера тези превземки на Ваня.Горката несретница принудена да спи на дивана, направо пророних две сълзи  Cry От какво толкова я е страх, може би ,че Мира ще е заколи с иглата  от гоблена или ..... Thinking

# 2 549
  • SF
Сега гледам вчерашния епизод.
 Joy Няма нищо по-изнервящо от повтарянето на Йоана "спокойно, бе, спокойно…" Joy

Йоанка винаги е out of context.

Общи условия

Активация на акаунт