VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 151
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Варна
Ние щото като знаем къде е Вихрен, много сме я прокопсали  Laughing
Бас държа, че половин Бг биха се отказали от знанията си по география, за да са на мястото на Мариян...

# 2 566
Мариян е пълна неграмотност. Той е завършил средно образование в България.
Не знае за връх Вихрен, не знае планетите в Слънчевата система, не знае за двете хубави очи,рекорда на Ст. Костадинова,мандало ... Обща култура Simple Smile

Интелигентността не е да назубриш няколко факта! Не е да знаеш цифри, дати, формули! Не е това! Интелигентността е начин на мислене, поведение, изход от дадена ситуация, способност да намираш нови и нови решения, безкрайно различни, да бъдеш ти самият различен, както казах и преди - да имаш самоирония - нещо, което много малко хора притежават!

# 2 567
Не знае за връх Вихрен, не знае планетите в Слънчевата система, не знае за двете хубави очи,рекорда на Ст. Костадинова,мандало ... Обща култура Simple Smile

Интелигентността не е да назубриш няколко факта! Не е да знаеш цифри, дати, формули! Не е това! Интелигентността е начин на мислене, поведение, изход от дадена ситуация, способност да намираш нови и нови решения, безкрайно различни, да бъдеш ти самият различен, както казах и преди - да имаш самоирония - нещо, което много малко хора притежават!

Интелигентността е И обща култура. Да знаеш връх Вихрен не е назубряне, а елементарна култура, която се придобива още в трети клас.

# 2 568

Интелигентността е И обща култура. Да знаеш връх Вихрен не е назубряне, а елементарна култура, която се придобива още в трети клас.

Чак в трети не, но принципно да - така е. Но да знаеш това не те прави интелигентен, ако не можеш да разсъждаваш, а Мариян разсъждава много добре! 

# 2 569
  • SF
Banshee, принципно не сме настроени на кой знае колко различни вълни с тебе, по-скоро го отдадох, че някога нещо не доразбра. Пламен раздава ли електронни лули? Пушим една.
Пък, ако  имаме различни мнения за нещо, ще си спорим наволя тук. Simple Smile Интелиентно, като Мариан. Hug

# 2 570
Какво за връх Вихрен? Аз само Мусала знам. Не живея в обсега на върха. От златна Добруджа съм, Мариан ако не може да разкаже за района, жална му майка, че не е запомнил уроците си.
Не го защитавам.
Много бяха готини и смешни с тази мисия.

# 2 571

Нищо общо нямат.  Второто е само база данни, но ако нямаш първото не можеш да работиш ефективно и с базата.   Wink

IQ тестове се правят и от неграмотни хора, които не знаят да четат  и пак докарват по-висок коефициент и от професори с по няколко титли.    Laughing

Esmee  Hug

Спокойна нощ на всички ... и да не се дъвчете много - оставете и за мен  Mr. Green

# 2 572
Ама той Мариан си има и знания, просто не са свързани с България. Да го питат за политиката на Италия и географията на САЩ, да видим.

# 2 573
  • SF
Ама той Мариан си има и знания, просто не са свързани с България. Да го питат за политиката на Италия и географията на САЩ, да видим.

Не очаквай да блесне.

# 2 574
Не искам да влизам в спорове  Confused
Лично на мен не може да ми се издигне в очите човек, който не знае къде е връх Вихрен и прочие елементарни неща от обща култура. А който иска да му се възхищава на Мариян.

БД е да знаеш наизуст 1000 исторически дати, примерно. Другото са неща, които трябва да се знаят без човек да се замисля.

Пък като го гледам по никоя тема не ми се вижда компетентен  Stop
Типичен самовлюбен манекен.

# 2 575

Именно. Те другите показаха колко са интелигентни - интелигентността е свързана и с възпитанието - да си тактичен, да знаеш как да се държиш с хората, Ваня ли, която знае много неща на теория, е интелигентна?

# 2 576
Самата дума интелигентност значи познание. Как ще правиш анализ или разсъждаваш като нямаш никакви познания. Embarassed Simple Smile Да не ръкопляскаме на незнанието. Може да има външен вид ,може да си прави идеални прически ,но ... до там.
Друго ми е забавно в цялата история. Станка не е интелигентна и за нея е проблем ,Мариян е с
подобен умствен багаж ,но за него не е проблем За едно и също нещо един е върховен ,а друг е смачканяк Joy Joy Joy

# 2 577
  • SF
.
Друго ми е забавно в цялата история. Станка не е интелигентна и за нея е проблем ,Мариян е с
подобен умствен багаж ,но за него не е проблем За едно и също нещо един е върховен ,а друг е смачканяк Joy Joy Joy

Кой го е твърдял това?

# 2 578
Самата дума интелигентност значи познание. Как ще правиш анализ или разсъждаваш като нямаш никакви познания. Embarassed Simple Smile Да не ръкопляскаме на незнанието. Може да има външен вид ,може да си прави идеални прически ,но ... до там.

Уау, не виждам никъде да са употребени такива думи. питай Станка за спорт - и тя ще знае много. Интелигентмността е крайнио относителна!  

И впрочем зивадка от Уикипедия да дам, за който не знае: Интелект (от латински – intellectus – познание, разбиране) е термин, с който се определя човешката способност за разсъждаване, анализ и синтез на информация. Никъде не пише способност за ЗАПОМНЯНЕ. Хайде да ми отиде някой, който знае всички формули за електричество по физика и да "блесне" с тези си знания, но само с тези, да видим колко интелигентен ще излезе.

# 2 579
Не очаквай да блесне.
Ще знае повече от нас поне. Той вече много пъти го и показа в разговори.

"Общата култура" е свързана със средата ти. Неговата среда не е българска.

Общи условия

Активация на акаунт