VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 064
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 610
  • SF
Довод за какво?

Скрит текст:
Идеята не беше да ме поздравиш, а да уточниш кои познания са общи световни, или както там го беше формулирала.

# 2 611
бб е шоу със социален експеримент ,а не стани богат
важни са социалните умения ,а не знанията както виждаме

# 2 612
Аз ехидност често виждам при Станка, не при Ирина.

# 2 613
Това, че Мариан не знае неща за България, които другите бг випове знаят, не е довод за неговата интелигентност.

Ето ти не толкова общи познания за света - взимаме случайна държава, и хайде кажи кой е вторият или третият по височина връх на територията на тази държава. Не е и нужно да се знае. Но ако си местен жител, съвсем спокойно може да те питат в тв-шоу "Аз обичам <тази държава>!" и да се очаква от теб да можеш да се сетиш.

# 2 614
От подводните камъни е Ирина. Така отдолу под водата без да се вижда и без да се чува копае и руши. Като я гледах с "Черешката на тортата" беше много намахана и отворена, в ББ е решила да е тиха и кротка, защото всичко се вижда. Всяко нейно действие и всяка дума в къщата й е премислена и премерена. Толкова много дозиране на поведението е напълно неестествено. Тя, прецени с кои съквартиранти не може да меле, с които би влязла в конфронтация и за това реши, че е по-добре изобщо да не контактува с тях. За сметка на това обаче не спря да ги яде с Мира, което всъщност я издава, че е злобна женичка.

# 2 615
  • SF
Това, че Мариан не знае неща за България, които другите бг випове знаят, не е довод за неговата интелигентност.

Ето ти не толкова общи познания за света - взимаме случайна държава, и хайде кажи кой е вторият или третият по височина връх на територията на тази държава. Не е и нужно да се знае. Но ако си местен жител, съвсем спокойно може да те питат в тв-шоу "Аз обичам <тази държава>!" и да се очаква от теб да можеш да се сетиш.

Чакай де. Коя е случайната държава? Може пък и да мога да ти кажа кой е вторият и третият по височина връх. За Унгария няма да мога - тя е гладка като тепсия.

# 2 616

Чакай де. Коя е случайната държава? Може пък и да мога да ти кажа кой е вторият и третият по височина връх. За Унгария няма да мога - тя е гладка като тепсия.

В случайна държа може и нищо да не знаеш, но за собствената си Родина е повече от срамно. И не случайно продуцентите му дадоха възможност да лъсне със знанията си, явно са го знаели, че интелекта му под минималния, както на Златка.

# 2 617
  • SF
Всяко нейно действие и всяка дума в къщата й е премислена и премерена. Толкова много дозиране на поведението е напълно неестествено.

За нея е естествено.

Защо хубав мъж, който се парфюмира и облича чисто и модерно, се предполага, че е гей?
Защо някой, който не крещи, не води разговори с всеки, преисля си думите и е премерен, се набеждава за неестествен?

# 2 618
Всяко нейно действие и всяка дума в къщата й е премислена и премерена. Толкова много дозиране на поведението е напълно неестествено.

За нея е естествено.

Защо хубав мъж, който се парфюмира и облича чисто и модерно, се предполага, че е гей?
Защо някой, който не крещи, не води разговори с всеки, преисля си думите и е премерен, се набеждава за неестествен?

Мариян не го определиха от тези му качества за гей. В нета се пише, че е излязла информация за негова връзка с някакъв богат италиански чичко.

# 2 619
Да. За някои ще можеш. Въпросът е, че това не се очаква от теб, освен ако не си местен. Незнанието на нещо такова не може да е признак за ниска интелигентност.

Скрит текст:
Като говрим за това, не знам дали сте чували за Ким Пийк, наричан "човекът-гугъл". Той имал фотографска памет за всичко, което някога е чел. Можел да каже на всяка историческа дата какво е станало. Изобщо какъвто и факт да го питаш - изплюва го. Обаче, интересно, оказва се, че не може да решава дори прости логически задачи. И защо? Ами, краткотрайната му памет била слаба. Затова и губел ориентация, водели го с придружител. А иначе, трайната му памет феноменална.

http://www.youtube.com/watch?v=86Pk_W2XCVo

# 2 620
На кое такова? Да не знаеш къде се намира Стара Загора, връх Вихрен, да не можеш да пишеш грамотно на български- това ли? Това е повече от ниска интелигентност. За мен е даже неграмотност. А неграмотният човек няма как да бъде интелигентен, в противен случай всички цигани щяха да претендират за такива.

# 2 621
Като я гледах с "Черешката на тортата" беше много намахана и отворена, в ББ е решила да е тиха и кротка, защото всичко се вижда. Всяко нейно действие и всяка дума в къщата й е премислена и премерена. Толкова много дозиране на поведението е напълно неестествено.
Все ми се струва, че е по-малко вероятно някой да се преструва цял биг брадър, а пък в черешката, за 1 час, да е естествен  Sunglasses Sunglasses

На мен ми става все по-симпатична - притеснителна е и не иска да се навира между шамарите. Не й е много лесно на фона на бълващата простотия от "лагера" на Ваня

# 2 622
О, може, може. Човек се нагажда според ситуацията. Хората могат да имат няколко лица и поведения в едно и също време на различни места. А ББ е игра точно на поведения и характер.

# 2 623
  • Ню Йорк
Факт е че в България всеки един мъж, който има обноски и се грижи за външния си вид се заклеймява като  гей. Тук "истински мъжкар" е такъв като Ивенцето - груб, недодялан, мачкаш жената до себе си и без никакви обноски  Sick

# 2 624
На кое такова? Да не знаеш къде се намира Стара Загора, връх Вихрен, да не можеш да пишеш грамотно на български- това ли? Това е повече от ниска интелигентност. За мен е даже неграмотност. А неграмотния човек няма как да бъде интелигентен, в противен случаи всички цигани щяха да претендират за такива.
Айде да питаме Стивън Хокинг за Стара Загора и връх Вихрен, а после да го хвърлим в Белене, като не знае.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт