VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 992
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 685
Йоана е на 7-мото небе от щастие. Пламен много внимание й обръща и много провокатовно я гледа  Mr. Green

# 2 686
Дааа... И как деликатно я прегърна... Wink

# 2 687
  • София
Туко що Йоана го целуна въздушно   hahaha

# 2 688
Заповед на Кралицата:
"- Йоана да ме храни.
- Йоана да си свали тъмните очила.
- Йоана да ме гледа след това 10 секунди в очите.
Мариян:
- С любов или без любов?
Кралицата:
- Тя си знае."
Йоана изпълни заповедта. След това 5 минути я дават.
Очакваме сега интерпретацията на Брадъра:
- Между Йоана и Пламен ТРЪПКАТА продължава...  Joy Joy Joy

# 2 689
Ако бях на мястото на Йоана, щях да му топна пурата в тоалетната, преди да му я дам. Mr. Green Twisted Evil

# 2 690
  • SF

Ако я види Ваняяяяя…... #Cussing out

# 2 691
Едно не мога да разбера. По-рано Пламен беше видимо притеснен как приема навън нещата неговата съпруга и разпитваше Златка дали всичко е наред, а сега се държи супер провокативно с Йоана и по всичко показва интереса си към нея  Thinking

# 2 692
Кралицата много юрка (мога да го преведа, ако някой не разбира Wink) Йоана. И един дълбок поглед ѝ хвърли...

newsm62  

newsm10

Ако я види Ваняяяяя…... #Cussing out

дори и не ми се мисли  Joy

# 2 693
  • София
Откога пчелите имат опашки?!
Пламен електронна пура ли пуши? Нещо много пуши май  Thinking
А Мира забрави в каймата най-важното - лук.

# 2 694
  • София
Едно не мога да разбера. По-рано Пламен беше видимо притеснен как приема навън нещата неговата съпруга и разпитваше Златка дали всичко е наред, а сега се държи супер провокативно с Йоана и по всичко показва интереса си към нея  Thinking
Мисия, какво да прави човека   Laughing

# 2 695

Йоана го номинира.

# 2 696
  • София
На мен лично Пламен ми харесва.Аз харесвам такива мъже,не разбирам що толкова много се учудват хората какво са му харесвали жените?!  Rolling Eyes

Дразнещ сметкаджия, арогантен провокатор, готов да продаде и майка си за да постигне целта си.

Не, не се учудвам, че се харесва.

Ти го виждаш по този начин,ок. Аз пък виждам един самоуверен мъж,с тънко чувство за хумор. Същото важи  и за Мариян. Двамата са готини и го знаят  newsm08

# 2 697
Откога пчелите имат опашки?!

Това са им жилата, ама много клюмнали  Laughing

# 2 698
Българският език на повечето хора тук е под всякаква критика, но те не го осъзнават, най-вероятно защото все пак знаят, че "незнам" не се пише слято и това е повод за гордост и илюзорно самочувствие...
Скрит текст:
Присъединявам се към написаното от теб. Мога да напиша цял научен трактат на тема "Правопис", но не му е тук мястото. А интересното е, че обикновено забележки за грамотност се правят от хора със значителни пропуски по отношение на правопис и пунктуация.
Не ме притеснява особено това, че Мариян не знае къде е връх Вихрен и колко е висок. Бих общувала с удоволствие с него. Богатата обща култура на Ваня не я прави предпочитан събеседник - поне за мен. А Йоана напоследък нещо не мога да я разбера - уж е в лагера на Ваня, а честичко я виждам в стаята на Мира да си говорят дружелюбно Simple Smile.

# 2 699
  • Варна
тея пак са взели да се бройкат Twisted Evil(Пламен и Йо ест)

Общи условия

Активация на акаунт