VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 958
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Варна
Може.  Grinning Може пък да надценяваме Пламен и да сме във филм на ББ, а другите да виждат истината, че Пламен няма нищо особено в главата. Накрая ще се разбере, предполагам.

Мнението на Мира за Пламен не е такова. Тя го смята за доста интелигентен. Пламен няма загубена игра.
Може пък и това, че той я ласкае и  постоянно се допитва до нея също да й влияе. Laughing

# 2 731
Мнението на Мира за Пламен не е такова. Тя го смята за доста интелигентен.

Oткога вярваме на Мира?  Laughing

# 2 732
  • София
От снощното предаване съм впечатлена от Ваня! Хареса ми какви умни неща каза на твърдоглавата Мира!

# 2 733
Ваня доста неща казва, но нали трябва да се акцентира на скандали и клюки, та...

доста често се пропуска по-доброто

# 2 734
От снощното предаване съм впечатлена от Ваня! Хареса ми какви умни неща каза на твърдоглавата Мира!
Нещо приказваше за "невидими енергии" после пред Станка... *музиката на досиетата Х*

# 2 735
  • София
Не подценявайте Ваня! Тя е умна жена!

# 2 736
Едно не мога да разбера. По-рано Пламен беше видимо притеснен как приема навън нещата неговата съпруга и разпитваше Златка дали всичко е наред, а сега се държи супер провокативно с Йоана и по всичко показва интереса си към нея  Thinking
Мисия, какво да прави човека   Laughing

Пламен все пак от време на време излиза от образа си, то не може 24 часа да играеш роля без и за момент да спреш. Интересът му към Йоана е част от тази роля, супер много ми опротивя с това, честно.
Чудесно е, че си има жена и детенце, но цялата простотия да поддържа интереса на Йоана с някакви тук-таме подхвърлени думички, винаги завършващи с "на този етап", някой и друг поглед само и само да изманипулира и хората в къщата, и зрителите го превръща за мен в супер антипатична личност. Това имах предвид като писах по-рано, че ще се самопрецака - просто действията му вече стават много явни, той се главозамая и спря да се старае толкова в манипулациите си.
Нямам против човек да обмисля нещата, да бъде целенасочен и устремен, но неговото желание за победа независимо от това през кого ще мине, унижи и потъпка за мен е противно и гнусно.

Пламен заяви  ,че от 1 година е РАЗДЕЛЕН със съпругата си
 -СВОБОДЕН мъж е :

Той е като петле ,което  се грижи-
 и влюбената му съпругата  да продължава да го обича,слуша  и  да  не заведе сина му на другия край на света,
 и всички други кокошчици/жени/ в къщата  и пред екрана да са влюбени в него  ..
Днес обгрижва  бунтарката за да  е сигурен ,че Йоана ще е покорна в кокошарника му  и след това ще започне да hahaha обгрижва  останалите женички ....... ,Златка,Лияна.....

А за живота след шоуто ,според мен  Пламен и Йоана ще  имат продължение....

# 2 737
  • Варна
Мнението на Мира за Пламен не е такова. Тя го смята за доста интелигентен.

Oткога вярваме на Мира?  Laughing

Е, защо да не и вярваме?

# 2 738
прави ми впечатление, че Кралицата  Mr. Green юрка своя лагер в повечето случай  Mr. Green
май не смее много много да се навира в противниковия  Mr. Green

ма туй сигурно също, щот е смел и играе по-правилата  Joy

# 2 739
Колкото пъти Тервел попадне в кадър, толкова пъти се спуквам от смях...  Grinning Пчела-боксьор... с типична походка... Laughing

# 2 740
А това, че го номинират не означава ли, че и те са същите?  Wink

Трябва да се номинира, не може да не номинираш, такива са правилата.

Сигурно.   Wink

Значи другите са вътре с идеална цел, а само Пламен е сметкаджията  ... затова го номинирали.  Thinking
Е, да - нахално копеле е  Mr. Green - казва си направо, че иска да ги прецака, върти разни игри, връзват му се, кое вече не е според правилата и кои правила бтв?  newsm78   Това, което той прави с Йоана (ако наистина я манипулира, щото това в момента си е закачка)  го върши същото и Ваня със Станка, Лиана и Тервел, но доста по-грубо.  То затова и не се забелязва сигурно  Wink

Умната Wink  Ваня може да манипулира само по-прости от нея - затова отборът прогресивно намалява. Може да манипулираш малко хора за дълго време, а много хора за кратко...   започват да се редуцират лека-полека.

# 2 741
  • София
Предпочитам да вярвам на социоложката Мира, отколкото на мутрата Ваня. Факт!

# 2 742
Сега изгледах снощното предаване и се чудя защо Ваня може да коментира всички, да издава заповеди, да съди, да търси сметка на Мира, а Мира да няма право на същото  newsm78

# 2 743
А най-добре на нито една от двете да не вярваме съвсем.  Mr. Green

Станка иска да се побори с Кралицата-Пламен, понеже е с женска перука и го вижда като противничка на тепиха.  Laughing

Станка каза "трябва да питаме стършела за..." (явно относно Мариан, който е комуникатор на кралицата). Значи Мариан може би е стършел, а не търтей, както мислехме. А може и така да го е казала просто.

Станка май наистина обича ред и дисциплина, да има шеф/треньор, който да казва какво става. И сега с Пламен за кралица и визуално, Станка му се кефи, закача се с него.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:54 от nmruon

# 2 744
А това, че го номинират не означава ли, че и те са същите?  Wink

Трябва да се номинира, не може да не номинираш, такива са правилата.

Сигурно.   Wink

Значи другите са вътре с идеална цел, а само Пламен е сметкаджията  ... затова го номинирали.  Thinking
Е, да - нахално копеле е  Mr. Green - казва си направо, че иска да ги прецака, върти разни игри, връзват му се, кое вече не е според правилата и кои правила бтв?  newsm78   Това, което той прави с Йоана (ако наистина я манипулира, щото това в момента си е закачка)  го върши същото и Ваня със Станка, Лиана и Тервел, но доста по-грубо.  То затова и не се забелязва сигурно  Wink

Умната Wink  Ваня може да манипулира само по-прости от нея - затова отборът прогресивно намалява. Може да манипулираш малко хора за дълго време, а много хора за кратко...   започват да се редуцират лека-полека.
Абсолютно подкрепям мнението.Междо другото грух грух грух чудовището  Ваня Червенкова събуди ли се.Ще да сменя канала на бтв не мога да понасям грозната физиономия на Ваня Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт