VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 970
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 715
За играта на Пламен.

# 2 716

Кое точно? Знаеш ли?  Laughing

# 2 717
искаш да кажеш за играта на ББ  Joy
Пламен сам по себе си е един доста ... даже не знам как точно да го нарека, та да не ползвам нецензурни думички  newsm78 Laughing

без сценарий, да е излетял още на първата си номинация Simple Smile

# 2 718
Това цвилещо подобие на мъж Мишо трябва да си ходи вече, че поне лагерите да се изравнят. А Лияна и Станка като махленски клюкарки бързат да разберат какво са си говорили Мира и Фоца

# 2 719
 Joy Joy Хахааа ,Мариан към Пламен: "...кралица -мръсница!... Кралице ,ти излезе много лакомичка краличка."
 А Пламен се изхили :"...лакома кралица ,а?!"

# 2 720
Доста ми е смешно, че толкова повърхностно възприемат Пламен доста хора. Не са срещали друг път такива характери ли, що ли. То вярно, че точно неговия тип е сравнително рядък.

Но повярвайте, това, че ви се струва тъп селянин и лек сметкаджия на конци от ББ, само ви прави част от филма му. (и пак да кажа - не съм дори за Пламен, за Ирина съм; но уважавам Пламен)

# 2 721
На мнение съм, че Пламен е протеже на ББ. Държанието, стратегията му, реплики и пр. му се диктуват от ББ. Не знам защо така се подхлъзнахте и почнахте да го харесвате, като това е роля и то не измислена от него.
Пламен не протеже на ББ.Протеже и спонсор на вип брадър е онази грух грух свинята бизнесдамовата чудовище змия  Ваня Червенкова.Ако Ваня спечели вип брадър 2013 сте стане ясно ще всичко е нагласено в нейна полза от продуцентите.А Мишо шамара е мъжкия вариянт  копие на  свинята майка Ваня Червенкова все едно тя го е раждала

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:16 от gost32

# 2 722
  • Варна
На мнение съм, че Пламен е протеже на ББ. Държанието, стратегията му, реплики и пр. му се диктуват от ББ. Не знам защо така се подхлъзнахте и почнахте да го харесвате, като това е роля и то не измислена от него.
Пламен не протеже на ББ.Протеже и спонсор на вип брадър е онази грух грух свинята бизнесдамовата чудовище змия  Ваня Червенкова.Ако Ваня спечели вип брадър 2013 сте стане ясно ще всичко е нагласено в нейна полза от продуцентите

Госте, за нищо толкова не съм сигурна, колкото, че Ваня няма да спечели ВБ. Laughing

# 2 723
Доста ми е смешно, че толкова повърхностно възприемат Пламен доста хора.
Но повярвайте, това, че ви се струва тъп селянин и лек сметкаджия на конци от ББ, само ви прави част от филма му.

Със същата лекота може да се каже:

Доста ми е смешно, че толкова в дълбочина анализират Пламен доста хора.
Но повярвайте, това, че ви се струва умен и забавен, само ви прави част от филма му.

# 2 724

Но повярвайте, това, че ви се струва умен и забавен, само ви прави част от филма му.

newsm10

# 2 725
  • София
Доста ми е смешно, че толкова повърхностно възприемат Пламен доста хора. Не са срещали друг път такива характери ли, що ли. То вярно, че точно неговия тип е сравнително рядък.

Но повярвайте, това, че ви се струва тъп селянин и лек сметкаджия на конци от ББ, само ви прави част от филма му. (и пак да кажа - не съм дори за Пламен, за Ирина съм; но уважавам Пламен)
Ама не се хаби да обясняваш, тука има няколко човека, които да си навили на пръста нещо и като развален грамофон го повтарят във всеки пост. Не видях да защитават някой, само плюят.

# 2 726
  • Варна
Доста ми е смешно, че толкова повърхностно възприемат Пламен доста хора.
Но повярвайте, това, че ви се струва тъп селянин и лек сметкаджия на конци от ББ, само ви прави част от филма му.

Ако вместо "му", имаше "ви", щях да се съглася. Laughing

# 2 727
По добре Пламен да се окаже победител в вип брадър 2013.Отколкото победител да се окаже грух грух грух чудовището Ваня Червенкова и онези вътре без собствено мнение което се върти около бизнесдамова.Ако онези имаха собствено мнение щяха да се отделят от Ваня и нямаше да и ходят по гайдата.

# 2 728
  • София
По добре Пламен да се окаже победител в вип брадър 2013.Отколкото победител да се окаже грух грух грух чудовището Ваня Червенкова и онези вътре без собствено мнение което се въртят около бизнесдамова.Ако онези имаха собствено мнение щяха да се отделят от Ваня и нямаше да и ходят по гайдата.
Ей го, още един грамофон.

# 2 729
Може.  Grinning Може пък да надценяваме Пламен и да сме във филм на ББ, а другите да виждат истината, че Пламен няма нищо особено в главата. Накрая ще се разбере, предполагам.

Ще правят модно ревю довечера. Лияна ще е модел. Ирина ще избира дрехите. За целта тя трябва да прегледа дрехите на другите.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:30 от nmruon

Общи условия

Активация на акаунт