VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 987
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 640
Брей, ама и граматични си имала, и то доста. Simple Smile) Е, как може да не си интелигентна, как може?!

# 2 641
Прекалявате! Не може ли на лични да си пренесете спора? Tired

# 2 642
Очаквам правописните грешки   Crossing Arms

Да започнем ли с "НЕСЛУЧАЙНО"? По официалните правила НЕ се пише заедно с НАРЕЧИЕТО. Simple Smile) Е, но не и по твоите. Simple Smile)

В редки случаи може да се наложи не случайно да се пише разделно – когато логическото ударение пада върху частицата не.

Продължавай, чета.

Хах, не ми чети от Интернет какви глупости са написани. Купи си граматика и чети НЕЯ. Simple Smile))

Не попадна на подходящия човек, с който да спориш за български език. Не знам дали съм интелигентна, но по обективна причина на тема "Български език" няма как да ти се получи заяждането. Лека вечер, че оспамихме темата.

С КОГОТО, драга. Е, явно СИ правилният, защото си неграмотна. Simple Smile

# 2 643
Само да кажа, че щом гледаме ББ, значи между нас няма особено интелигентни. (:

Ако има някой, който и той да не не ги знае тези неща, мога да разбера защо го защитавате за това Мариян, но иначе не разбирам?
Стивън Хокинг не ги знае.

# 2 644
Прекалявате! Не може ли на лични да си пренесете спора? Tired

О, аз нямах никакво намерение да споря, но тезите на някои хора са твърде парадоксални. Simple Smile)

# 2 645

Да започнем ли с "НЕСЛУЧАЙНО"? По официалните правила НЕ се пише заедно с НАРЕЧИЕТО. Simple Smile) Е, но не и по твоите. Simple Smile)

В редки случаи може да се наложи не случайно да се пише разделно – когато логическото ударение пада върху частицата не.

Продължавай, чета.

Хах, не ми чети от Интернет какви глупости са написани. Купи си граматика и чети НЕЯ. Simple Smile))

Не попадна на подходящия човек, с който да спориш за български език. Не знам дали съм интелигентна, но по обективна причина на тема "Български език" няма как да ти се получи заяждането. Лека вечер, че оспамихме темата.

Излагаш се  Stop
Обичам да предизвиквам хора, които нямат достатъчно стабилност и се поддават на лабилна психика. Благодаря, че ми даде възможност да те докладвам за обида   bouquet

# 2 646
Само да кажа, че щом гледаме ББ, значи между нас няма особено интелигентни. (:

Ако има някой, който и той да не не ги знае тези неща, мога да разбера защо го защитавате за това Мариян, но иначе не разбирам?
Стивън Хокинг не ги знае.

Щом гледаме Вип-а, значи се интересуваме от социално-битови теми, които се разглеждат и в предаването.

# 2 647

Продължавай, чета.

Излагаш се  Stop
Обичам да предизвиквам хора, които нямат достатъчно стабилност и се поддават на лабилна психика. Благодаря, че ми даде възможност да те докладвам за обида   bouquet

Хахаха, аз те оспорвам, а ти ми казваш, че съм нестабилна. Ех, не си добър психолог. Simple Smile

# 2 648
На кое такова? Да не знаеш къде се намира Стара Загора, връх Вихрен, да не можеш да пишеш грамотно на български- това ли? Това е повече от ниска интелигентност. За мен е даже неграмотност. А неграмотният човек няма как да бъде интелигентен, в противен случай всички цигани щяха да претендират за такива.

Грамотността няма нищо общо с интелигентността!

Айдеееее сега, то нищо няма връзка с тая интелигентност. Нямало значение знанията, нямало значение грамотността. Е, пък какво е тогава това интелигентност? Само киндене и конте ли?
Интелигентността е съвкупност от много човешки фактори, които трябва да се притежават. Само с едно качество не ставаш интелигентен.

Нека говорим на книжовен български език, защото сме ИНТЕЛИГЕНТНИ, е, поне аз, с "айде" и "тая" се разграничаваш от "ние". Simple Smile)

Интелигентността е свързана с начина на МИСЛЕНЕ, не на ПИСАНЕ.

Joy Joy Joy

Определено човек, когато не може да се обоснове, започва да се хваща за лексиката. А интелигентността е свързана И с ПИСАНЕ.
При такива нелепи твърдения, не мога да отдам сериозно значение на тезите ви, за да изразя повече от "айде". За един Мариян, който се показа неграмотен и без елементарни знания и това му е много. Хора само с опаковки без съдържание.

Нека да не отчитам само правописни грешки, но една запетая да не можеш да сложиш, леле, това е прекалено. И ми се водиш УЖ интелигентна. Е, то наистина си е уж. Simple Smile) Да, свързана е с писане като изразяване на мнението, не като правилно написани знаци. Simple Smile) Ей, виж малко в тълковния речник, за да не се излагаш, че доста "интелигентна" се показваш.

Благодаря ти. Аз нямах претенции за това, но ти го отбеляза  bowuu
А за правописните грешки ми е интересно да ги видя  hahaha
Обикновено човек, когато няма какво да каже, започва с правописните грешки.

Обикновено човек, когато има какво да каже, започва с едно нещо, после с друго и така до безкрай. Simple Smile) Подчиненото изречение защо не си го оградила със запетаи? Веднага поправяй!!!!!

Поправих го, защото ти така пожела, а аз съм добронамерена и изпълнявам. Simple Smile))

# 2 649
Ей, не се карайте, ясно е ,че тук сме се събрали най-умните, най-интелигентните, най. Само не разбирам защо решихте ,че Станка не била интелигентна? Че не къдри фразите ли?

# 2 650
бб е шоу със социален експеримент ,а не стани богат
важни са социалните умения ,а не знанията както виждаме

В името на този експеримент, ми се ще да видя Мира да изнасили Пламен Party
Ще стане по-нисък от тревата Пламенчо след такава случка Laughing

# 2 651
А и за Яворов знаят Лора (както и Мариан), но не и Мина

Ако бяха слушали Сигнал, щяха да знаят и за Мина.  Wink

Подозирах, че ми куца общата култура, защото не знам колко е дълбоко Черно море, а съм от Бургас.  newsm78

# 2 652
Ох,спрете с тия размисли за интелигентността.......на Маран каквото му трябва за да се справя с живота в чужбина го знае  или го е научил в движение.Не мисля ,че е от особена важност височината на връх еди кой си  ,за да се справя с живота и професията си и в Америка и в Италия

# 2 653
На мнение съм, че Пламен е протеже на ББ. Държанието, стратегията му, реплики и пр. му се диктуват от ББ. Не знам защо така се подхлъзнахте и почнахте да го харесвате, като това е роля и то не измислена от него.

# 2 654
  • София
На мен лично Пламен ми харесва.Аз харесвам такива мъже,не разбирам що толкова много се учудват хората какво са му харесвали жените?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт