VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 832
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 790
  • SF
Станка май наистина обича ред и дисциплина, да има шеф/треньор, който да казва какво става. И сега с Пламен за кралица и визуално, Станка му се кефи, закача се с него.

Станка трябва да се отърси от натрапчивата мисъл, че на нея са й дали най-уронващата престижа мисия. Според мен, продуцентите се бяха погрижили тя да получи мисия, с която да се забавлява и да прекара един наистина по-различен ден сред хора, които я обгрижват. Тя обаче не е толкова широко скроена и не можа да се изкефи на вниманието, а се хвана за пръстчето, което й подаде Ваня, че това унижение Станка го дължи всъщност на Мира.
Е, Мира не е била тази, която да каже на ББ на кой каква мисия да даде.

А сега Мариан като ще пее чалга с Анелия, да не би някой да го пита колко му е `убаво. Но ще видите как ще подходи и как ще се справи.
Ако някой друг трябваше да пренася Кралицата на ръце, щеше да оврещи орталъка там. Дори и Тервел. Мариян се забавлява, доколкото може да му е забавно. Но знае, че е влязъл в играта и ще я играе.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 15:02 от Esmee

# 2 791
Станка за жилото на Стойко: Куйрукът ти виси много. Joy

# 2 792
# 2 793
Мишо: "Хитрец, за когото хората знаят, че е такъв, не е истински хитрец, а балък."

# 2 794
Мишо-Пламен бил любимец на хейтърите, защото хората мразели випове. Мира каза, че Мишо е представител на хейтърите. Laughing

# 2 795
Не съм фен на Мишо, но в момента доста от нещата, които каза, са съвсем вярни.

# 2 796
  • Варна
Уморих се да слушам Мишо  Whistling

# 2 797
Не съм фен на Мишо, но в момента доста от нещата, които каза, са съвсем вярни.
Хората в къщата не спят, очевидно... Някои поне... Wink

# 2 798
Мишо: "Хитрец, за когото хората знаят, че е такъв, не е истински хитрец, а балък."

Ако обърнем  реда на твърденията  в "сентенцията" му, сигурно визира себе си   Mr. Green

# 2 799
  • София
Мишо и той един ВИП то Joy Joy Joy но е просто уникат. Обработва Станка, то на нея малко и трябва. Много глупави хора има в тоя "ВИП" ама много  Peace

# 2 800
Peace и аз,толкова глупости изговорени накуп не бях чувала. Laughing И защо ли не съм изненадана?Чувам как Шамара бил минал през много повече неща в живота от Пламен... ooooh! Най-важното е обаче да умееш да си вярваш ,че си умен и значим! Mr. Green

# 2 801
Мишо и той един ВИП то Joy Joy Joy но е просто уникат. Обработва Станка, то на нея малко и трябва. Много глупави хора има в тоя "ВИП" ама много  Peace

Станка няма нужда да я "обработват"
тя си има мнение, и си го отстоява, просто Мишовото съвпада по темата с нейното

# 2 802
Не умувайте дали Пламен и жена му са разделени - не са заедно, да. Ясно си личи. А това, че той се интересува от съпругата и детето си е само по себе си чудесно. Явно в България масова практика е, когато се приключат дадени съвместни отношения, таткото да зае*е семейството си, че дори и издръжка да не плаща, че хората като видят едно по-различно отношение веднага се чудят дали има нещо гнило.
Също така не мисля, че на Пламен някой му казва какво да прави. Почти убедена съм, че той първоначално е имал други очаквания как ще се развие играта, и по-конкретно, неговата роля на "марионетка". Едва ли сте забравили с какви физиономии приемаше по-абсурдните мисии, които му възлагаше ВБ.
Нима и всички останали не са останали с една идея по-разочаровани за действителната ситуация в къщата, но въпреки това, щом са се хванали на хорото....

П.п: За Ваня крайно си промених мнението. Не понасям някой постоянно да е изпаднал в истерия и да крещи наляво и надясно. Авторитарното управление е отживелица.

# 2 803
  • София

Искаш Мира Иринка и Пламчо, да ги дават как бродират и дуднят??? Laughing Веднъж да покажат и някой друг да говори, и айде недоволни.

# 2 804
"Аз не знам кой й плаща на тази жена [Мира], щом няма връзка с главния мозък." - Станка

Нейна шега пак: ВИП = Временно Имаш ти Пари

Общи условия

Активация на акаунт