VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 877
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 775

Това ,че обича жена си и детето и му пука за тях не означава ,че МОЖЕ и ЖЕЛАЕ да живее с нея.
Той сам разказа как едва е изтърпял капризите и като бременна. По начина по който тя  му говори  по телефона си пролича  ,че едва я издържа/търпи/ ,но и че много му е важно да е в добри отношения  с нея.

да де, ама?

ако му е важно само да запази добри отношения заради детето, то трябва да се държи достойно, т.е. да не наранява детето си Peace
а симпатиите му към други жени, не би трябвало да са тема за обсъждане от страна на жена му, и той не би трябвало да се притеснява от това  Peace

не е прекрачил границата (като Тервел например)

що толкова се спича?  Mr. Green

защото не е разделен с нея, скаран или нещо преди да влезе, може би, но не и в истинския смисъл на Разделен)))

# 2 776
Златка защо няма антенки?  Laughing

# 2 777
Мариян ще пее с Анелия утре.
Сега коментираха, че няма да го има утре. Щял да бъде на фолк.

Мариян ще ПЕЕ? :ДДД

# 2 778

Може и на кавал да свири, колко му е.  tooth

# 2 779
Мариян ще пее с Анелия утре.
Сега коментираха, че няма да го има утре. Щял да бъде на фолк.

Мариян ще ПЕЕ? :ДДД
Това му е мисията, заради номинациите. Може и само клип да снимат.

# 2 780
Златка защо няма антенки?  Laughing

сигурно я е страх, че приличат на рогца  Mr. Green

да не стане така, че нейния любим да и ги сложи, докато тя е в къщата  Joy

"психологически мисли"  Joy Joy Joy

# 2 781

Това ,че обича жена си и детето и му пука за тях не означава ,че МОЖЕ и ЖЕЛАЕ да живее с нея.
Той сам разказа как едва е изтърпял капризите и като бременна. По начина по който тя  му говори  по телефона си пролича  ,че едва я издържа/търпи/ ,но и че много му е важно да е в добри отношения  с нея.

да де, ама?

ако му е важно само да запази добри отношения заради детето, то трябва да се държи достойно, т.е. да не наранява детето си Peace
а симпатиите му към други жени, не би трябвало да са тема за обсъждане от страна на жена му, и той не би трябвало да се притеснява от това  Peace

защото не е разделен с нея, скаран или нещо преди да влезе, може би, но не и в истинския смисъл на Разделен)))

По всичко личи ,че раздялата НЕ е по-взаимно съгласие  и жена му си го иска до себе си .
Има и случаи в които зарязани съпруги заплашват със самоубийство.......
Злати каза :Тя МЕКО КАЗАНО е зле.
Чест му прави на Пламен ,че се съобразява с нейните чувства и му пука за нея

# 2 782
  • SF
LaughingИ аз мисля,че Пламен обича да флиртува . Но все пак мисля,че не е необходимо да бъде защитавана Йоана от флирта на Пламен с нея,тя не е някое малко момиче,което не знае нищо за мъжете и за живота!Пламен я манипулирал,играел си с чувствата и т.н. Ако нещо между нея и Пламен не е ок,ако я кара да се чувства подтисната или засегната,тя може да се защити сама,трийсетгодишна жена е!
36-годишна.
Но това няма значение. И на 26, и на 20 трябва сама да прецени дали тези закачки й понасят и дали иска да си играе с Пламъчето.

Като че ли досега в живота с всички мъже, които е харесвала, й е връзвало. Да се оправя!

Ваня първо й каза в прав текст да не предава лагера и да престане да разговаря с Мира. 36-годишната Йоана тутакси се отдръпна от Мира. Няколко пъти я предупреждава в прав (и грозен) текст за Пламен - онова пак слуша. Ами... Йоанина работа!

# 2 783
  • Варна

да де, ама?

Как точно флирта му с Йоана наранява детето му?
Каза че живее сам, това си е точно разделен.

# 2 784
Не познавам жената на Пламен лично, но наскоро чух разказ от много близък човек, който ме навежда на мисълта, че тя... си живее живота, така да се каже... Simple Smile Сега, тя може и да тъжи и да го преживява вътрешно, но от действията определено личи друго...

# 2 785

По всичко личи ,че раздялата НЕ е по-взаимно съгласие  и жена му си го иска до себе си .
Има и случаи в които зарязани съпруги заплашват със самоубийство.......
Злати каза :Тя МЕКО КАЗАНО е зле.
Чест му прави на Пламен ,че се съобразява с нейните чувства и му пука за нея

аха, особено днес  ooooh!

# 2 786
Е, защо да не и вярваме?

Това питам, имаш ли отговор?

Значи другите са вътре с идеална цел, а само Пламен е сметкаджията...

Пламен остава сметкаджия, независимо какви са другите.

Аааа, не така ...  с колко аршина мериш?    

Защо тогава  точно сметкаджийството на Пламен те бърка толкова, щом е независимо от това какви са другите и  дали  не са същите?   Rolling Eyes    

Хубаво, не ти се нрави Пламенчо - разбирам те, ама и ти като онези в къщата на номинациите Thinking  Нали все нещо аргумент трябва  и що па да не е сметкаджийство? Че те, нали затова са вътре - да спечелят, а как ще стане, ако са много благородни един с друг?  

Използваните методи са два, както забелязвам - едните се стараят да дърпат себе напред, а другите са се съсредоточили в усилия да задържат и спъват противниците.  Първият начин сякаш е малко по-честен, доколкото този термин има място точно в такава игра.    Peace

# 2 787
Пламен и жена му може да са разделени, но според мен са запазили някакви отношения по между си и тя все още има чувства към него, за да му държи сметка и да му нарежда да стои далеч от Йоана. И той може все още да си я обича, но е видно, че прехвърчат някакви искри между него и Йоко. Той обича да флиртува и едва ли я приема на сериозно, но тя доста е хлътнала по него.

# 2 788

Как точно флирта му с Йоана наранява детето му?
Каза че живее сам, това си е точно разделен.
никак, в това е и разковничето Peace жена му каза, че няма да му води детето, заради Йо
е?

Скрит текст:
познавам хора разделени, е ми... не се държат по този ревнив начин , страхлив начин... newsm78
всеки си живее живота, без дива ревност и оправдания от сорта"детето..."
мързи ме да развивам тази тема) иначе имам много какво да кажа по нея

# 2 789
Не познавам жената на Пламен лично, но наскоро чух разказ от много близък човек, който ме навежда на мисълта, че тя... си живее живота, така да се каже... Simple Smile Сега, тя може и да тъжи и да го преживява вътрешно, но от действията определено личи друго...

PeaceИменно! И аз като прочетох няколкото разменени реплики под снимки с нейни приятели във фейса,останах точно с това впечатление.

Пламен и жена му може да са разделени, но според мен са запазили някакви отношения по между си ... И той може все още да си я обича, но е видно, че прехвърчат някакви искри между него и Йоко. Той обича да флиртува и едва ли я приема на сериозно, но тя доста е хлътнала по него.

+ 1

Общи условия

Активация на акаунт