VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 964
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 760
Златка си каза ,че съпругата на Пламен го обича и много страда  за това ,че е изоставена.
Лошо ли е ,че Пламен му пука  за жена му-тя  да е СПОКОЙНА и  по леко да приема раздялата .
Пламен обича жените и собствената му е не по-малко обичана от него ..Беше казал ,че бащата не бива да се обвързва с друга жена ,докато майката на детето не си е направила ново семейство
Просто Пламен се чувства свободен .Това не е престъпление ,щом  е разделен с нея и не я лъже ,че има и други жени

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 14:18 от smile_smile

# 2 761
Йоана се подиграва на Тервел, че прилича на мутра с антенки, а той : ‘Как, аз съм интелигентно момче, юрист’.
Не знам Стойко и Златка на какъв бургаски език говорят, но аз не ги разбирам. ‘Въй’ също не ми е в речника.

# 2 762
В интрото за епизода довечера и Анелия явно ще влезе за малко в къщата    http://www.facebook.com/photo.php?v=10152011578739636&set=vb … ype=2&theater

# 2 763
Пламен заяви  ,че от 1 година е РАЗДЕЛЕН със съпругата си
 -СВОБОДЕН мъж е :

Абе само аз ли чух разговора му със Златка на 4 очи, та вярвате на твърденията му вътре в къщата, които са продиктувани от ББ, за да става сеир и Йоана да се връзва?
Златка му каза, че жена му иска да си ходят в Нова Зеландия. Ако са разделени въобще ще се коментира ли такова нещо? И той ще пита ли как са, що са?
На Пламен от самото влизане му се диктува как да се държи и какво да говори. Мислите ли, че днешната целувка, която си е поискал от Йоана, му е дошла отвътре? Хахаха...

Явно много хора вярват, че му идва от вътре Laughing.
Той толкова подигравателно говори за Йоана и толкова явно и днес се опитва да вкарва някой влажен поглед, когато види, че камерата ги следи, че не знам как може някой да вярва това да е истина. Чисто и просто си играе с нея, за да спечели Sick.

Когато им дадоха сценариите и се стигна до репликите на жена му, на живото излъчване страшно много си пролича колко много се изнерви и няколко часа беше видимо разстроен. Като Йоана го попита защо, той каза, че се притеснява за хората, които го обичат навън и как те възприемат нещата (след това в прав текст заяви, че става дума за жена му и детето му). След това и при влизането на Златка я разпитваше дали всичко било окей, дали се връзвала жена му на нещата, които се показват, + редките му включвания, които става дума за жена му - въобще не звучи като да се е разделил с жена си, напротив.
Не знам, може би аз гледам някое друго предаване.

# 2 764
  • Варна
В интрото за епизода довечера и Анелия явно ще влезе за малко в къщата    http://www.facebook.com/photo.php?v=10152011578739636&set=vb … ype=2&theater
Лайв ли ще има?

# 2 765
Е, защо да не и вярваме?

Това питам, имаш ли отговор?

Значи другите са вътре с идеална цел, а само Пламен е сметкаджията...

Пламен остава сметкаджия, независимо какви са другите.

# 2 766
  • Варна
 -СВОБОДЕН мъж е :

Абе само аз ли чух разговора му със Златка на 4 очи, та вярвате на твърденията му вътре в къщата, които са продиктувани от ББ, за да става сеир и Йоана да се връзва?
Златка му каза, че жена му иска да си ходят в Нова Зеландия. Ако са разделени въобще ще се коментира ли такова нещо? И той ще пита ли как са, що са?
На Пламен от самото влизане му се диктува как да се държи и какво да говори. Мислите ли, че днешната целувка, която си е поискал от Йоана, му е дошла отвътре? Хахаха...

Той толкова подигравателно говори за Йоана и толкова явно и днес се опитва да вкарва някой влажен поглед, когато види, че камерата ги следи, че не знам как може някой да вярва това да е истина. Чисто и просто си играе с нея, за да спечели Sick.

Когато им дадоха сценариите и се стигна до репликите на жена му, на живото излъчване страшно много си пролича колко много се изнерви и няколко часа беше видимо разстроен. Като Йоана го попита защо, той каза, че се притеснява за хората, които го обичат навън и как те възприемат нещата (след това в прав текст заяви, че става дума за жена му и детето му). След това и при влизането на Златка я разпитваше дали всичко било окей, дали се връзвала жена му на нещата, които се показват, + редките му включвания, които става дума за жена му - въобще не звучи като да се е разделил с жена си, напротив.

Че му идва отвътре аз пък не се съмнявам, прилича ми на човек флиртаджия. Laughing
От друга страна не мога да преценя отношението към жена му, хем твърди че са разделени, хем се притеснява дали всичко е наред, хем ми се струва, че изобщо не се съобразява с мнението й. Thinking

# 2 767
Лайв ли ще има?

Пламен каза, че ще има живо излъчване. Дали за довечера говореше, или за през деня, не разбрах.

# 2 768
Пламен се притесни повече, че пред зрителите ще излезе, че охладнял с Йоана след като му се скарала жена му. Той не е знаел, че това е излъчвано, а ако е знаел, е нямало да се дръпне от Йоана по този начин. Откакто сега разбра, той пак се задява с Йоана.

# 2 769

Това е доста често оправдание в къщата, а и не само. Правя така и така, но не виждам проблем, защото или съзнателно преигравам и съм играч или съм истински, непринуден и открит.

# 2 770
 -СВОБОДЕН мъж е :

Това ,че обича жена си и детето и му пука за тях не означава ,че МОЖЕ и ЖЕЛАЕ да живее с нея.
Той сам разказа как едва е изтърпял капризите и като бременна. По начина по който тя  му говори  по телефона си пролича  ,че едва я издържа/търпи/ ,но и че много му е важно да е в добри отношения  с нея.

# 2 771
Пламен има власт, но ми се струва, че не знае как да управлява. Много често го чувам да им казва 'всеки да прави каквото иска'.

# 2 772
 LaughingИ аз мисля,че Пламен обича да флиртува . Но все пак мисля,че не е необходимо да бъде защитавана Йоана от флирта на Пламен с нея,тя не е някое малко момиче,което не знае нищо за мъжете и за живота!Пламен я манипулирал,играел си с чувствата и т.н. Ако нещо между нея и Пламен не е ок,ако я кара да се чувства подтисната или засегната,тя може да се защити сама,трийсетгодишна жена е!
Що се отнася до Фани Цв.,жената цяло лято си е изкарала сингъл по черноморските курорти ,забавлявайки се с приятели и Пламен никак не и е липсвал.Ако някой и е прегледал страницата във фейса и е прочел коментари под някои нейни снимки от лятото щеше да е видял какво пише самата тя за летния си отдих.

# 2 773
  • София
Според мен другия добър актьор в къщата е Мариан. Определено много неприятно и доадно  му стана,че той е нещо като "глашатай" на Пламен. Но умело прикрива всичко това. От време на време "изпушва", но се усеща и слага вечната усмивка за маска.

# 2 774
Мариян ще пее с Анелия утре.
Сега коментираха, че няма да го има утре. Щял да бъде на фолк.

Общи условия

Активация на акаунт