VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 708
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 940
НЕ съм фен на Мишо, никога не съм била, но ЕВАЛА за това Peace

Евала за кое? Защо си го изкара на Мариан? И то с грозни обиди. И гей го нарече дори.
Пълен мижитурко. Sick

Мишо ли го изкара гей? или още в началото Иво  Mr. Green

евала, че саботира мисията.
няма да обяснявам защо.

# 2 941
  • София
Целият им проблем на тия е, че трябва да изпълняват заповеди на Пламен, нищо друго. Затова правят този цирк.

# 2 942
НЕ съм фен на Мишо, никога не съм била, но ЕВАЛА за това Peace

Евала за кое? Защо си го изкара на Мариан? И то с грозни обиди. И гей го нарече дори.
Пълен мижитурко. Sick

Мишо ли го изкара гей? или още в началото Иво  Mr. Green

евала, че саботира мисията.
няма да обяснявам защо.
Не искам да ми обясняваш. Stop

# 2 943
ахаххахахаххааааааааааааа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 944
Мира какво им се обяснява на тия трътки?

# 2 945
Бас държа, че ако и вие се излагате вътре и ви правят на луди за един бюджет, който бива непрекъснато орязван от един самозабравил се циркаджия и вие няма да изтърпите без да се ядосате и за момент. Но отвън е лесно. На чуждия гръб и сто тояги са малко. Защо толкова симпатизирате на Пламен все още не разбирам.

# 2 946
Е, Пламен не беше виновен.
Мишо е глупав човек - какво да направи Пламен, като от ББ са му казали да им го заповяда?!
И сега говорят глупости на квадрат - и Миркиния отбор, и другия.

# 2 947
  • София
Абе тоя Мишо голям тъпанар, Станка и тя. Освен ако не е мисия някаква.

# 2 948
Станка :"То се слуша нормален човек"пак хапе Мира

Нищожества ... как се излагат само - ние  "Групътъ"  Mr. Green

Станка:  Ма ти к'о си мислиш, че ние ня'ааме  психоанализа за тебе ли!?  ... Милата и тя имала психоанализа  Laughing 

# 2 949
  • София
Тая Ваня много се загрижила за Инка бе, Пламен да я спасява, ама Ваня да я номинира. hahaha

# 2 950
Добре, нека някой ми обясни защо Пламен е постъпил умно като е спасил Мира от елиминации??

# 2 951
Мишо пак паранояса, освен че използва телевизионното време, за да се презентира като един високоморален, много тъъъмно червен бъдещ член на партията- кърмилница.  ooooh!
Ако някой трябва да се лекува, това е той и това го забелязвам отпреди Брадъра. Станал е за подигравка и то сериозна, но и той, като Панайот, не си дава сметка за това.

# 2 952
ББ кога ще им върне 20-те %, които заслужено си спечелиха чрез Стойко

# 2 953
Биг Брадър закопава Мишо преди елиминациите. Май се сещам, кой ще излезе в понеделник?  Thinking Е, той Мишо и сам много си помага.  Joy

# 2 954
Биг Брадър закопава Мишо преди елиминациите. Май се сещам, кой ще излезе в понеделник?  Thinking
Той сам си се закопава. Няма нужда от помощ. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт