VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 646
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 955
Станка :"То се слуша нормален човек"пак хапе Мира

Нищожества ... как се излагат само - ние  "Групътъ"  Mr. Green

Станка:  Ма ти к'о си мислиш, че ние ня'ааме  психоанализа за тебе ли!?  ... Милата и тя имала психоанализа  Laughing 

Тя ако почне да я реди Мирчето, повярвай онази от къщата няма да иска да излезне вече.

# 2 956
  • София
Целият им проблем на тия е, че трябва да изпълняват заповеди на Пламен, нищо друго. Затова правят този цирк.

Абсолютно  newsm10

# 2 957
  • София
Мира какво им се обяснява на тия трътки?

плиткоумна си
аха, докладвай ме за обида Simple Smile
няма проблем Peace
Някои хора яко ги тресе злобата, а въртиопашке.

# 2 958
Добре, нека някой ми обясни защо Пламен е постъпил умно като е спасил Мира от елиминации??
Целта на Пламен е ако може да запази всички от отбора си. Той очаква
Мариан > Мишо
Ирина > Йоана
и е преценил, че Мира би била по-застрашена на елиминации от тях двамата.

# 2 959
Пламен и Мариян играят играта. Другите май не са много на ясно къде са влезли?  ooooh!

# 2 960
  • София
Мира какво им се обяснява на тия трътки?

плиткоумна си
аха, докладвай ме за обида Simple Smile
няма проблем Peace

newsm09

# 2 961

то се вижда, кой колко струва  Sunglasses

# 2 962

то се вижда, кой колко струва  Sunglasses

И как точно се вижда...

# 2 963
И как точно се вижда...[/color]

ми лесно, стига да иска човек да види  Mr. Green

# 2 964
Целият им проблем на тия е, че трябва да изпълняват заповеди на Пламен, нищо друго. Затова правят този цирк.

+1 Бюджета, та бюджета. Ако не ядат 1 седмица сурови ядки и не знам си какво и оревават света. Tired Естествено, че би ме подразнил Пламен, че заради него ни орязват парите, но това не е на живот и смърт, е*аси драмите и скандалите. ooooh! ooooh! По-спокойно да го приемат, като Мариян. И той се издразва на Пламен, но знае, че са в игра. Иначе щяха да им дават храната без да се налага да изпълняват мисии. Tired

Ваня пък се захвана с това защо Пламен не върнал жеста на Ирина. За стратегия не е ли чувала? Мира щяха да я изгонят ако не я беше спасил. Много принципни се оказаха двамата с Мишо... Rolling Eyes

# 2 965
Откъде започна и до Мира пак стигна и пак тя го отнесе .Луда работа

# 2 966
Нямам думи за Мишо. Толкова комплексирано същество като него не съм виждала. ooooh! Нарича Пламен селянин, но е точно обратното. Мишо е такъв! За разлика от него, Пламен никога не си е позволил да обиди някого с подобни епитети както Мишо направи. Изкара си всичко на Мариан и дори го нарече гей. ooooh! Щом е влезнал вътре, ще изпълнява всичко! Ако не- знае къде е вратата. Така или иначе в понеделник ще изхвърчи. Толкова хора го намразиха вече.

# 2 967
И как точно се вижда...[/color]

ми лесно, стига да иска човек да види  Mr. Green
Голяма мисъл, записвам си я веднага, за по натам в живота.

# 2 968
Тя ако почне да я реди Мирчето, повярвай онази от къщата няма да иска да излезне вече.
Станка да реди Мира? С нейните 200 думи речников запас, в които неизменно присъства "ти ли ще ми даваш наклон, когато..."? Любопитна съм да чуя и видя как ще стане.

# 2 969
Много тъпо беше това към Мариян .Мишо избирателно напада и обижда,за чехъла от Тервел как си премълча.Голям мъжкар няма що.

Общи условия

Активация на акаунт