Re: Евтините неща, от които сме доволни - 21

• 80 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, дами! Ще ми препоръчате ли някаква не-много-скъпа маска за мазна коса?!  Hug

Търси "по-леки" маски и слагай само по дължините, за да не натоварваш скалпа.
Маската на Пантен е хубава, но не е много евтина - тук
Стимуланта на Икаров също не е лош... слагам го преди къпане и след шампоана не слагам нищо.

# 166
Карола  Hug

влизам за да ти благодаря за споделеното за спиралата на Импала.Супер е! От 5.30 часа съм с нея и нито се е ронила, нито се е размазала в ъгълчетата.Тушът и четката са много нежни и тушът не се наплъстява така, че да станат топченца в края на миглите.
Много благодаря за препоръката и обясненията вчера   bouquet

# 167
От Гасрниера и Лореала съм правила алергии и не бих си ги взела .Боржуа  newsm78 То и да са по скъпи се ползва с месеци , така си струва. Сега ползвам на Севънтийн един , но ми идва по тъмен и за зимата не става , по светъл от там където купувах нямаше , а и цвета моя приятелка гримьорка ми го избира но ..моята кожа е като пергамент бяла. На лореал имам пудра/подарък/, цвета ми е точен но ми е суха , състарява ме . От макс фактор съм доволна , много време ползвах 3в1 техен продукт. Афинитон ще пробвам , благодаря, дано имат тестери .

Купила си бях крем на Биотен , прехвалени тук , но не са за моята кожа. Зачервява ми я , не седи суха и попива добре  но сега си се намазах с Хималая, който си ползвах преди това и то евтиния такъв и ми е по-добре кожата . От биотена седи една такава тънка , изтормозена .

Чак сега забелязах поста ти.
Буржоа имат светли тонове, но не дали ще паснат чак на "бяла като пергамент" кожа. Трябва да си видиш на място, няма как. Иначе да - определено се ползват с месеци.
И аз в момента ползвам Макс Фактор 3 в 1 (фон дьо тен обаче, не знам дали ти не си ползвала друг мултифункционален продукт) и съм изключително доволна - попринцип си го има по магазините, така че може да се намери - в ДМ, Лили...
Обаче не бих го препоръчала за суха кожа, защото самият продукт е суховат (въпреки че има кремообразна формула) и матиращ.

По-добре опитай наистина Буржоа (Healthy Mix или Heathy Mix Serum) - ето ги и двете как изглеждат.

Този с червената капачка има нежно покритие - предимно изравнява тена и покрива малките несъвършенства, иначе за по-видими недостатъци трябва да се ползва коректор. Формулата е лека, гелообразна, супер бързо и лесно попива и пасва на лицето и изобщо оставя много приятно усещане. Като го нанасяш, усещаш слаб свежо-сладък плодов аромат, който в никакъв случай не е натрапчив и за секунди отшумява.
Бях си го купила погрешка, защото не знаех, че е за суха кожа. Въпреки, че не е за моя тип, продължавам да си го ползвам с пудра отгоре, защото много ми харесва чувството от него върху лицето.
Ако нямаш много несъвършенства за покриване, е страхотен, бих го оприличила на BB крем.
За този с черната капачка не мога да кажа нищо, не съм го ползвала, но съм чела много хваби.

И за Афинитона - да, има тестери. Предлагат около 6 цвята, поне това ми се върти в главата.

Последното, което ми идва наум за светлата ти кожа, е да си намериш прозрачна пудра - така в никой сезон няма да зависиш от цвета й  bouquet

# 168
  • София
Здравейте, дами! Ще ми препоръчате ли някаква не-много-скъпа маска за мазна коса?!  Hug
Аз съм взимала за мазна коса на Дева, но не за мен, така, че не мога да дам отзиви.
http://shopkmk.com/product/5504/deva-maska-za-kosa-za-normalna-i … a-kosa-200ml.html

И аз я ползвам същата от 2 месеца. Не е лоша, омекотява и мирише добре. Но искам нещо ново.

# 169
Пантен-а който ти е предложила Пантерата също не е лош, но и цената му не е като на Дева-та.  Peace

# 170
  • София
Здравейте, дами! Ще ми препоръчате ли някаква не-много-скъпа маска за мазна коса?!  Hug

Стимуланта на Икаров също не е лош... слагам го преди къпане и след шампоана не слагам нищо.

Каква е цената й?

# 171
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Каква е цената й?

7-8 лв

# 172
BeeJuis нямам разширени пори или акнетична кожа , бозава съм и без фон дьо тен и спирала имам вид на болна . Това с черната капачка ако е някакъв прозрачен фон дьо тен , каква да е ползата от него , както и от прозрачна пудра  newsm78 Мерси за търпението да ми обясняваш , ще тествам някой лореалски скоро . Бях купила такъв за суха кожа преди години и много ми развали кожата, цвета ми беше точен . Продавачките ,минали покрай консултантки ,не знаят какво продават , от тогава не го купувам . Хем бях отишла с празна стара опаковка , но не го правили този вече и бяха ми  набутали  уж същия но не беше. Манхатънския 2 в 1 съм ползвала не макс фактор http://beautyshop.bg/productv/105/manhattan-pudra-2-v-1-perfect-teint.html , объркала съм имената  Embarassed

# 173
Карола  Hug

влизам за да ти благодаря за споделеното за спиралата на Импала.Супер е! От 5.30 часа съм с нея и нито се е ронила, нито се е размазала в ъгълчетата.Тушът и четката са много нежни и тушът не се наплъстява така, че да станат топченца в края на миглите.
Много благодаря за препоръката и обясненията вчера   bouquet

Радвам се, че бях полезна   Hug  Simple Smile

# 174
Много съм доволна от един крем на Регал - нощен с магнолия и биопептид. По случайност ми беше попаднал тестер, пробвах го и направо се влюбих - страхотно чувство на хидратирана и мека кожа дава, без мазно усещане. Препоръчвам!

# 175
BeeJuis нямам разширени пори или акнетична кожа , бозава съм и без фон дьо тен и спирала имам вид на болна . Това с черната капачка ако е някакъв прозрачен фон дьо тен , каква да е ползата от него , както и от прозрачна пудра  newsm78 Мерси за търпението да ми обясняваш , ще тествам някой лореалски скоро . Бях купила такъв за суха кожа преди години и много ми развали кожата, цвета ми беше точен . Продавачките ,минали покрай консултантки ,не знаят какво продават , от тогава не го купувам . Хем бях отишла с празна стара опаковка , но не го правили този вече и бяха ми  набутали  уж същия но не беше. Манхатънския 2 в 1 съм ползвала не макс фактор http://beautyshop.bg/productv/105/manhattan-pudra-2-v-1-perfect-teint.html , объркала съм имената  Embarassed

Ой, ой, ой!
Мила, не е прозрачен, просто на снимката е празна кутийка Laughing
Не се притеснявай Peace
Винаги може да идеш и да си мацнеш китката с тестерите, за да видиш точно колко са плътни.
По спомени мисля, че този с черната капачка е по-покривният вариант от двата.

А ползата от прозрачната пудра е просто да матира, без да придава цвят. Ти вече си сложила цвят на лицето (фон дьо тен) и с прозрачната пудра просто го "запечатваш", така че с течение на деня да не се прецаква продуктът върху кожата ти.
Затова конкретно при пудрата няма нужда от цвят, освен ако не си 100% сигурна, че си си нацелила нюанса. Ако пудрата се разминава цветово с лицето, ефектът е много грозен. Та затова те посъветвах да си търсиш прозрачна.
Попринцип при добър подбор на фон дьо тена, хората със суха кожа обикновено нямат нужда от пудра.

Фон дьо тените на Л'Ореал доколкото съм чела и чувала не са лоши, но там не мога да те посъветвам, тъй като не съм ги ползвала лично.
Успех с избора!

# 176
Мерси за отговора   bouquet

# 177
Преди известно време си купих един ексфолиант на Cien и след няколко ползвания мога да кажа, че съм доволна, а и цената му беше добра под 10лв беше обаче точната цена не я помня

# 178
  • София
Cien се оказа много добра марка. И другите продукти са хубави. Simple Smile

# 179
Cien се оказа много добра марка. И другите продукти са хубави. Simple Smile

+1
Купувам си интимен гел и по нищо не отстъпва на Лактацид например, единствено по цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт