Re: Евтините неща, от които сме доволни - 21

• 80 329
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Gianna
аптеки Пулс в/Изгрев и Славейков/ предлагат" Чаевец".

# 661
Ми що пък да не?  newsm78 Тя няма да го пие, пък и няма да се маже цялата.. Даже и спирта не вярвам да вреди.

Може, не знам. Аз лично се страхувах и не ползвах спирт. Внимавах много какви кремове ползвам. Naughty

Харесва ми анти-целулитния  гел Дева.

# 662
Прави ноктите по-здрави и твърди!

# 663
Ееех, никакви идеи ли нямаше за 23-годишните момичета с тъмни кръгове? Sad И аз имам този проблем - отвреме-навреме слагам един ужким билков околоочен на Талодерма, но не искам да прекалявам с честа употреба и той толкова и действа... Явно само коректор му е майката. Thinking

# 664
Много съм доволна от този лакочистител : http://www.dm.de/de_homepage/ebelin_home/produkte/ebelin_produkt … acetonhaltig.html , за 1.30 лв. 125 мл. , чисти много хубаво .

# 665
Ееех, никакви идеи ли нямаше за 23-годишните момичета с тъмни кръгове? Sad И аз имам този проблем - отвреме-навреме слагам един ужким билков околоочен на Талодерма, но не искам да прекалявам с честа употреба и той толкова и действа... Явно само коректор му е майката. Thinking

Еми и аз се надявах да получа някакви идеи, но освен подигравателния отговор "повече сън", никой друг не писа  Sad

# 666
Виждам, че много се хвали в темата крема за ръце SOS от DM, предполагам е марка Balea. Някой може ли да качи негова снимка.
Иначе и аз съм доволна от този лакочистител в DM  Peace

# 667
На Белея си купих шампоан и балсам , от които косата ми ставаше отвратителна , кльопва и на нищо не прилича и марката не я пипам повече. Алверде много харесвах , но само защото са био и веган в последствие се разочаровах много . Мажа се с крем за лице и тяло , а кожата ми се люпи и съхне , после бях чела , че имали спирт вътре за консервант и не само съм аз с този проблем и вече и тях не купувам . Иначе имах и тяхна спирала и фон дьо тен , спиралата прави миглите никакви и се размазва, а фон дьо тен-а едвам се размазва и нанася да е равномерен и той изсушава кожата.

# 668
  • виртуално
Виждам, че много се хвали в темата крема за ръце SOS от DM, предполагам е марка Balea. Някой може ли да качи негова снимка.
Иначе и аз съм доволна от този лакочистител в DM  Peace

мисля, че си се объркала
крема SOS е на Cien и се купува от Лидл

някой питаше и за крем за лице за над 60
препоръчвам на марката този с Q10 - цена около 3-4лв

# 669
Благодаря за препоръките, момичета!  Hug Лично аз ползвам крем Лимон на Арома, по препоръки точно от тази тема.
Преди малко гледах ето този крем за майка ми:
http://apteka.framar.bg/30034418/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … B0%D1%82-60-spf-8
Има ли някой с впечатления от серията?

Ползвала съм кремове от серията и съм доволна. Виж съставките,но кремовете са съобразени с възрастовите особености и нужди на кожата. Мисля,че са добър избор.

# 670
Лимона, краставицата и домата за избелващи съставки , на мен лично лимона ми е и алегрен . За ръце за студа сега съм си взела един на бочко , но четох че на Нютроджина имало много хубав , а аз има и студова алергия и вероятно ще си го взема. Лидъл ми е далече и едва ли ще отида за един крем  Grinning

# 671
  • София

Еми и аз се надявах да получа някакви идеи, но освен подигравателния отговор "повече сън", никой друг не писа  Sad

Ползвам от около 3-4 седмици този крем:
Скрит текст:
Много по-свеж вид придобих от него. Може и да не е кой знае какво, но в сравнение с околоочния крем на Yoghurt of Bulgaria, който ползвах преди него, е доста по-добър.
Струва 3 и нещо.

# 672
  • София
Много съм доволна от този лакочистител : http://www.dm.de/de_homepage/ebelin_home/produkte/ebelin_produkt … acetonhaltig.html , за 1.30 лв. 125 мл. , чисти много хубаво .

Изобщо не съм доволна от този лакочистител. Sad Замазва, не чисти добре лака. Трябва няколко тампона с памук да се сменят и едва тогава може и да е изчистен лака. Освен това, отвора на шишето е много широк и неудобен, в смисъл, че ако не внимаваш, съдържанието отива на "вятъра". Никога повече няма да го купя отново! Mr. Green

# 673
  • виртуално
Изобщо не съм доволна от този лакочистител. Sad Замазва, не чисти добре лака. Трябва няколко тампона с памук да се сменят и едва тогава може и да е изчистен лака. Освен това, отвора на шишето е много широк и неудобен, в смисъл, че ако не внимаваш, съдържанието отива на "вятъра". Никога повече няма да го купя отново! Mr. Green

аз ползвам варианта без ацетон вече 2 години  Peace
но го пресипвам в шише с помпа

# 674
Какво толкова има да се внимава, вземам тампон памук , слагам на отвора обръщам един път шишето , колкото се напои и чистя  и много лесно ми сваля лака в сравнение с други, които съм ползвала. Ти ако по габровски със съвсем малко памук и лакочистител искаш да чистиш и сакън да не капне в страни някоя капка , не знам . По хубав не съм ползвала , и да има този за мен за цената си и количеството си е супер.

За под сенки под очите зависи какви са , ако са пигментни коректор и фактор вероятно  , иначе можеш да си правиш маски от резенчета краставица , или пакетчета чай торбички да налагаш , за крем нямам идея .

Общи условия

Активация на акаунт