Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Hug Hug

Дороти HugНадин Hug
Като няма снимки на Туба ще се задоволим и на колегите и.

# 586
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Надин,Злати, Дороти  Hug

А нали денят днес е ''на добротата'', да повторя и аз - хубаво е да се сещаме за нея не само в специално отреден ден и затова, ето едно доказателство  Simple Smile от вчера.  Peace

Скрит текст:
Снимката е взривила социалните мрежи днес  newsm10

... а това е споделило и момичето

... Сред полицаите имаше и добронамерени.

Този, който държа за раменете, имаше малко кръв по носа, явно се беше ожулил. Видях как пазеше хората и опитваше да спре полицаите да ни бият. Разплаках се и му казах да се пази. Той ми отвърна ''Дръж се. Всичко ще е наред.'. Очите му бяха насълзени...

# 587
Здравейте Hug

Днес се чудя защо ми е така хубаво и леко, а то световно най-добрият ден Laughing

И заслужава някоя сентенция и то не в скрити Wink
Добротата е езикът, който глухите чуват и слепите виждат.   Марк Твен

Гледам снимките на Арзу, в другите си роли изглежда много по-интересна и по-жива от Сеймето. Жалко, че не я видяхме в тази светлина - остана си най-ограбеният и безцветен образ Peace

# 588
Здравейте, момичета в Деня на Добротата  love001
Цвети, Надин, Злати, Дороти Hug Hug Hug

Според мен добротата трябва да е неразаривна част от нас самите, а съответно и от обществото ни. Peace За съжаление в ежедневието ни постоянно се набляга на не толкова лицеприятните моменти от ежедневието ни. ooooh! А в същност като се замисля и се вгледам в случващото се около мен (а сигурна съм, че и около вас Peace) постоянно се случват красиви и добри неща. Напр.възрастна жена слиза от трамвая и младеж й подава ръка; без да искам се сблъсквам с една жена на улицата и вместо да се развика, тя се усмихва и взаимно се извиняваме, както и много други. А и нашата любимка има не един пример за нейната доброта и харизма, която я усещат дори децата с аутизъм. А децата са като лакмуси и веднага усещат що за човек стои срещу него. Хеле пък тези с аутизъм. (Съжалявам за лирическото отклонение Rolling Eyes)

Peace
Скрит текст:

Цвети   bouquet това в скрити "ме размаза"

Скрит текст:

"Човешката красота в най-простата си форма e като сандъче със съкровища. Може да е привлекателна и съблазняваща отвън, но това, което е истински ценно е отвътре. Няма смисъл да пазим сандъче със съкровище ако го няма ценното вътре.”- неизвестен

Надин   bouquet мерси за линка за снимките на Арзу. И преди съм го казвала, но за мен тя е една от много добрите турски актриси Peace

Злати Peace ще вградя колажа на Фунда от поста ти, за да го виждаме по-лесно

ПП. Аз докато търся Туба с децата и  Баги Hug се появила

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 21:43 от kanti

# 589
Канти Hug

Не знаем каква е Туба в живота, но излъчва искрено нежност и доброта и както е отбелязала Канти, децата й вярват и се усмихват. А какво по-хубаво да виждаш сияещи детски личица  smile3521

# 590
Здравейте!  Hug

Покрай тези фото сесии на Туба взех да си мечтая за един международен проект не само в рекламите а и за филм. Simple Smile.Дано от януари ни зарадват с нещо ново.

Дороти  Hug споделям мечтите ти!  Peace

Но се опасявам, че нашите мечти ще си останат само мечти.  ooooh! След като Туба заяви, че тази година няма да приеме нов проект, си мисля, че това, което би я накарало да се върне на екран ще трябва да е много различно, нестандартно и необикновено... Дали можем да се надяваме на такъв проект, след като гледаме последните сериали - римейки, повторения на стари и любими романи, стандартни сълзливи истории.   Crossing Arms Май стигнаха нормата на пресищане нашите съседи...  Naughty

Що се отнася до Арзу, не знам тя ли е слаба актриса, или образът на Сайме беше не добре написан, но не й повярвах на нито една сълза, и през цялото време ме дразнеше. Може да е малко пресилено, но беше едно доста слабо и фалшиво представяне... е, разбира се, слабото представяне на Д. в последните епизоди няма конкуренция...  Mr. Green

Скрит текст:

Всички прилики с действителни лица и събития са случайни...  Laughing

# 591
Цитат
Lina _4

Дороти  Hug споделям мечтите ти!  Peace

Но се опасявам, че нашите мечти ще си останат само мечти.  ooooh! След като Туба заяви, че тази година няма да приеме нов проект, си мисля, че това, което би я накарало да се върне на екран ще трябва да е много различно, нестандартно и необикновено... Дали можем да се надяваме на такъв проект, след като гледаме последните сериали - римейки, повторения на стари и любими романи, стандартни сълзливи истории.   Crossing Arms Май стигнаха нормата на пресищане нашите съседи...  Naughty

lina точно това  имах впредвид .Или да е с международно   участие  артисти и сценаристи.Или в чужда продукция.Да е с по малко комшийско присъствие и безкрайните драми.
След като набира популярност с реклама в Европа и не само.В арабските страни е известна.
Сезона Туба заяви ,че го пропуска,изиграла е ролята която иска..........Остава ни само търпеливо да чакаме и да си мечтаем.   

# 592
Линка, Дороти  Hug
И на мен ми се иска в скоро време да видя Туба-Пленителката на екран, и отново да ме заплени с поредната си роля  Peace Но за съжаление май ще трябва да почакаме ooooh! Не знам какъв проект би я накарал да си промени мнението при условие, че на другото блюдо на везната са Топрак и Мая и то в тази възраст Peace Проекти има и ще има, но периода на израстването на децата няма как да се върне обратно. Така, че да се въоръжим с търпение (не че не го правихме толкова време) и да се надяваме да се появи предложение, което да я заинтригува yes А ако ще  е с международно участие би било прекрасно. Да се радваме, че се снима поне в клипове, че по този начин да я виждаме. Иначе освен в жълтата преса хваната в крачка не бихме я видяли  Mr. Green

Според мен образът на Сайме беше малко плосък, а не пълнокръвен (както напр. са и образите на Нелян и Фахрие в ПЛ Peace). А за това вината е на сценаристите  yes Може би затова ви се е сторила неубедителна Арзу - Линка, Баги Peace Но имаше сцени, където се справи много добре

Затова пък мама Хандан е по- пълнокръвна като образ Peace

Този клип ми излезна във фейса и ми беше интересно да го изгледам - световен хит изпълнен от ансамбъла на Руската полиция  Rolling Eyes Peace
https://www.facebook.com/photo.php?v=601322716599568&set=vb. … ype=2&theater

# 593
За мене са нови, макар стари и много млади:

Песимистично звучите относно нов проект, ами есенният сезон свършва скоро. Ако не със сериал, с филм може да ни изненада. Все пак никъде не е изявила желание да се занимава с друго, а децата минават през всякакви периоди - цял живот ли ще седят и ще си ги гледат, за да не изпуснат нещо. Според мене просто не са си харесали нищо и са се измъкнали дипломатично Thinking

# 594
Баги  Peace за игрален филм съм по-склонна да мисля, че би я заинтригувал. А и там по-лесно може да има участие на някой чужд (не турски) известен актьор, режисьор Peace. А вече има опит в такъв проект с Жан Клод Ван Дам smile3521

А Онур на тези снимки е доста младичък Peace

А тази снимка аз я виждам за първи път  Thinking Явно екипът на Пленителката е отбелязал Новата 2011 г подобаващо Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 23:46 от kanti

# 595
  • Русе
За мене са нови, макар стари и много млади:

Според мене просто не са си харесали нищо и са се измъкнали дипломатично Thinking

...

А Онур на тези снимки е доста младичък Peace

А тази снимка аз я виждам за първи път  Thinking Явно екипът на Плентелката е отбелязал Новата 2011 г подобаващо Heart Eyes

Баги, Канти  newsm10 smile3521

А за тази новогодишна снимка...  Thinking помня, че навремето АТВ беше направила клипове с поздрав от различните екипи на сериали излъчвани по тази телевизия, та... това е кадър от там, имаше и доста гифчета.  Peace

За съжаление вече много от тези неща са изтрити.  Sad

# 596
  • Русе
Добро утро!  Hug

Момичета  Hug и на мен страшно ми липсва Туба на екран - бих се радвала на всичко, най-вече ако е свързано с международно участие / като цяло или партньори/, но... и бих се задоволила и с филм /  Wink само да е по-скоро/.  Peace

Ние знаем да чакаме, ама...  Wink

Скрит текст:

newsm47

# 597
Здравейте!  Hug

За да сме бодри от сутринта, Онур е ретуитнал една различна интерпретация на Моцартовия "Турски марш"

Насладете се!  Hug

Весел и бодър четвъртък!  Peace

# 598
И още - в темата на "Аси" Ваня  Hug е постнала едно интервю на Томрис. Видя ми се доста интересно, и гуги горе-долу се справи

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23207663.asp?utm_content=buf … uffer_share=d6779

А и журналистката ми се видя позната. От къде ли?  newsm78
Довечера ще го обсъдим, ако искате, разбира се...  Hug

# 599
Добро утро любители на "огнени сърца"! Grinning

Това е за любители на сини очи  Wink

А това за любители на хоръри Sad

Както и да е, все си я харесвам  Wink, защото може да се каже, че съм любителка на Туба  Joy Хубав ден!  love001

Общи условия

Активация на акаунт