Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Добро утро!  Hug

Канти  Hug благодаря ти пак, за ПЛ епизода   bouquet - сега с кафето ми дойде супер.  Simple Smile

А колкото до успокоението ти след снимката на Джансел с Нала...  Wink не бързай - тя е стара, виж прическата му, знаем как изглежда в последно време, нали снима филм.  Peace

Дори  Hugмного ми е интересно да разбера как вървят сериалите в съседна Гърция и затова ти благодаря за инфото   bouquet

Ама... и съм възмутена от начина им на излъчване, на какво са способни само заради рейтинг - честно  Thinking аз, ако съм зрител на тази телевизия - зарязвам я веднага след поредния прекъснат сериал и си минавам на интернет. Според мен тази тактика е подигравка със зрителите - ''прелъстени и изоставени''  Sad, но... след като все още продължават по този начин, явно печелят добре, а другото... кой да мисли.  Peace

Ама... я да не се кахъря за тези неща  Wink и да разведря малко обстановката  Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 08:05 от Cveti67

# 616

Кажете ЗЕЛЕЕЕ-Е....! Wink
А, аз казвам ДОБРО УТРО!  Grinning

Хубав ден желая!   love001 Да кажем, че няма нищо по- красиво от лошото време Joy

Armik - Rain Dancer

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 09:27 от nadine1111

# 617
Добро утро!  Hug

Ама вие вечер не спите ли?Или сте дежурни на работа и на компа! Grinning

Канти Hug,и аз благодаря за 43еп. на ПЛ. и за всичко друго споделено.  bouquet
Дороти Hugинтересни разкрития за сградите.  bouquet
За ПС и Езел ги познах още когато ги даваха.
Ваня Hug,за новините около Джансел.  bouquet
Ако ви кажа колко турски сериала гледам. Grinning 4 по телевизията и 5 на лаптопа,които в момента
се снимат и когато ги преведат ги тегля от Аси БГ и тогава ги гледам.

Цвети, HugНадин, Hug
ОТ ДНЕС започва 40-дневният Коледен пост и завършва на 24декември-Бъдни вечер!

Приятен ден,макар да е облачен и студен!  bouquet

# 618
Здравейте запленени

Надин HugЦвети Hug Злати Hug  и  всички по късно включващи се Hug

Цвети филми от 1,6 година  не гледам по гр.телевизия.Само в ит,вече само на бг език.
Направиха опит преди година със  българския "Стъклен дом".Излъчиха 3 епизода и го свалиха от екран,заради нисък рейтинг.
Задържа се и хърватския сериал "Изборът на Лара",макар  в кофти час.
От 2 години се търкаля в 11 часа някакъв бразилски сериал.

Злати денем работя,обикновено времето ми стига само да прочета в темата.Рядко да пиша.
А вечер  до късно дежуря на лаптопа с четене,писане и филми.
Аз съм на 3 турски  ,2 американски и 1 бг сериал от Аси.

Надин Hug хубава ни е фотографката,ама да вземе да позира  по често  да имаме и нови снимки.

Хубав следобед
връщам се в реала Sick

# 619
Дороти,здравей! Hug
Скрит текст:
И аз гледам 1 американски''Отмъщението'',но когато го дават по Нова тв.лятото.Тогава турски сериали не снимат.

Хайде до довечера!

Поздрав с клип на Ети. newsm10

http://vbox7.com/play:e09955f4

# 620
Здравейте Hug

Днес е спокойно, тихо и бе новини. Така че нещо ретро и леко мрачно ще е в тон:

Но пък от вчера е останал материал за гледане.
Канти, нямам коментар  bouquet  Ама все пак да си кажа за илюстрациите - уловила си най-интересните и характерни изражения на героите и по-специално на Филиз. И естествено си ги краднах.

Дороти, харесвам да се правят паралели и да се търсят прилики. Като няма ново, подобна гимнастика е  полезна.

И аз да си кажа какво гледам, макар че то е ясно. Гледам си картинки с Туба и покрай Туба и отвреме навреме малко Филиз - контролирам Канти Wink  И понеже е най в час, да я питам:Това кадър или зад кадър е newsm78

И аз да си кажа какво гледам. Нали съм абонирана за Нова, гледам, когато мога Езел. Харесах сценаристите покрай Минутките - харесва ми пъзела, който редят. Харесва ми и гласът, които реди мъдрости и притчи. Сега доглеждам Край пак покрай Минутките. Но имам чувството, че скоро и този тип сериали ще ги гледам по-бързата процедура. Хубавото при тях, че особеностите на турския бит и манталитет не са на фокус. Ама я няма тръпката. Туба ми е достатъчна Laughing

# 621

С малко повече въображение, може и да познаете коя е скритата партньорка Wink Joy Joy

# 622
Здравейте! Hug Hug

Баги, HugНадин, Hug
Ще има повторение на нашето сериалче.Има го публикувано в Теленовелас Новини:
-От 24-и ноември,всяка събота и неделя,от16:00 до 18:00 часа,по две серии по Диема Фемили.

# 623
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Много сте притихнали, а за сън е рано  Wink нали сме уж и нощни птици  Joy Joy Joy

Надин, Дороти  Hug ние фантазия си имаме достатъчно  Wink, ама тази наша фотографка, като не иска позира  Thinking, да щракне поне куклите да ги видим  Simple Smile

Баги, Злати  Hug

А понеже петък е ден на майстора...  Wink

Скрит текст:

# 624
Здравейте по вечерно време .smile3523

На запленените им писна от реклами,разпускат петъчно някъде Simple Smileзатова е тихо.

Баги периодично излиза превод на руски на епизодите след 16-ти.Тази вечер съм на 20 минутна вълна.Само по картинки,не ми е достатъчно.По едно време се бях навила да уча турски,после се отказах.По сигурно е да си чакам преводите.

Снимката съм сигурна че е кадър
Не  съм спец да  помня от кой епизод е ,защото съм ги гледала по 1 път и на един дъх.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

ЦветиHug привет и на теб.
Търпение  , по скоро Онур може да ни зарадва със снимки ама и той само книжки ,пързалки...... и с право.
Много са добри тези майсторки Цвети.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 21:35 от дороти 15

# 625
Здравейте, момичета в петък вечер
Накрая успях да стигна и до тук след цял ден гонене на задачи Peace
За сега новини няма, но пък вие през деня сте сложили интересна информация, снимки. А и музика не липсва yes  
Цвети, Надин,Залати, Дороти,Баги
Hug Hug Hug

Цитат
Ще има повторение на нашето сериалче.Има го публикувано в Теленовелас Новини:
-От 24-и ноември,всяка събота и неделя,от16:00 до 18:00 часа,по две серии по Диема Фемили.
Злати Peace мерси за информацията. Не, че не сме го гледали, но може да го попоглеждам когато имам възможност. Току виж, че видя нещо, което не съм го видяла при предишните гледания. Joy  Само 'дето няма да мога с мишката да прескоча и да отида на сцените, които ми харесват Mr. Green

... Гледам си картинки с Туба и покрай Туба и отвреме навреме малко Филиз - контролирам Канти Wink  И понеже е най в час, да я питам:Това кадър или зад кадър е newsm78

Баги  Peace задала си ми въпрос-клопка Wink Защото е от втори сезон, а аз вървя яваш-яваш с епизодите на ПЛ. Стана ми интересно и намерих епизода, в който Филиз и Йелмаз са облечени така. Това е след сватбата, когато Джем й открадва бебето. #2gunfire В тези сцени тя е много разстроена. Освен това събитията са през нощта. Така, че снимката за мен е зад кадър. Ето няколко кадъра от тези сцени за потвърждение. (Имаш и няколко Филизки бонус за колекциите ти Peace)

Има и вариант да са заснели някаква такава сцена за епизода и после да не са я вмъкнали в излъчената серия Rolling Eyes Peace

Аз докато търся и правя стоп-кадри Дороти и Цвети Hug вече са се появили Peace

Heart Eyes
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:02 от kanti

# 626
  • Разград

# 627
Канти ,БагиHug
 по ми прилича да е в махалата ,когато живеят вече при Мюжгян.Събитията преди сватбата на Йелмаз и Аслъ.Срещаха се тайно и разговаряха няколко пъти.
Това по спомени и фона  на снимката.Стоп кадри не знам как се правят.

# 628
  • Русе
Момичета, аз не съм сигурна изобщо за снимката, за която стана дума - зад кадър ли е или не, ама... все ще стигнем и до този момент.  Peace

А сега и нещо ново от туитъра на Туба, не го е пуснала тя, но...  newsm78 може да е интересно, а нали не разбирам  Embarassed

https://twitter.com/anchi_srb/status/401039934397489152/photo/1

# 629
Канти, Дороти Hug  И на мене ми се струва, че е задкадър, ама по друга причина - стори ми се, че косата й е къса както в първи сезон, а там не си спомням подобна премяна. А и точно тази поза не си я спомням Peace

А сега и нещо ново от туитъра на Туба, не го е пуснала тя, но...  newsm78 може да е интересно, а нали не разбирам  Embarassed

https://twitter.com/anchi_srb/status/401039934397489152/photo/1
Цвети, Туба е ретуитнала тази притча. Преведох я, за да не остана по-назад от скритите ви мъдрости и притчи Wink Ама нали е от Туба, значи няма да я крия Laughing

Една мъдра жена, докато пътувала през планините, намерила скъпоценен камък в един поток. На следващия ден срещнала друг пътник, който бил гладен. Жената отворила торбата си, за  да сподели с него храната си.
Гладният пътник зърнал скъпоценния камък и помолил жената да му го даде. Тя го сторила без колебание.
Пътникът си тръгнал. Той знаел, че камъкът е достатъчно скъп, за да му даде сигурност за цял живот. Но няколко дена по-късно потърсил мъдрата жена, за да й върне камъка.
"Размислих" казал той, " знам, че камъкът е скъп, но аз ти го връщам с надеждата, че можеш да ми дадеш нещо друго, дори по-скъпо. Дай ми това, което носиш у себе си, това което те е подтикнало да ми дадеш камъка"

Общи условия

Активация на акаунт