Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Цвети Peace така е, ще стигнем и до този момент. Обаче има вероятност нашите да са резнали кадъра, така както са резнали и този момент ooooh!

Дороти Peace И аз си мислех като теб преди да тръгна да го търся от къде точно е кадъра. Но като не намерих до този момент нищо, което да съвпада с него, предположих че е зад кадър. Rolling Eyes А ето и няколко кадъра от  срещите на Филиз и Йелмаз (тайните Sunglasses), но дрехите им са други. В кадъра постнат от Баги са с летни дрехи (хеле пък тази на Филиз yes). Следователно кадъра трябва да е от последните епизоди Peace

А това, което е от туита на Туба е умна приказка Sunglasses
Става въпрос, че една мъдра жена намерила скъпоценен камък в поток. Срещнала гладен пътник и решила да сподели с него храната си. Той видял камъка и й го поискал вместо храна. Тя му го дала без изобщо да се подвоуми. Пътника си тръгнал щастлив, че е имал такъв късмет и е открил този камък, който му осигурявал някаква сигурност за известно време. Но след няколко дни се върнал при жената, за да й върне камъка. "Знам, че този камък е много ценен, но ти го връщам с надеждата да ми дадеш нещо по-ценно. Дай ми (сподели с мен) това, което е вътре в теб, и което ти разреши (помогна) да ми дадеш камъка".

Лека нощ!

ПП.Баги Peace и ти си писала, но няма да го трия. Нали сме на принципа на Мечо Пух Whistling Laughing

# 631
  • Русе
Добро утро!  Hug

Започваме още един ден - засега  Wink новини няма, ама... кой знае може и да се появи нещичко, но ние да не скучаем  Simple Smile чакайки  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

# 632

В "Червено и черно", не  Naughty по Стендал Wink

Хубава събота желая! Peace Grinning

# 633
Добър ден! Hug

Снощи до късно сте търсили и коментирали инфо и снимки.
Цвети,Баги,Канти,Дороти,благодаря!  bouquet  bouquet

Днес времето е слънчево край морето.
Цвети, HugНадин, Hug

За 16 ноември:
ЮНЕСКО-Международен ден на толерантността(от 1995г.)

Приятна събота!  bouquet

# 634
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 19:25 от vania_e

# 635
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 19:24 от vania_e

# 636
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 19:23 от vania_e

# 637
Здравейте  Hug

Доста хладен и мрачен ден, ама пак специален:

Денят си е съвсем темен - толерантност е подходяща характеристика за ПС.
И понеже скоро ще го повтарят, един колаж от началото на проекта. Стар е, ама аз го виждам за пръв път Peace

Феновете на Джансел си правят клипове в очакване на новия му филм.

Хубава събота Hug

# 638
Хубав съботен ден и от мен

Надин Hug Баги HugЦвети Hug Злати Hug Канти HugВаня Hug

Как да няма новини Ваня ни информира  Hug и не само тя ,имаме си интересни неща в темата.

Канти снощи след като предположих за снимката  се поразрових .Видях тези епизоди от който си сложила снимки.
Първоначално си помислих за момента които ти описваш. Когато са в двора на Джем,след като откриха и къщата  където се крие и бебето.Там са с други летни дрехи.
Накрая се отказах.
Днес обаче открих в компа си снимка ,която ми затвърждава мнението ,че не е зад кадър.

Същите дрехи,същия фон само остава да се сетим от кой момент са.

Цитат

Баги и за мен е нов този колаж (днешния). Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 13:26 от дороти 15

# 639
Здравейте,момичета в този малко мрачен и студен ден (поне при нас е така.)
Затова днес  идвам с дъга  Peace
Злати Hug прекрасно е, че поне при вас има слънце
Цвети  Hug освен кафето ни е е заредила и с прекрасна мисъл, а Надин Hug с хубав клип
Няма нещо кой знае какво ново, но все пак Ваня Hug ни е предоставила нов клип и снимки с Джансел
Баги  Peace и за мен този колаж е нов
Дороти Hug на мен двете снимки ми приличат по-скоро на рекламни снимки за дизитата Peace Понеже нямам време наново да се ровя из епизодите, ще изчакам ако ти изнамериш нещо или като стигнем до тези епизоди (живот и здраве  Whistling) ще си отговорим на въпросите Peace
Скрит текст:
Колкото до стоп-кадрите няма нищо трудно. Ако искаш да се научиш, нямаш проблем Peace

Скрит текст:

И нещо от сферата на спорта  Peace
Скрит текст:

ooooh! Rolling Eyes

Слагам този линк, защото на мен ми стана интересно с този тест Peace

Новооткрита оптична илюзия си играе с мозъка ви

http://www.obekti.bg/misterii/10479-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0% … 0%B0-%D0%B2%D0%B8

Хубав ден ви пожелавам

# 640
  • Русе
Привет отново!  Hug

Надин, Злати, Баги, Дороти, Ванче, Канти  Hug, а днес за няколко часа всички сте минали от тук Crazy и ако при вас е мрачно, то...  Wink при нас в сравнение с вчера е много приятно - хладно, но слънчево  Simple Smile

И така... новини тук  Thinking има / снимкови  Wink/ за Джансел, а за Туба и около нея  newsm78 - йок  Sad

Ами... щом няма  Wink да сложа едни други близнаци, докато нашите обикалят света  Laughing - уникално видео за връзката между новородени близнаци  Crazy

Скрит текст:

... и нещо забавно  Simple Smile

Скрит текст:

# 641

http://vbox7.com/play:5d43d92281
това предстои да видим отново Grinning

# 642
Здравейте! Hug

Ваня,Баги,Дороти,Канти,Цвети,Роси, wavey
Благодаря за снимките и скритите текстове. smile3525
Пуснаха и реклама за ПС по ДФ.

Приятна вечер!  bouquet

http://vbox7.com/play:57a79314

# 643

Много добри- за колекционерката  Peace Wink

# 644
  • Русе
Злати  Simple Smile ще гледаме значи, нали сме свикнали да повтаряме, та... още един път дали ще ни се опре  Laughing

С удоволствие бих изгледала отново ето тази сцена например  Laughing

Скрит текст:

Надин  newsm10 прекрасни колажи

Общи условия

Активация на акаунт