Професионални серии за коса - тема 57

• 54 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Комбинацията, която използвах преди това е:
шампоан за изтощена коса на Aphogee + 2 мин. р-р Aphogee; финиши - Shwarzkopf Fibre Force спрей + Л2 + серум Loreal Absolute Repair + олио Wella SP Luxe Oil; допълнително термо емулсията на Лореал по дължините и лилавата топка на Тиги в корените.
Сори за въпроса, но как ги комбинираш всичките продукти накуп  newsm78

# 676
  • Велико Търново
______Freya_______,страхотна коса Heart Eyes Поздравления  bouquet
Аз вчера бях на фризьор за боядисване,но и поотрязах 3-4 см-определено,моята тънка коса не може да достигне някаква по-голяма дължина Confused стигне до някакво положение,и макар да не цъфти,краищата изглеждат като изтощени-сухи,неподредени...  Confused Като финиш имам само Митик ойл-дали да не взема "по-тежка артилерия" Thinking Замислям се и за Вела енрич за тънка коса-никога  не съм ползвала,а все добри отзиви чета за серията.

# 677
Комбинацията, която използвах преди това е:
шампоан за изтощена коса на Aphogee + 2 мин. р-р Aphogee; финиши - Shwarzkopf Fibre Force спрей + Л2 + серум Loreal Absolute Repair + олио Wella SP Luxe Oil; допълнително термо емулсията на Лореал по дължините и лилавата топка на Тиги в корените.
Цитирам без снимките Peace Прекрасна коса имаш,поздравления за поддръжката...Ееех,кога моята беше толкова дълга че редовно ми влизаше под коланите Tired А коя е термо емулсията на Лореал?Иначе имам шампоана и маската файбърфорс и съм много доволна от резултата,но явно ми трябва и спрея...Той лек ли е?Остава ли мазен филм или е по-скоро като L2?

Ванинка,tyzarka ,благодаря за мненията!Ванина както винаги е супер изчерпателна!Прекрасна си  bouquet Hug Иначе на мен цимента не само не ми заплита,ами и прави косата една такава хлъзгава,лесно се разресва,лесно се суши и има блясък.Мирише страхотно,но както се бях оплакала,много ми е неикономичен,точно защото не е гъст,а по-лек,пък и опаковката е само 125мл...Ще си поръчам нектара,пък да видим.До края на месеца ще е че цимента няма да ме изкара още дълго Laughing

# 678
______Freya_______,много здрава и красива коса Hug!

tyzarka, заинтригува ме с тази ампулка, това ли е?

Тях поне ги има и в обикновените козметични магазини, не само в салоните, но тези май не съм ги виждала...

# 679
______Freya_______
_____________________,великолепна коса,мойте поздравлени...сори за спама ,ама не се сдържах   bouquet

# 680
  • Варна
setony,предполагам,че е това.Нямам кутията само ампулата и така пише на нея,само че е прозрачна,а течността вътре е синя.

Freya,прекрасна,здрава,много гледана коса  Heart Eyes

bubka:),на мен повечето неща ми заплитат косата,защото е много дълга и суха.Хлъзгаво не усещам нито от цимента,нито от нектара  Sad
Нектара ще ти дойде икономичен предполагам,защото аз на цялата коса слагам колкото 2 лешника и разплита,омекотява на момента.Чувала съм,че на някои им омазнява,но на мен няма как да се случи.Наистина е за суха коса и ако твоята не е предполагам съвсем малко количество ще ти върши работа.

# 681
tyzarka , мерси за описанието, ще ги потърся.Иска ми се да хидратирам много, ако не ги открия ще взема оранжевката на Керастаз пак, а и тези ампулки на Вела енрич и Наши и те  зарибяващо "звучат" , ох  Laughing Crazy

Бубка, моята коса е с фин косъм, по-скоро гъста и по-скоро дълга  /до средата на гърба/ , нектарът не ми утежнява никак, наистина е много икономичен продукт, дано ти хареса  Heart Eyes .

# 682
  • София
bubka:), спрея на Файбърфорс е лек, не утежнява, не оставя филм. Моята коса е с фин косъм и не понася тежки продукти, този и се отразява добре. Но с ампулите от серията не се разбрахме. Пробвах и с малко количество, но винаги не ми харесваше.

След като направих целия курс от 3 месеца с ампулите Денсифик на Керастаз и останах доволна, направих почивка и сега взех от ампулите на Алтерна /шест броя/ и ежедневния стимулатор, които също обещават разстеж на косата и уплътняване. Като мина целия курс, който е шест седмици, ще споделя дали има ефект и смисъл от тях.

# 683
Бях питала веднъж,после си редактирах поста и махнах въпроса,защото някак си ми се щеше сама да се информирам до колкото мога.Сега,след като попрочетох и поразгледах пак ще задам въпроса си:някой ползвал ли е Алтерна? Ако да-какво и как я намира?Виждам,че имат много скъпи серии,а моя фризьор много ги хвали.Имам бегли наблюдения от едно измиване и маска в салона,след боя.Много съм любопитна и бих искала да пробвам някоя от сериите,но предвид цената,а и това,че съм затрупана някак си от продукти за коса,засега само ще сондирам мнения.Стига да има такива,разбира се.
Хубав ден на всички Hug

# 684
  • Пловдив
Аз не виждам нещо по-различно в Алтерна от останалите марки. Имам шампоана от серията за обем, но не е нещо кой знае какво. Измива добре, но и "по-евтините марки" като Лореал и Керастаз  Simple Smile измиват добре. Не бих си купила втори път. Иска ми се обаче да пробвам и други неща от други серии, за да си съставя мнение за марката.

# 685
Mina`s mom ,ето:
http://www.lookfantastic.com/brands/alterna.list

Мihaela_z ,мерси за описанието:bouquet:

# 686
  • Бургас / София
Аз използвам Алтерна Клиникал Хайвер и няма такъв шампоан успокоява скалпа, прави косата плътна и от както го ползвам един косъм не ми е паднал от главата, но сега го замених за Джойко за скалп, понеже косата ми се пренасити от него и от време на време е хубаво да се сменя. След 2 3 седмици пак ще съм си с него  Peace . Сериите Хайвер определено са нещо по уникално, ама са много скъпи. Бамбука също съм го пробвала благодарение на  lili_78 и подкрепям мнението и . Бих пробвала розовият шампоан за обем от серията хайвер, а балсама от серията може да се ползва и с Алтерна Клиникал Simple Smile

Mihaela_z дай мнение за ампулите и стимулатора след като добиеш впечатление аз търся плътност. Една Фр-ка ми беше казала, че трябва и двете неща да се ползват до колкото помня или може и само стимулатора?

# 687
Благодаря, момичета  Hug  bouquet Наистина много я гледам тази коса, преди беше немислимо да постигна тази дължина, постоянно цъфтеше, въпреки че не я правих нищо. Сега вече овладях този проблем и се надявам да я докарам до под дупето  Laughing (шегувам се).
bubka:), това е термо-емулсията, която ползвам http://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-tecni-art-tex … 0ml/10556182.html . А за спрея, аз само него имам и много го харесвам, като финиш, лекичък е, мирише приятно и не оставя мазен филм, ползвам го на мястото на р-ра със зелен чай на Афоджи, но е различен от него, като действие, повече мекота и гладкост имам след Форса.  Peace

# 688
Mina`s mom, точно са в намаление в ББ
http://www.beautybay.com/alterna/?sa=true
 Grinning

# 689
______Freya_______ ползваш ли нещо против цъфтеж? А зеленият чай какво точно прави ? Аз ползвам спрея с масла , терапевтичния спрей за блясък и термоспрея на Афоджи и съм много доволна.Също така ползвам и двмунинутния ама него няма какво да го обсъждам , той е ясен Simple Smile
За спрея с масла не съм много сигурна ,че го харесвам ,но другите два са супер.Терапевтичният разплита краищата и оставя много блясък без омазняване , а термоспреят предпазва от влага без да стои като каска

Общи условия

Активация на акаунт