Професионални серии за коса - тема 57

• 54 762
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Този ли е нектара?
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Nectar-Thermique-150ml
Да има някой от Варна който има този нектар и иска да пробва цимента?Да разменим малко за проба Flutter

Забравих да питам как мирише,като другите продукти от серията ли(бейн сатен,ле витал)?

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 13:45 от bubka:)

# 661
Искам да си взема шампоан за руса коса ,но се чудя между Shine Blonde на Loreal , Pure Silver на  Philip Kingsley и Clair на Lakme . Кой шампоан бихте ми препоръчали?  bouquet
Имала съм Шайн Блонд и този на Лакме - и двата са хубави като шампоани, но Лакме усещах много по-добре тониращ, допадна ми доста повече, добавя и повече блясък от Лореалския, освен това действа заздравяващо.

# 662
Да, това е . Мирише много хубаво ,различно обаче от другите неща от серият . Това лято открих,че мирише като един крем на виши...ама буквално 1:1 Crazy

# 663
Цветичка, кажи моля те, кой крем, че ми стана любопитно  Blush ...

# 664
Съжалявам,но една приятелка се мажеше с него ,не обърнах внимание кое точно беше .  Embarassed Мисля ,че беше в опаковка -бяло със светло зелено ,но да не те излъжа не съм сигурна много за цвета , това ми е останало в съзнанието .

# 665
Този ли е нектара?
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Nectar-Thermique-150ml
Да има някой от Варна който има този нектар и иска да пробва цимента?Да разменим малко за проба Flutter

Забравих да питам как мирише,като другите продукти от серията ли(бейн сатен,ле витал)?

Аз изгорях с Нектара, поръчах си го току-що + Бейн сатин 2, много добре ми идва комбинацията, невероятни продукти. Като подарък си поръчах някакво мляко за блясък, много съм любопитна как ще ми се отрази. Със суха, къдрава коса съм.

П.П. Ползвах и код за още 15% отстъпка и ми излезе много добре като цена, даже нямат и такса доставка, за разлика от БГ сайтовете.

# 666
И аз много харесвах Бейн сатин 2 + нектара+ Озмо маската ...ама гадната ми коса привиква към всичко,на половината опаковка на нещо спира да ми дейтват  #2gunfire . Дали лед време продуктите пак почват да действат като в началото....примерно след половин година ?

# 667
Ами аз предишните си опаковки ги ползвам от миналия декември и имам още малко, общо взето в месеца 2 пъти ги ползвам, иначе ефекта не е същия.

# 668
Цветичка, стана ми интересно, не е важно  Hug

Бубка, на мен ми харесва как мирише нектар термика, малко сапунест аромат, но хубав. От "оранжевите" които съм ползвала /термичните шампоан/маска, флуида и ампулата/ се различава по аромат, явно си е с негов си. Иначе защитава от топлина, подхранва, не утежнява.

# 669
setony,тотално съм привлечена Flutter Явно него ще купя .Все пак може ли някой да го сравни с цимент термик?

# 670
  • Пловдив
Някой ползвал ли е продукти Moroccanoil?
Мисля да взема тези за проба:
http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-moisture-repair-on-the- … rio/10858887.html
Някой да ги е пробвал?  Hug

# 671
  • София
setony,тотално съм привлечена Flutter Явно него ще купя .Все пак може ли някой да го сравни с цимент термик?

Двата продукта са доста различни. Консистенцията на цимента е по-течна, по-лек изглежа. Нектара е доста гъст, по принцип трябва да се разклаща преди употреба, за да не са се утаили маслата. Създава впечатление на доста по-тежък. Аромата на цимента е свеж, на лимон, на нектара е като на много приятен парфюмен крем. Откъм усещане аз поне не съм прекалявала с нектара, колкото и да сложа, но той лесно може да утежни по-тънка коса. Хидратира много добре. С цимента също не ми се е случвало да прекаля, за да видя какво би станало, а и от него слагам щедро. От него по-скоро се усеща добро подреждане на косата, не втвърдява при мен

Търсих я тази ампула ,но по магазините в Германия не я продават,имат всичко на Керсатаз,но ампулите не ... Дали мога да взема оранжевата серия -шампуан,балсам и маска.Имам мислик олиото    и инциалиста .Колко време трябва да я хидратирам,за да мога отново да използвам зелената серия ? Сега мога ли да използвам ботокса за коса?

Според мен нямаш нужда от балсам, само шампоан и маска са достатъчни. Олео релакс е точно от оранжемата серия на Керастаз, можеш спокойно да я вземеш. Според мен митик ойл би трябвало да ти е слабо, усещаш ли косата си мека след него? Защото аз лично цялата серия не я усещам, слаба ми идва. Според мен слагай хидратиращи продукти поне два - три пъти и когато усетиш косата си мека и приятна тогава върни и протеините.

Vanina_ch, много ми хареса твоето предложение да си взема серума на Лореал.Вече го ползвам  Grinning.
Маската на Макадамия ми омекотява косата като изключим краищата.Консултантката в ЗЛ ми каза,че Еластисайзер екстрийм ще ми е силен и аз ползвам обикновения, но никакъв ефект след него.Сега мисля да си взема екстийма.

Ако Макадамията не ти омекотява крайчетата значи ти е слабичка. Вземи нещо по-силничко. Пробвай и еластисайзер екстрйим, щом не усещаш обикновения, значи силния би следвало да ти е ОК. Аз съм така - обикновения не го усетих, а от другия съм много доволна.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:09 от vanina_ch

# 672
Момичета, имам следния проблем.. някои косъмчета не са загладени, а като ги пипна са едни грапави, дано да ме разберете какво имам предвид. Също така и се накъсват много лесно, просто не знам.   Sad  Някакви продукти които ще заздравят косъмa, за да не се накъсва и ще го изгладят? Продуктите на Наши с арган дали ще помогнат?   

# 673
  • Варна
Не можах да се разбера с цимента аз-заплита ми косата.Нектара е в пъти по-добър за суха коса.Подхранва ми идеално,разресвам се лесно,блясък доволно.Като защита не знам кое е по-добро,защото с цимента бях за кратко.Нектар термик ползвам много отдавна,но в комбинация с термозащитен спрей(за всеки случай).Сешоар и преса през ден.Косата ми е доста дълга,изрусена,а не цъфти и не се къса.Това за мен е доказателството,че нещото действа.Ползвала съм какви ли не спрейчета преди,е нямаше оправия.След третото изправяне ставаха едни точки на връхчетата.За да е здрава се налагаше всеки месец подстригване 1-2 см.Косата ми стигаше до средата на гърба и нямаше как да дръпне повече.
За тониращите шампоани-шайн блонд не мога да го определя като тониращ точно,избистря леко цвета,не заплита много,приятен аромат.Няколко пъти съм го купувала,харесва ми.
На Лакме съм пробвала само.Не ми хареса-изсветлява,но пресушава и заплита много.На Алфапарф ползвах доста време,подобен на този на Лакме,но не чак толкова пресушаващ,с по-богата маска бива.
Най-доволна съм от този на Кюн.Не заплита,изсветлява,дава много блясък и не става сив оттенък.
И да споделя нещо новичко за мен-хидратираща ампула на Фармавита-Hydrate Luminescence Nutri Lotion.Страхотно хидратира,изглажда и гланцира.Мисля да си взема цяла кутия.

# 674
Малко снимки от мен:
Вечерта след измиване и сушене: http://prikachi.com/images/705/6771705b.jpg
Сутринта: http://prikachi.com/images/706/6771706q.jpg , http://prikachi.com/images/708/6771708M.jpg
Комбинацията, която използвах преди това е:
шампоан за изтощена коса на Aphogee + 2 мин. р-р Aphogee; финиши - Shwarzkopf Fibre Force спрей + Л2 + серум Loreal Absolute Repair + олио Wella SP Luxe Oil; допълнително термо емулсията на Лореал по дължините и лилавата топка на Тиги в корените.
Снимките ще изтрия утре, затова моля не ме цитирайте!

Общи условия

Активация на акаунт