Професионални серии за коса - тема 57

• 54 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,видяхте ли новите намаления в Рибока:
http://www.zlatnaribka.com/specials
Харесвам Рибката,но просто не разбирам намаленията им Thinking Само на определени продукти и то все някакви дето не са кой знае колко интересни Crossing ArmsВ неделя е имало намаление от 10% на 150 продукта от интензивнатата грижа,като например цимента който ползвам,ето ги тук всичките:
http://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha
Но е било обявено в неделя и само до края на деня!Защо го правят в ден в който ме няма у дома,пък и надали са много хората които в неделя имат време да седят само пред компа!И защо само за един ден?Не искат ли да продават тези хора или само искат да се намират на правене на неизползваеми отстъпки ooooh! Crossing Arms

# 646
Харесвам Рибката,но просто не разбирам намаленията им Thinking Само на определени продукти и то все някакви дето не са кой знае колко интересни Crossing ArmsВ неделя е имало намаление от 10% на 150 продукта от интензивнатата грижа,като например цимента който ползвам,ето ги тук всичките:
Но е било обявено в неделя и само до края на деня!Защо го правят в ден в който ме няма у дома,пък и надали са много хората които в неделя имат време да седят само пред компа!И защо само за един ден?Не искат ли да продават тези хора или само искат да се намират на правене на неизползваеми отстъпки ooooh! Crossing Arms

То пък едно намаление 10%  ooooh! ooooh!
Днес пак с някакви смешни отстъпки на безинтересни продукти,тук-таме някой дето по-е масово ползван. Наистина са смешни!

# 647
  • in a Lovesong
Да, имаше някакъв код за който имаше оплаквания във фейсбук, че не се хваща на всички, ама беше само за сайта. Аз например си купувам само от магазина в Пловдив, защото ми е на 10мин, но вече много рядко, защото хич не ме грабват с "намаления" , а иначе абсурд, ако съм в друг град да поръчам нещо, че и 3 лв доставка  Mr. Green Имаше скоро някакво намаление на ЛП 15% и с него пак беше по-скъпо от "подстриганите цени" в салоните, които работят с ЛП.

# 648
Аз пък се възползвах от намалението, не мисля,че 10% е малко. В крайна сметка не могат да ги пуснат за без пари продуктите  Grinning

# 649
Аз пък се възползвах от намалението, не мисля,че 10% е малко. В крайна сметка не могат да ги пуснат за без пари продуктите  Grinning
И според мен 10% са си добре,особено за скъпите продукти.Моя цимент щеше да е с 4лв по-малко,така дори с доставката щеше да е 1лв по-евтино от редовната цена Mr. Green

# 650
  • Пловдив
За без пари никой не говори(не че бихме отказали Mr. Green), но поне да е +- 2-3 лева с другите сайтове. Наистина има продукти с доста по-високи цени в Рибката Rolling Eyes. На мен например ми се иска едно хубаво коледно намаление( не говоря само за този сайт), така, че да мога да купя подаръци и за приятелки, които по принцип не ползват проф. продукти Rolling Eyes. Но ако намалението например е от 22,12 до 24,12....е безмислено Rolling Eyes, а не рядко се случва. Сега следя сайтовете за нещо подобно, защото наистина искам на някои по-близки приятелки да взема проф. продукти за Коледа.

# 651
И според мен 10% са си добре,особено за скъпите продукти.Моя цимент щеше да е с 4лв по-малко,така дори с доставката щеше да е 1лв по-евтино от редовната цена Mr. Green
Има си и други места за пазаруване, не е казано,че трябва да е от рибата. Не разбирам защо винаги трябва да се мрънка и обижда..., но щом всеки път е така явно без това не може!  Tired ooooh!
И на мен ми се иска едно хубаво Коледно намаление,но все още няма такова. Има малки намаления и да се оплаквам и да не се - все тая, такова е положението! Затова и ми се струва безсмислено да пиша по въпроса.

# 652
Искам да си взема шампоан за руса коса ,но се чудя между Shine Blonde на Loreal , Pure Silver на  Philip Kingsley и Clair на Lakme . Кой шампоан бихте ми препоръчали?  bouquet

# 653
Аз пък се възползвах от намалението, не мисля,че 10% е малко. В крайна сметка не могат да ги пуснат за без пари продуктите  Grinning
Има си и други места за пазаруване, не е казано,че трябва да е от рибата. Не разбирам защо винаги трябва да се мрънка и обижда..., но щом всеки път е така явно без това не може!  Tired ooooh!
И на мен ми се иска едно хубаво Коледно намаление,но все още няма такова. Има малки намаления и да се оплаквам и да не се - все тая, такова е положението! Затова и ми се струва безсмислено да пиша по въпроса.
А така,че аз какво съм мрънкала и обиждала?Пиша че МЕН МЕ УСТРОЙВАТ 10% намаление Peace

# 654
  • in a Lovesong
Много моля някой да ми каже къде се продава все още кралската серия на CHI и по-специално ме интересува този гел. В никой от познатите ни сайтове и наши и чужди не го намирам  Cry

# 655
Включвам се да изкажа мнение за Абсолют рипеър . Изключително много ми харесва серията,пробвах я от мотри , изпратени ми от Арлен (и от тях съм страшно доволна,много мостри ,коректно отношение,страхотни са !) . Косата ми стана страшно подредена,мека,хидратирана . Определено това ще е следващата хидратираща серия, която ще си купя . А я мислех за тежка и неподходящаза мен , пък и да си призная тенденциозно отбягвам продуктите на ЛП , но определено ще ги реабилитирам  Whistling

# 656
Включвам се да изкажа мнение за Абсолют рипеър . Изключително много ми харесва серията,пробвах я от мотри , изпратени ми от Арлен (и от тях съм страшно доволна,много мостри ,коректно отношение,страхотни са !) . Косата ми стана страшно подредена,мека,хидратирана . Определено това ще е следващата хидратираща серия, която ще си купя . А я мислех за тежка и неподходящаза мен , пък и да си призная тенденциозно отбягвам продуктите на ЛП , но определено ще ги реабилитирам  Whistling
Аз с всеки изминал ден забелязвам,че наистина заздравява косата,а колко съм плюла серията,особено маската  ooooh!
Митик ойл и кератин-рефил също са ми фаворити  Peace Peace

Момичета,да попитам какво трябва да търся и усещам от термозащитата?
До сега съм имала серума лис ултим(с термозащита е),нектартермик и крема кератин-рефил на Лореал.
От кремовете никаква файда не видях,от серума също  Rolling Eyes
Дали реално предпазва продукта,то май няма как да разбера,но поне някакво подреждане на косата,мекота или уплътняване,блясък...  Предложете ми нещо-крем,спрей,серум-каквото и да е   Praynig

# 657
GodaiVa,аз се скъсах да търся заместител на цимента на Керастаз,но уви,не намерих!Ето как аз разбирам че действа-косата като я минавам с преса става супер гладко и леко(пробвала съм без термозащита,не е така),имам блясък(особено на нощна светлина),косата ми е спокойна,не е нацепена,не е набръчкан косъма(така ми стана в началото с една гадна термозащита)...

# 658
GodaiVa,аз се скъсах да търся заместител на цимента на Керастаз,но уви,не намерих!Ето как аз разбирам че действа-косата като я минавам с преса става супер гладко и леко(пробвала съм без термозащита,не е така),имам блясък(особено на нощна светлина),косата ми е спокойна,не е нацепена,не е набръчкан косъма(така ми стана в началото с една гадна термозащита)...
Да разбирам,че за теб най-добър е цимента? Охх,ми най-много той да взема. Аз за Нектара така бях обнадеждена,в последствие забелязах,че дори да не го ползвам ефекта с него-без него е един и същ...

# 659
Аз харесвам нектара като термозащита, изправянето с него ми е лесно и определено забелязвам ,че ме предпазва от пресата, въпреки че изправям на 230 градуса ,а не на 180 както е оказано. Не се бях подстригвала от февруари до края на септември и  с него нямах нацъфтяло изобщо . Може и да е от самата ми коса,но от както се помня и използвам преса,винаги съм имала цъфнало на косата ,а сега нямам. Цимента не съм го пробвала ,но нямам търпение да ми свърши нектара и да си взема и него ,а нектара определено е мнооого икономичен за мен .

Общи условия

Активация на акаунт