Професионални серии за коса - тема 57

• 54 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • in a Lovesong
bubka, благодаря за мненията, очаквах ги   bouquet
Относно лакме... пробвала съм мостри на серията Текниа за къдрава и чуплива коса и не е лошо откъм хидратация, но буквално изправи косата ми и хич не ми хареса  Crossing Arms

Някой може ли да изкаже мнение за този  и този продукт?

# 631

И аз събирам мнение за тях  Grinning

# 632
  • in a Lovesong

Hug А иначе от enzo последно нещата оригинални ли са  Mr. Green Четох, четох в четирите теми за сайта и един казва едно, друг друго  Crossing Arms  Искам да си поръчам и от там маската митик ойл на ЛП, защото е 19лв, а в рибката 27  #Crazy

# 633

За първия продукт ми казаха че доста втвърдява понеже има по-силна фиксация,а втория го имах преди 2г.и не ми хареса.Беше лепкав и нищо не оформяше!

# 634

И аз събирам мнение за тях  Grinning
Hug А иначе от enzo последно нещата оригинални ли са  Mr. Green Четох, четох в четирите теми за сайта и един казва едно, друг друго  Crossing Arms  Искам да си поръчам и от там маската митик ойл на ЛП, защото е 19лв, а в рибката 27  #Crazy
От рибата стана доста време нищо не поръчвам.Да им имам намаленията,промоциите и цените!! Арлен ми е фаворит в момента,от Енцо също поръчвам,кой ще тръгне ментета на шампоани да прави  Rolling Eyes И тая кампания за отрязване на цените на Лореал,в повечето сайтове 250мл. шампоани са по 11лв. само рибата избива рибата с 15лв.  Laughing
Да кажа,че колкото пъти да поръчвам от Арлен без да им казвам ми пращат мостри..много мостри,брошурки,каталози! В момента само от наши агран имам 150мл. шампоан и балсами само от мостри  Laughing

# 635
  • Пловдив
Ммм да, и аз така за зл. рибка Rolling Eyes. Близо до офиса ми е, и не ми е проблем да отида да си взема нещата направо от магазина, но цените... Rolling Eyes. Голяма част от продуктите ги намирам с по-ниски цени(шампоаните на Лореал например и маските...) по други сайтове. Често над определена сума е безплатна доставката, и така ми излизат по-изгодно Rolling Eyes.

# 636
Най-после да видя и друг недоволен от Диип Кеър на Лакме. Аз съм с тънка, изтощена коса с мазни корени, косата ми от него се омазнява по-бързо и не виждам някакъв лечебен ефект ползвам шампоан и маска за сравнение преди съм ползвала шампоани на Керастазе Бейн де Форс и на Редкен Екстрийм и съм много по доволна.

# 637
О, и аз не съм доволна от ДК, прекалено тежка е за моята тънка коса, за лечебен ефект не знам, защото я ползвам рядко.
setony, благодаря ти, май ще де откажа. Имам сто продукта за уплъняване, исках го по-скоро за освежаване на скалпа и стимулиране на растежа на косата, но ако ефектът не е видим, ще пропусна. Simple Smile Косата ми е започнала да се омазнява малко по-бързо от обикновено и реших, че може да пресушавам скалпа, но може да си въобразявам.

# 638
Здравейте, момичета, Обмислям поръчка от Арлен и се чудех за тази терапия нАШИ
http://www.arlenbg.com/product.php?ProductID=164
някой пробва ли я вече? Как ви се струва? Или пък препоръчайте нещо за суха и изрусена коса.

# 639
Здравейте, момичета, Обмислям поръчка от Арлен и се чудех за тази терапия нАШИ
http://www.arlenbg.com/product.php?ProductID=164
някой пробва ли я вече? Как ви се струва? Или пък препоръчайте нещо за суха и изрусена коса.
Аз не съм я пробвала още.
Иначе по другия въпрос,моята коса също е изрусена,в различен етап има различни нужди.
Какво ползваш в момента?

# 640
Афоджий -протеин, шампоан, балсам, Лакме Дийп кеър, Макадамия, ТиГи бед хед Ърбан антидотс синята хидратираща серия, разни маслени маски, финиши. Горе долу тези неща редувам сега. Напоследък връхчетата ми са сухи и хвърчащи. Ще ги подстрижа тия дни, но имам нужда от нещо ново Simple Smile

# 641
Момичета Благодаря за съветите  Simple Smile
Vanina_ch, много ми хареса твоето предложение да си взема серума на Лореал.Вече го ползвам  Grinning.
Маската на Макадамия ми омекотява косата като изключим краищата.Консултантката в ЗЛ ми каза,че Еластисайзер екстрийм ще ми е силен и аз ползвам обикновения, но никакъв ефект след него.Сега мисля да си взема екстийма.
Setony, мерси за теста.Направих го и косъмът ми се разтяга и къса.Наистина имам нужда от протеин,но ще се вслушам и ще си взема по лек.
A.l.e.n.a, мерси за съвета.Наистина съм се отдала на грижи само за косама.Ще помисля и за скалпа. newsm10

# 642
О, и аз не съм доволна от ДК, прекалено тежка е за моята тънка коса, за лечебен ефект не знам, защото я ползвам рядко.
setony, благодаря ти, май ще де откажа. Имам сто продукта за уплъняване, исках го по-скоро за освежаване на скалпа и стимулиране на растежа на косата, но ако ефектът не е видим, ще пропусна. Simple Smile Косата ми е започнала да се омазнява малко по-бързо от обикновено и реших, че може да пресушавам скалпа, но може да си въобразявам.
L.o.v.e,аз пък съм много доволна от този спрей.Уплътнява,придава обем и действа добре на скалпа.За пореден път се убеждавам,че един и същи продукт може да действа съвсем различно на различните коси.Моята коса е дълга гъста,изрусявана.Косъма не мога да го определя,но по-скоро е нормален към тънък.

# 643
GodaiVa какви продукти да използвам за хидратация,имам зелената серия на Керастаз ,вече над 3-4 месеца ги използвам.Сега да спра протеина или...

Зелената серия на Керстаз също е протеинова. Предполагам, че си пропрекалила с протеина и затова косата ти е суха. За удална доза хидратация вземи си оранжевата ампула на Керстаз - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/fusio-dose--kontsentrati-i- … e-kerastase-12-ml. Също можеш да си вземеш еластисайзер екстрийм на Филип кингсли - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-iztos … er-extreme-150-ml За съжаление само тази разфасовка има в момента в рибката.
Аз също съм с изрусена коса, която е доста твърда и по-скоро плътна. За мен най-добрата хидратация до сега е от Олео релакс на Керастаз.

Търсих я тази ампула ,но по магазините в Германия не я продават,имат всичко на Керсатаз,но ампулите не ... Дали мога да взема оранжевата серия -шампуан,балсам и маска.Имам мислик олиото    и инциалиста .Колко време трябва да я хидратирам,за да мога отново да използвам зелената серия ? Сега мога ли да използвам ботокса за коса?

# 644
L.o.v.e,аз пък съм много доволна от този спрей.Уплътнява,придава обем и действа добре на скалпа.За пореден път се убеждавам,че един и същи продукт може да действа съвсем различно на различните коси.Моята коса е дълга гъста,изрусявана.Косъма не мога да го определя,но по-скоро е нормален към тънък.
Разбира се, че не може един продукт да допадне на всички. Аз не мисля, че няма да ми хареса, по-скоро се притеснявам да не ми е излишен. Все очаквам страхотни резултати и за това никога не съм доволна от продуктите. Имам безброй спрейове, серуми и т.н. и няма такъв, за който мога да кажа, че много ми харесва. Sad Ще помисля още малко, може и да го взема, той е само 100мл. Simple Smile Аз нямам косопад, просто си въобразявам, че е възможно да стимулирам израстването на повече и по-здрава коса, ако съчетая хранителни добавки, маски и серуми, но не знам дали е така.
Относно теста на Лореал, на мен косъмът ми се къса почти веднага  newsm78 Това не е ли белег за суха коса? Моята определено не е такава.

Общи условия

Активация на акаунт