Професионални серии за коса - тема 57

• 54 764
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
На Дийп Кеър Лакме съм имала шампоана,маската и кристалите,ползвах ги заедно и изобщо не ми хареса серията,може би тогава ми е била много изтощена косата  Rolling Eyes
Може би трябва да и дам шанс пак  Thinking

# 616
На мен примерно Афоджи-то ми идва много слабо (2мин.р-р + шампоана за изтощена коса), в смисъл от ДК Лакме имам осезаема плътност,здравина,блясък, от Афожди нямам чак такъв ефект, по-скоро нормално хубаво усещане, каквото имам и след продуктите на Матрикс да речем.  Peace

# 617
На мен примерно Афоджи-то ми идва много слабо (2мин.р-р + шампоана за изтощена коса), в смисъл от ДК Лакме имам осезаема плътност,здравина,блясък, от Афожди нямам чак такъв ефект, по-скоро нормално хубаво усещане, каквото имам и след продуктите на Матрикс да речем.  Peace
С каква коса си?Изрусяваш ли се?
Браво,пак се зарибих да дам шанс на серията  Twisted Evil

# 618
Не. Боядисвам се на 3-4-5 месеца с безам. боя тон върху тон, косата ми е до средата на гърба, гъста и с плътен косъм. Преди беше много суха и някак без блясък, без жизненост и то без да я третирам по никакъв начин. След ДК-ра се преобрази постепенно. Ако не си пробвала, пробвай да нагряваш маската за 2-3 мин. и да стоиш 10-15 мин. при мен имаше много голям ефект. Все пак ако косата ти не е толкова увредена вече, иначе съм чела доста мнения,че не е толкова силна серията, макар за мен да беше.

# 619
За сега ще пробвам Афоджи, а след него Лакме. Благодаря ви за съветите  bouquet
Ще пиша какви са резултатите Simple Smile

# 620
За сега ще пробвам Афоджи, а след него Лакме. Благодаря ви за съветите  bouquet
Ще пиша какви са резултатите Simple Smile
Ние се надпреварихме да ги хвалим  Grinning дано да останеш доволна  Peace

# 621
Здравейте,отдавна използвам професионални продукти за коса,взимала съм си на Лореал,Шварцкопф и сега имам на Керастаз шампоан,балсам ,маска и олиото ултимат. Имам изрусена дълга коса,преди беше много голяма и дали от многото преси и къдрене с маша или русото много взе да ми се къса сега имам 2 късички кичура,много се е накъсала  #Crazy не ми се иска да я боядисвам тъмна дали мога да и върна жизнеността с протеинова терапия? Четох,каквото сте написали и сега си взех това http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-cat  ,друго какво мога да взема?

Цитирам се и моля някой да ми отговори.Взех протеина ма Редкен,ама нещо много ми е суха косата от него ,два пъти съм го използвала,взех си и ботокса на лореал,друго какво да използвам?

# 622
Не. Боядисвам се на 3-4-5 месеца с безам. боя тон върху тон, косата ми е до средата на гърба, гъста и с плътен косъм. Преди беше много суха и някак без блясък, без жизненост и то без да я третирам по никакъв начин. След ДК-ра се преобрази постепенно. Ако не си пробвала, пробвай да нагряваш маската за 2-3 мин. и да стоиш 10-15 мин. при мен имаше много голям ефект. Все пак ако косата ти не е толкова увредена вече, иначе съм чела доста мнения,че не е толкова силна серията, макар за мен да беше.
Не,не съм я нагрявала.Ще купя шампоана и маската,кристалите обаче май ще ги пропусна  Rolling Eyes

Здравейте,отдавна използвам професионални продукти за коса,взимала съм си на Лореал,Шварцкопф и сега имам на Керастаз шампоан,балсам ,маска и олиото ултимат. Имам изрусена дълга коса,преди беше много голяма и дали от многото преси и къдрене с маша или русото много взе да ми се къса сега имам 2 късички кичура,много се е накъсала  #Crazy не ми се иска да я боядисвам тъмна дали мога да и върна жизнеността с протеинова терапия? Четох,каквото сте написали и сега си взех това http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-cat  ,друго какво мога да взема?

Цитирам се и моля някой да ми отговори.Взех протеина ма Редкен,ама нещо много ми е суха косата от него ,два пъти съм го използвала,взех си и ботокса на лореал,друго какво да използвам?
Преди да пристъпиш към протеин,косата трябва да е добре хидратирана  Peace

# 623
GodaiVa какви продукти да използвам за хидратация,имам зелената серия на Керастаз ,вече над 3-4 месеца ги използвам.Сега да спра протеина или...

# 624
Момичета, имам смътен спомен, че някой беше споменавал този спрей: http://www.hairproductsuk.com/products/mens-haircare/06/mens-hai … ive-gl-100ml/719/ . Моля ви, ако имате впечатления, да ги споделите отново, не искам да давам излишни пари. Заслужава ли си, какъв ефект получавате? Имам нужда най-вече от плътност, но косата ми се омазнява много бързо, да не стане още по-зле?

# 625
  • в 1001-та нощ
Чудя се коя марка е за предпочитане лореал, лакме или ApHogee  newsm78
Искам да си взема продукти, които да ми заздравят косъма, да подхрани скалпа, за да се стимуира растежа, да не изглежда проскубана и накъсана.
Благодаря ви за съветите  Heart Eyes

Лакме  Peace

Но и това е доста индивидуално и следва сама да си пробваш и прецениш кое как ти въздейства  Peace
Аз също съм за Лакме ако става въпрос за лечебна серия с видим ефект, за мен Дийп Кеър е фаворит!  Peace

Именно  Peace и противокосопадната също  Peace

# 626
Чудя се коя марка е за предпочитане лореал, лакме или ApHogee  newsm78
Искам да си взема продукти, които да ми заздравят косъма, да подхрани скалпа, за да се стимуира растежа, да не изглежда проскубана и накъсана.
Благодаря ви за съветите  Heart Eyes

Лакме  Peace

Но и това е доста индивидуално и следва сама да си пробваш и прецениш кое как ти въздейства  Peace
Аз също съм за Лакме ако става въпрос за лечебна серия с видим ефект, за мен Дийп Кеър е фаворит!  Peace

Именно  Peace и противокосопадната също  Peace
Твърдо съм за Лореал Пр! Побвала съм на мостри всичко на Лакме,без тониращите и тем подобни серии.Освен серията за суха коса k.therapy repair от която имам шампоана и маската,нищо друго не ми харесва.Имах шампоана,маската и балсама Лакме дийп кеър.Само в началото ми хареса,после ефекта беше обратен- смачкана,потресаваща коса.А противокосопадната серия я пробвах преди 3 дена на мостри.Е няма по-гадно нещо!Косата ми стана перушинеста,ужасно мека и мазна.Не издържах след като я изсуших и пак я измих!Просто потресаващо беше!Така че твърдо ти препоръчвам само 1серия на Лакме и почти всичко друго на Лореал Пр!За мен Лореал е по-добрата марка,особено серията интенз която ми е любима!

Сетих се че имам да изказвам мнение за ампулите на Алфапарф за обем и блясък и моделиращия крема на Wella SP.Ампулите като аромат докарват на одеколон.Ако нямате проблем с Денсифик,би трябвало и те да ви допаднат.Само дето денсифик има по-ароматна основа която остава.Не мога да кажа че тези на Алфапарф придават уникален блясък,но ефекта не е лош,особено за тази цена.А и са супер икономични.С тези 13 мл може да се обработиш поне 2 пъти!Мисля обаче да пробвам ампулите за блясък на Шварцкопф.От тях очаквам повече  Flutter Разбира се и като цена са повече от двойно на Алфапарф,а като количество са 10мл.
За моделиращия крема не зная какво да кажа.Който е ползвал и е доволен от този на Голдуел:
http://www.enzo.bg/goldwell/stylesign-curl-khidratirassh-krem-za-chupliva-kosa/
ще остане доволен и от Вела.Напълно са идентични!Според мен вела е за плътен,сух косъм.Текстурата е гъста,икономична и деликатно ароматизирана.За фин косъм не мисля че ще е подходящ,ще утежнява.Съдя по моята коса.Но пък за цената си е супер!Става за лек обем,за оформяне на къдрици.Но пак казвам,оставя лек филм който на фините коси няма да се хареса.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 08:28 от bubka:)

# 627
Момичета, имам смътен спомен, че някой беше споменавал този спрей: http://www.hairproductsuk.com/products/mens-haircare/06/mens-hai … ive-gl-100ml/719/ . Моля ви, ако имате впечатления, да ги споделите отново, не искам да давам излишни пари. Заслужава ли си, какъв ефект получавате? Имам нужда най-вече от плътност, но косата ми се омазнява много бързо, да не стане още по-зле?
Изключително неприятен ми беше продукта, това е единственият на Керастаз, който не ми е харесал. Уплътняването беше минимално, нищо особено. Мирише лекарствено, трайно неприятно Sick.Все едно си пръсках някаква билкова водичка.Не видях ефект от него.
Косата ми е с фин косъм, изрусявана.

# 628
  • София
GodaiVa какви продукти да използвам за хидратация,имам зелената серия на Керастаз ,вече над 3-4 месеца ги използвам.Сега да спра протеина или...

Зелената серия на Керстаз също е протеинова. Предполагам, че си пропрекалила с протеина и затова косата ти е суха. За удална доза хидратация вземи си оранжевата ампула на Керстаз - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/fusio-dose--kontsentrati-i- … e-kerastase-12-ml. Също можеш да си вземеш еластисайзер екстрийм на Филип кингсли - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-iztos … er-extreme-150-ml За съжаление само тази разфасовка има в момента в рибката.
Аз също съм с изрусена коса, която е доста твърда и по-скоро плътна. За мен най-добрата хидратация до сега е от Олео релакс на Керастаз.

# 629

Зелената серия на Керстаз също е протеинова. Предполагам, че си пропрекалила с протеина и затова косата ти е суха. За удална доза хидратация вземи си оранжевата ампула на Керстаз - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/fusio-dose--kontsentrati-i- … e-kerastase-12-ml. Също можеш да си вземеш еластисайзер екстрийм на Филип кингсли - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-iztos … er-extreme-150-ml За съжаление само тази разфасовка има в момента в рибката.
Аз също съм с изрусена коса, която е доста твърда и по-скоро плътна. За мен най-добрата хидратация до сега е от Олео релакс на Керастаз.
Подкрепям Ванинка   bouquet 
Също: митик ойл серията ми е хидратираща,както и балсама на Афоджий.Но щом си прекалила с протеина,заложи на предложените от vanina_ch  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт