Професионални серии за коса - тема 57

• 56 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Belgium
Аз съм на месец и половина ползване на Денсифик  Peace

# 271

anima italiana,хич и не искам да си представям резултата от "само по дълбокопочистващ" Joy hahaha Как въобще успяваш да си разрешеш косата?Според мен една лека маска или балсам няма да попречат на боята Rolling Eyes
Не се и мъча  Blush Мокро тръскащо се кученце  Laughing Или хайде rock star  Blush Мислите ли, че така косъма е прекалено уязвим?

# 272
  • Варна
Аз съм на месец и половина ползване на Денсифик  Peace

и има ли значителна разлика ?

# 273
  • Belgium
При мен - да.

Но преди това бях с Инициалист, а пиех и добавки. После - месец почивка и сега от месец и половина Денсифик. Предполагам че има някакво натрупване и от предишните продукти.

Ефектът е - никакъв есенен косопад, на едно ресане на косата падат буквално няколко косъма. Имам доста нови косъмчета, но те при мен принципно си растат доста. Много по-лесно постигам обем при най-обикновено сушене със сешоар. С колко точно см расте на месец не мога да кажа, защото не следя.
Косата ми е с тънък косъм, права, боядисвам я около веднъж на 2-3 месеца  Laughing

# 274
Ползвах Денсифик около 3 месеца, макар и рядко пропусках деня, в който не си миех косата, ползвах по 1/2 или 1/3 ампула. Първия месец юли косата ми падаша адски много, цели кичури, в банята не ми се гледаше колко съм събрала. Понамаля август, спря септември. Не твърдя, че е спрял от ампулите. Просто не ми е за първи път, всеки път се стряскам, но като спре и видя новата коса и се успокоявам. Но все пак Денсифик са една луксозна /за мен/ терапия, приятно ми беше да се поглезя, понякога и това помага  Heart Eyes

# 275
Благодаря ви за отзивите за Денсифик! Hug
Ще си ги поръчам в края на тази или в началото на другата седмица.
Вчера си поръчах от Ензо маската за обем на Керастаз-най-сетне беше в наличност Grinning
А утре ще пробвам следното-Еластайзър,шампоана за обем на Керастаз,маската за плътност на Керастаз(тъмнозелената Age).Интересно ми е какво ще се получи Laughing

# 276
  • София
Може ли да помоля за отзиви за Volumetry на L'OREAL PROFESSIONNEL?  bouquet

Проверих с търсачката, но ми излязоха стари дискусии без лични впечатления Thinking

# 277
Може ли да помоля за отзиви за Volumetry на L'OREAL PROFESSIONNEL?  bouquet

Проверих с търсачката, но ми излязоха стари дискусии без лични впечатления Thinking

Аз съм ползвала шампоана Volumetry. Той е хубав и силно овлажняващ, но на мен лично не ми дава обем. В момента ползвам http://arlenbg.com/product.php?ProductID=86 за обем и съм доволна от ефекта. Разбира се, всичко е много индивидуално.       

П.П. И аргановия спрей е много хубав, не сплесква косата.   

# 278
  • София
Направих целия 3 месечен курс с ампулите Денсифик и съм доволна.

Косата ми расте по-бързо, има и нови косъмчета, но ползвам и много други продукти, така че едва ли е само от тях.

# 279
  • На черешатааа
Момичета, препоръчайте ми нещо за обем. Тези пудри и други подобни не ми допадат, не ми е мазна косата, а по-скоро нормална към суха и я оставих дълга и натежа Rolling Eyes. От там и обема  позамина Tired

# 280
Аз също ползвах Денсифик 3 месеца, доволна съм. Резултатът е новопораснали косъмчета и уплътняване. Преди това ползвах Инициалист и не мога да твърдя със сигурност, но си мисля, че новите "антенки" са си от Денсифик. Иначе от ампулките като моментален ефект е забележим обем и подреденост.

# 281
Изпробвах комбинацията Еластайзър-шампоана за обем на Керастаз-маската за плътност на Керастаз-Цимент Термик.Резултатът е плътна коса с добър обем Simple Smile На скалпа сложих един лосион на Лакме за укрепване,защита и превенция против косопад.Сега,обаче,ще се навия с машата-за първи път ще го правя сама,да видим какво ще стане Laughing  Mr. Green

# 282
Момичета, препоръчайте ми нещо за обем. Тези пудри и други подобни не ми допадат, не ми е мазна косата, а по-скоро нормална към суха и я оставих дълга и натежа Rolling Eyes. От там и обема  позамина Tired
Като стилизанти-мус за обем в корените на Лореал,пяна за обем.
Като шампоани,маски и т.н.-шампоанът за обем на Керастаз и маската за плътност.Сега чакам и маската за обем-предполагам,че ефектът обем ще е още по-силен.
При мен "обемно" действат и следните комбинации:
Еластайзър-шампоан за обем на Керастаз-двуминутен реконструктор на Афорджи;
Еластайзър-шампоан за обем на Керастаз-маска за плътност на Керастаз;
Следващия път ще пробвам как ще е само с шампоана за обем и маската за плътност,а после и с шампоана за обем и маската за обем.

# 283
Защо толкова пари за Денсифик като биотин-а върши добра работа!

# 284
Защо толкова пари за Денсифик като биотин-а върши добра работа!
Какво е биотин? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт