Професионални серии за коса - тема 57

• 54 705
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
На Алтерна съм пробвала доста неща. Това за което се сещам е шампоан и балсам за обем, шампоан, балсам и протеинов крем-финиш от серията хайвер, пяна за обем, крем за уплътняване и крем за обем в корените. Нещата като цяло са добри, ползвам ги, но нищо от тези неща не съм повторила и не съм останала очарована от което и да било. Същият ефект получавам и от много по-евтини продукти. Най-разочарована бях от крема за обем в корена, толкова гъст и тежък продукт никога не съм имала. Дори и малко да се сложи косата стои като немита.
Не са лоши продуктите, напротив, но не отговарят на цената.
Сега ще видя как ще са ампулите и стимулатора и ще пиша и за тях след време.

# 691
______Freya_______ ползваш ли нещо против цъфтеж? А зеленият чай какво точно прави ? Аз ползвам спрея с масла , терапевтичния спрей за блясък и термоспрея на Афоджи и съм много доволна.Също така ползвам и двмунинутния ама него няма какво да го обсъждам , той е ясен Simple Smile
За спрея с масла не съм много сигурна ,че го харесвам ,но другите два са супер.Терапевтичният разплита краищата и оставя много блясък без омазняване , а термоспреят предпазва от влага без да стои като каска
То всичкото, което го слагам е и против цъфтежа, но ако говориш за специален продукт- не.

# 692
  • Чукарландия
Взех си серията Alterna Bamboo и малко е да кажа, че съм разочарована. Шампоанът е гъст, трудно се разнася и накрая след измиването, косата стои като сплъстена и немита. ooooh!
С изрусена коса съм, тънък косъм, нормална, към леко суха в краищата. Много по-добър вариант е на Джойко хидратиращата серия. Peace

# 693
Ех,как се раздвам като се раздвижи темичката  Heart Eyes

По повод Нектара на Керастаз,какви са тези миризми каквито описвате.Моя нектар мирише някак..нито плодово,нито парфюмно..обикновено,леко,ненатрапчиво  Rolling Eyes Както и да е,не се спогодихме с него.В голяма дилема съм за цимента,но ще видим  Thinking

# 694
vanina_ch  взех си шампоана и маската на олео релакс и като за първо използване съм възхитена-косата ми е някак по-тежка ,жива и много блестяща. Направих си и снимка,ама не знам как да я кача.След като изсуших косата я разресах много лесно без да стои суха и да се късат косъмчетата.При минаването с пресата ми беше нужно много по-малко време,защото косата веднага се оформяше.Като жива е -много ми харесва ефекта ,дано така да се запази Laughing   Да използвам ли ботокса за коса на лореал сега?

# 695
Момичета,имам няколко предложения за въпроси-запис за новата тема:
  • Любим продукт за изправяне на коса/за начупване или къдрене на коса
  • С кой продукт забелязахте видимо подобрение на косата
  • Любим продукт за блясък

# 696

Най-добре и трите въпроса  thumbsup !

# 697
# 698
  • Пловдив

Най-добре и трите въпроса  thumbsup !

smile3521

Аз си получих шампоана http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Limited-Edition-Bain-de-Fo … ing-Shampoo-500ml. Притеснявах се, че описанието не отговаря на Архитекта, но точно той си пристигна, много съм хепи  Crazy
Още не са ми пристигнали маската и термокрема, обаче  Crossing Arms. Не можах да се въздържа да изразходвам нектар термик, преди да поръчам цимент термик и не защото не ми харесва, даже напротив, любим ми е много, но исках да имам и другия.  Heart Eyes

Сега за зимата като че ли ми се струва по-подходяща употребата на протеинови продукти, вие как мислите?

# 699
И аз се чудя дали да не си взема и цимента...ама даже не съм приполовила нектара . Такааа...да се оплача ,днес си правих протейна на Афоджи,косата ми стана много гадна...една такава като не добре измита...а си я измих предобре . Не съм си правила протейна от 2-3 месеца и не е от пренасищане ,не мога да разбера защо стана така . Преди време бях измислила да смеся известна част от протейна с някаква маска ..примерно на Озмо . За да я направя по-лека терапия . Нещо като Милк шейк протейновата .   newsm78

# 700
  • София/Дружба
И аз се чудя дали да не си взема и цимента...ама даже не съм приполовила нектара . Такааа...да се оплача ,днес си правих протейна на Афоджи,косата ми стана много гадна...една такава като не добре измита...а си я измих предобре . Не съм си правила протейна от 2-3 месеца и не е от пренасищане ,не мога да разбера защо стана така . Преди време бях измислила да смеся известна част от протейна с някаква маска ..примерно на Озмо . За да я направя по-лека терапия . Нещо като Милк шейк протейновата .   newsm78

ooooh! не можах да се въздържа ... ПРОТЕИН - ПРОТЕИНИ - ПРОТЕИНОВА
Никъде няма Й в тази дума.

# 701
Ммм добре...утре ще се запиша на курс по морфология и лингвистика...да ти е по-лесно ,че явно от целия ми пост това ти е най-интересно . А ..и изречение се почва с главна буква и завършва с препинателен знак,щом ще говорим за синтаксис.

# 702
tsveti4kaaa,да не просто косата ти да няма нужда от протеин?
Момичета как процедирате с шампоаните от една серия?Аз сега съм се засилила да си направя един месец само на абсолют рипер маска и шампоан.Шампоана не е стигнал до половината,а маската със сигурност ще ми стигне за месеца.След това започвам с любимия ми про-кератин на Лореал,но с неговата си серия маска,шампоан .Та ще започвам да трупам май само шампоани,какво да го правя тоя на абсолют,имам и на лумино наполовина шише  Rolling Eyes

# 703
______Freya_______, много красива коса!    Heart Eyes

solley        bouquet     

Усетих се, че изгубих дирите на темата.   Blush
Ще ви почета стабилно днес. Да си наваксам. А и обмислям толерантен към скалпа шампоан. Дразнят ми повечето напоследък и не чувствам косата си достатъчно дълго чиста.

# 704
Аз харесвам нектара като термозащита, изправянето с него ми е лесно и определено забелязвам ,че ме предпазва от пресата, въпреки че изправям на 230 градуса ,а не на 180 както е оказано.
На опаковката на нектара ли пише да се ползва до 180 градуса?Защото аз изправям на 200...Но щом ти при доста градуси повече нямаш проблем...Значи продукта е хубав.Ти искаш цимента защото го нямаш,аз искам нектара защото го нямам Laughing
Много благодаря на милата си съгражданка(тя си знае коя е)благодарение на която скоро ще пробвам нектара  и още други продукти които имах желание да тествам   bouquet  bouquet  bouquet

Feeling Hug

Общи условия

Активация на акаунт