Отговори
# 300
Добро утро Hug Hug Hug

Илде HugЧРД Heart Eyes много здраве късмет и всичко което ти е на сърцето да ти е в ръцете  nbirthday  party023

Благодаря за кафетата  bouquet

Хубав ден Hug

# 301
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Рену, Hug

# 302
  • У дома :)
Зизулия Hug добро ютро Hug Heart Eyes Да се надяваме че днес вече си ок Peace Hug
ЕлитУлия, Hug чок шокюр съм... Laughing Благодаря, че попита. Hug

Лелчето ми, Hug Пепино, Hug
Анащък  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ренка  Hug добро утро Hug Heart Eyes

# 303
  • София
здравейте момичета  Hug

вземам си кафе и започвам да ви чета  Peace

Илде, ЧРД   bouquet

Да не забравя,

Скрит текст:
огромни благодарности на всички момичета, които удариха едно рамо за гласуването bouquet

# 304
  • Варненска клюкарка
Добрютрууу wavey wavey wavey

http://www.medyaninsultanlari.com/category/anket
Анкетка

Абе какво да кажа- харесват си ги комшиите Селен и Толгахан, аз нямам мнение, щото не ги гледам....И двойката Берен-Енгин много си ги харесват newsm78 На мен специално вторите не ми действаха като Берен-Къванч, даже хич.То и сюжета е много различен, ама и прекалено сиропиран ми беше за моя вкус героят му, но на туркините явно този светъл образ много им допада Crazy Ни химия -нищо не усетих там, просто добра актьорска игра  Rolling Eyes Аман от този Енгин- начело на всяка класация. Явно феновете на Мурат и Туба още не са се усетили...
А нашите душички Ч и Х, както винаги са на челните места- този път на трето, но не е късно да дръпнат още...
 А Чаатай и Серенай  newsm78 ако се вярва на анкетата, Серка направо трябва да се извини, за думите си в онова интервю, че седяла добре до Ча...види се колко doh

пп Илде  newsm59  party023 Gift Честит рожден ден, много здраве, късмет и хубави моменти ти пожелавам Hug

# 305
  • в подножието на планината
Наде,  Hug Ели, Hug Ди, Hug bibisita, Hug Aniska, Hug Пепи, Hug Зизу, Hug Клоди, Hug  missence,  Hug Белл,  Hug благодаря за хубавите пожелания! Heart Eyes Дано не съм пропуснала някого... Rolling Eyes

Скрит текст:
И да се похваля - изгледах всички серии на Слънцата... Heart Eyes това сериалче ми стана фаворит засега...ЗейКер много, ама много ми харесват... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
Илде   Hug, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена
с много любов и положителни емоции
!

# 307

Скрит текст:
И да се похваля - изгледах всички серии на Слънцата... Heart Eyes това сериалче ми стана фаворит засега...ЗейКер много, ама много ми харесват... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голямо постижение Mr. Greenняма що Mr. Green

# 308
Оооо, Ренка, Ивче, Джейн,Мишенце, привет и на Вас. wavey wavey wavey wavey
Звездичке, аз казах ли ти, че, ще ги харесаш и да започнеш сериалчето, виждаш ли, и ти слънчаса.  Joy

# 309
Инфо за утрешния епизод от фейса без редакции.

Фердуца, ще се завърне у дома при тати Рези и бати Мухлет. Rolling Eyes
Скрит текст:
Състоянието на Джансу се влошава кризите и заради Емир зачестяват и стават все по–тежки.
Джансу за малко да се задуши.
Тюлен съветва Санем да заведе Джансу при нов Лекър......

Шокирана и ядосана Фериа разпитва Емир дали Е знаел за делото което баща му е завел срещу семейството й.
Емир казва, Да, но успокоява Фериа и я убеждава, че ще оправи нещата.
Фериа е разтроена и ядосана е........

В Болницата Ръза пита за Фериа и с насълзени очи казва на Сестра си Хатидже, Че Фериа много му липсва и еготов да забрави всичко да и прости.....

Айсун рано сутринта, чака Емир пред дома на Корай Упитва да поговори с него, но Емир е мноо ядосан, казва някой истини на майка си, Гневен е и я отвинава.
Айсун е съсипана плаче сама на улицата......

Сехер отива при Гюлсюм двете си говорят, Гюлсюм отново споделя мслите и болката си.
Сехер съветва Гюлсюм да прелъсти Корай и да му роди Дете, за да го обвърже за цял живот.......

Бюлент отновоо Флиртува със Санем.........

В университета Ханде продължава да страда и да се извъчва, Корай също.
Нехир се упитва да вразуми Ханде и Корай......

Корай се опитва да поговори с Ханде първоначално тя не иска.
Ханде и Корай все пак говорят, разгогорът им е искрен и мачителен.
Накрая Корай пита Ханде , " ОБИЧАШ ЛИ МЕ ХАНДЕ??"

Хатидже отива да поговори с Фериа казва и да се закълне в корана, че е чиста и неопетнена и й казва, че Ръза е готов да я приеме и да и прости.........

Емир се кара с адвоката на Юнал заради делото срещу семейство Йалмаз........

Фериа решава да се върне в къщи при Семейството си за известно време за да е до баща си.
Фериа моли Емир още известно време да крят от всички, че са се оженили.
Емир се съгласява и уважава решенията на Фериа....

Изписват Ръза от болницата......

Късно през ноща Ханде звъни на Корай пияна и разтроена е плаче, опреква го.
Ханде казва на Корай, че преди винаги е бил до нея и във всички трудни моменти, а сега отново, тя е разтроена зле и е разтроена е и
плаче, но този път него го няма.
Корай отново иска да помоне на Ханде, но тя не му казва къде е и затваря телефона........

Ханде е в конюшната пие плаче и кали коня си, а телефона си хвърля.
Пията, разтроена и хязплкана Ханде се качва на Коня си да язди и ПАДА лошо в безсъзнание е......

Емир кара Фериа до блока по пътя и повтаря ако стане нещо веднага да му се обади.
Емир казва, че ще остане в апартамента си в блока защото се тревожи за Нея.
Фера си спомня думите на Леля си Хатидже и обещава на Емир и на себе си, че Някой ден те ще бъдат истински щастливи........

Семейство Йалмаз Чакат Корай да ги вземе от болницата но Заради Ханде Корай забравя.
Левент закарва Раза в къщи......

Айсун отива в дома на Санем и прави скандал Заради Юнал.
пред Джансу Айсун говори Глупости и казва, че Санем спи с Юнал.
Джансу е шокирана..........

Фериа се прибира в къщи и поглежда баща Ръза в очите.........

# 310
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей тва е ...леля ми ме пропусна. Shocked

Рену, Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джено,  Hug Миси, Hug

# 311
  • София
Добро утро на всички,много целувки и от мен  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Звезде,Честит Рожден Ден  bouquet!Много здраве,любов,късмет и по-малко стрес ти пожелавам Wink Hug
Скрит текст:
Много се радвам,че са ти харесали слънцата  Hug
Ирка,клипът уж нямаше да го гледам,ама го гледах Crazy...Страхотен текст,а,финалът отново ме разплака Embarassed smile3501
Хубав ден на всички  bouquet

# 312
Ей тва е ...леля ми ме пропусна. Shocked

Скрит текст:
Рену, Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джено,  Hug Миси, Hug[/b]
Никогиш, още, като се появихте след мен и Ви приветствах, но сега специално теб.
Здрасти лелино момиче, hug виждам, че си добре и това ме радва.
Линче. wavey
И едно апчи от на леля торбата. Joy

# 313
  • в подножието на планината
Джейн,  Hug Линко, Hug

Наде, Hug слънчасах и то яко... Laughing

Клоди, Hug постижение си е, яяяя... Joy

Сега изчезвам на работа... ooooh!

# 314
Инфо за утрешния епизод от фейса без редакции.

Фердуца, ще се завърне у дома при тати Рези и бати Мухлет. Rolling Eyes
Скрит текст:
Състоянието на Джансу се влошава кризите и заради Емир зачестяват и стават все по–тежки.
Джансу за малко да се задуши.
Тюлен съветва Санем да заведе Джансу при нов Лекър......

Шокирана и ядосана Фериа разпитва Емир дали Е знаел за делото което баща му е завел срещу семейството й.
Емир казва, Да, но успокоява Фериа и я убеждава, че ще оправи нещата.
Фериа е разтроена и ядосана е........

В Болницата Ръза пита за Фериа и с насълзени очи казва на Сестра си Хатидже, Че Фериа много му липсва и еготов да забрави всичко да и прости.....

Айсун рано сутринта, чака Емир пред дома на Корай Упитва да поговори с него, но Емир е мноо ядосан, казва някой истини на майка си, Гневен е и я отвинава.
Айсун е съсипана плаче сама на улицата......

Сехер отива при Гюлсюм двете си говорят, Гюлсюм отново споделя мслите и болката си.
Сехер съветва Гюлсюм да прелъсти Корай и да му роди Дете, за да го обвърже за цял живот.......

Бюлент отновоо Флиртува със Санем.........

В университета Ханде продължава да страда и да се извъчва, Корай също.
Нехир се упитва да вразуми Ханде и Корай......

Корай се опитва да поговори с Ханде първоначално тя не иска.
Ханде и Корай все пак говорят, разгогорът им е искрен и мачителен.
Накрая Корай пита Ханде , " ОБИЧАШ ЛИ МЕ ХАНДЕ??"

Хатидже отива да поговори с Фериа казва и да се закълне в корана, че е чиста и неопетнена и й казва, че Ръза е готов да я приеме и да и прости.........

Емир се кара с адвоката на Юнал заради делото срещу семейство Йалмаз........

Фериа решава да се върне в къщи при Семейството си за известно време за да е до баща си.
Фериа моли Емир още известно време да крят от всички, че са се оженили.
Емир се съгласява и уважава решенията на Фериа....

Изписват Ръза от болницата......

Късно през ноща Ханде звъни на Корай пияна и разтроена е плаче, опреква го.
Ханде казва на Корай, че преди винаги е бил до нея и във всички трудни моменти, а сега отново, тя е разтроена зле и е разтроена е и
плаче, но този път него го няма.
Корай отново иска да помоне на Ханде, но тя не му казва къде е и затваря телефона........

Ханде е в конюшната пие плаче и кали коня си, а телефона си хвърля.
Пията, разтроена и хязплкана Ханде се качва на Коня си да язди и ПАДА лошо в безсъзнание е......

Емир кара Фериа до блока по пътя и повтаря ако стане нещо веднага да му се обади.
Емир казва, че ще остане в апартамента си в блока защото се тревожи за Нея.
Фера си спомня думите на Леля си Хатидже и обещава на Емир и на себе си, че Някой ден те ще бъдат истински щастливи........

Семейство Йалмаз Чакат Корай да ги вземе от болницата но Заради Ханде Корай забравя.
Левент закарва Раза в къщи......

Айсун отива в дома на Санем и прави скандал Заради Юнал.
пред Джансу Айсун говори Глупости и казва, че Санем спи с Юнал.
Джансу е шокирана..........

Фериа се прибира в къщи и поглежда баща Ръза в очите.........

Супер LaughingКоментарното студио ще бъде на ниво Party

Илде спокойна работа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт