Отговори
# 435
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,ние сме си по темата бе,що досаждаш ,е на и аз почнах,че скоро нищо не бях правила  Hug Hug

# 436
Много са красиви колажите за Дани и Ирчи  bouquet  bouquet  bouquet

Бел, ако ще и 20 целуфки да пуснат, ефекта няма да е кой знае колко различен, нали си виждала целувките на Толгахан и Серка, никаква химия, физика и биология  Mr. Green

Като го гледам Чаатай на Ели на подписа колко е щастлив и колко са влюбени двамата там, не виждам как Чачи ще стане пак такъв.

Линче,  Hug, намаза днес Heart Eyes
Рени  Hug, довечера ШЛ smile3521

# 437
колкото стаийки излязоха от снощи в  различни медии за Хазал и Чаатай Blushгеджето да не са по назад и те с хабер от днес Joy Joy Joy Joy  http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-ayni-dizide искат си ги феновете и това еееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жани Hug искаме си ги я  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама прави ли ви впечатление, че точно тази седмица направо изригнаха сайтовете с подобни статии , снимки, видеа... И особено онова видео, микс от сериалите на двамата Heart Eyes Че и в социалните мрежи не се спират нещо и творят ли творят Whistling
Мен ако питате, не знам от къде го изсмукаха този рейтинг,(казвам го, защото почти до 23 ч. рейтинга беше 5 и нещо- има го отразен и в другата тема) но последната серия на ПО провокира гореописаните неща и съм сигурна, че ги втриса създателите и от това което се появява по сайтове, и соц. мрежи...  
В следващата серия очаквайте целувката на века между Ча и Се- шИ ни Овиснат мандибулите, дето се вика #Shocked tooth

Joy Joy Joy ох майко  Joy Joy

# 438
  • В света на мечтите... ❤
Дани,ние сме си по темата бе,що досаждаш ,е на и аз почнах,че скоро нищо не бях правила  Hug Hug
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така е,Ирче  Hug ,но все пак да не прекалявам  Laughing

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде бегам и аз по лекари му бият имунизация на синковеца  ooooh!

# 440
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 441
Снощи се зачетох из различни теми във форума и в една от тях прочетох преразказ на една статия но не помня в коя беше.
Та във въпросната статия пишеше, че продуцентската гилдия е мислела, че този сезон, ще се появи двойка, която да задмине по известност двете ББ от ЗП и Емир и Фериха от АФК, но не се е получило и, че възлагат надежда двойката Киво и бъдещата му партньорка в Курт и Шура да успеят да надминат тези две двойки, които с две думи са се овековечили.
По смисъл нещо от този сорт беше преразказа на статията.
Та мисълта ми е, че трудно, ще се намери друга двойка, като ФЕмир, която да стане легенда и да ги измести. За двете ББ не бих могла да кажа нищо, защото от това, което гледах не ми повлияха с игра.
Дани, как, ще ни досаждаш с тези ФЕмирски красоти, никогиш....ааааууууу и Ирчока се е развихрила творчески. Heart Eyes

# 442
Снощи се зачетох из различни теми във форума и в една от тях прочетох преразказ на една статия но не помня в коя беше.
Та във въпросната статия пишеше, че продуцентската гилдия е мислела, че този сезон, ще се появи двойка, която да задмине по известност двете ББ от ЗП и Емир и Фериха от АФК, но не се е получило и, че възлагат надежда двойката Киво и бъдещата му партньорка в Курт и Шура да успеят да надминат тези две двойки, които с две думи са се овековечили.
Та мисълта ми е, че трудно, ще се намери друга двойка, като ФЕмир, която да стане легенда и да ги измести. За двете ББ не бих могла да кажа нищо, защото от това, което гледах не ми повлияха с игра.
Дани, как, ще ни досаждаш с тези ФЕмирски красоти, никогиш....ааааууууу и Ирчока се е развихрила творчески. Heart Eyes
Наде, авторката е Оя Доган, ето я и статията, за който разбира де Laughing,
http://haber.gazetevatan.com/kivanc-ve-farah-2014un-cifti-olacak … Ss1qA9ta8.twitter

След целуФката на Серка и Ча

Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 15:51 от Jane2013

# 443
Наде, авторката е Оя Доган, ето я и статията, за който разбира де Laughing,
http://haber.gazetevatan.com/kivanc-ve-farah-2014un-cifti-olacak … Ss1qA9ta8.twitter

След целуФката на Серка и Ча

Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 444
Аз съм на мнение,че ЗейКер са къде къде по от фемир  Naughty

# 445
Искам да ви поздравя с една прекрасна песен Hug Heart Eyes

# 446
  • Варненска клюкарка

Нас да бяха питали и ние щяхме да ги светнем по -отрано гилдията  Laughing  Нали си бяхме обсъждали, че много трябва да се надскочат Х и Ч, но вероятноста не е голяма...
Колкото до ББ от ЗП историята там е много човешка, но не трябва да се изпускатп серии, доста е динамичен сериала- не случайно е единствения продаден на запад турски сценарий, а в Турция не спират да го споменават и сравняват, че този и онзи щели да бъдат новите ЗП, но според мен такова чудо се прави веднъж на 10 г. така, че скоро няма да видим подобно нещо Peace
И какво съвпадение само- и в двете истории  участва Хазал Кая  Wink

# 447
Искам да ви поздравя с една прекрасна песен Hug Heart Eyes

Благодаря,много я харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448
http://www.youtube.com/watch?v=IxxstCcJlsc
http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8
Нещо пак сте подхвана ли пампоните и викате
ФЕМИР ФЕМИР
Поправете ме ако греша.
Аз пък ви поздравявам с две песнички.
Рени
Скрит текст:
  До къде стигна с бабета. Засега какво ти е мнението за серияла.

# 449
Скрит текст:

Скрит текст:
Нас да бяха питали и ние щяхме да ги светнем по -отрано гилдията  Laughing  Нали си бяхме обсъждали, че много трябва да се надскочат Х и Ч, но вероятноста не е голяма...
Колкото до ББ от ЗП историята там е много човешка, но не трябва да се изпускатп серии, доста е динамичен сериала- не случайно е единствения продаден на запад турски сценарий, а в Турция не спират да го споменават и сравняват, че този и онзи щели да бъдат новите ЗП, но според мен такова чудо се прави веднъж на 10 г. така, че скоро няма да видим подобно нещо Peace
И какво съвпадение само- и в двете истории  участва Хазал Кая  Wink
Да, но при двете ББ тя няма мешания в статията, като двойка за разлика от ФЕмир в АФК.
Двете ББ ми бяха гнусни от това, което гледах, отвратих се от криворазбраната им любов, особено от Бихтер, като жена, smile3555 защото на мъжете са им слаби ангелите, но тя.....направо съм без коментар за Бихтер.
Толкова ми беше гнусен образа й, че чак не искам повече да го коментирам.
За мен Миленче ЗейКер в никакъв случай не са повече от ФЕмир, поне на този етап, а и едва ли в бъдеще някоя друга двойка, ще ги задмине в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт