Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка
Абе, Белче...Слънцата като се цунаха и настъпи края... Crazy Crazy Crazy
Това пък аз съм го виждала като въздействие лично за мен само при още една двойка...Делена.
Като разбира се това си е моето усещане, ама рекох да споделя. Laughing

За басейна ли говориш- така е, харесаха ми, но мойте пети не изтръпнаха, Керо не ме кефи чак толкоз Laughing Даже с болния си мозък си казах ееех що нямаше такава сценка с ФЕмир. Когато навремето излезе фрагмана с червената рокля на рд-то на Емко, много се пишеше, че вечерта, ще приключи у тях и тогава фантазията ми пощуря Embarassed Embarassed Embarassed и как се надявах да я отразят по подобаващ начин тази рокля и после мама Зехра след дъжд качулка да и пили, че е боклук ама нъц... Crazy

# 466
  • Още у мъглата ...
По повод и повлияни от фенския клип за Ча и Ха, Ахуто и Инчилай (не знам така ли се пише на БГ - İncilay- лелята на Сехер) са се задействали да пратят съответно на Ча и на Ха туити с клипа (то не че те не могат да го видят в туити и без нарочното изпращане до тях, но все пак  LaughingGrinning
Най ми е интересна всъщност Ахуто, какво ли толкова се е променило, че си е сменила отношението към Хазал, защото и снощи беше пуснала туит с клипа и че много й е харесал и т.н. (пуснах ви го снощи)  Rolling Eyes Grinning
Или пък знае, колко много Чачи е искал Хазал да се върне в проекта, а и още иска да са близки, та тя сега му праща клипа, за да го изкефи:mrgreen: Grinning

Ей ги туитите  Grinning

ahu sungur ‏@ahusungur11h
http://youtu.be/TWqckLZZtKM  Çağataycığım seninde görmeni çok istediler:) Emek harcayıp, sevgiyle yapmışlar.öperim canım kardeşim @cagatayulusoyy

İncilay Şahin ‏@incilaysahin17h
Aşkın Yolu Bir-Tanıtım / Fan Yapım: http://youtu.be/TWqckLZZtKM  @youtube aracılığıyla @HazalKaya110 izlemelisin müthiş olmuş yine feci kıskandım)

# 467
  • София
Малиии едвам се довлекох до нас  ooooh! #Crazy #Crazy Tired Tired Tired Здравейтееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Илдеее  Heart Eyes Hug Hug newsm51 newsm51 Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват занапред!!   Hug Hug Hug Hug

# 468
Колкото до слънчовците, на мен също най-ми харесват те от новите сериали, но не могат да ми заменят усещанията, които ми причиняват Фемир. Да сериала е динамичен, имат много общи  и доста по-продължителни сцени от Фемирските, но не са ми достатъчни нещо Wink Гледам ги с удоволствие, но не е същото като при ФЕмир- при вторите усещам любовта във въздуха около тях, а при ЗейКер не .Фемир, мога да ги гледам безброй пъти в някоя  сцена и няма да ми писне...такова нещо с друга двойка не ми се е случвало Crazy
newsm10 Имаш право Бел!
Някои са гледали... те си знаят какво newsm78, но за сметка на това милиони са изживяли ЛЮБОВТА заедно с ФЕМИР!

# 469
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug Heart Eyes
Не успях да ти пожелая всичко да е наред при дофтура, но се надявам, че това , че нищо не си разбрала, да е, щото няма какво да разбираш, защото всичко е наред  Grinning Hug Hug
Ку ма разбра  newsm78 Ма знам, чи ша ме разбереш  Laughing

Охооо, Йо  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Довлече се до мамини, а  Laughing Heart Eyes

# 470
Галя Hug
Скрит текст:
до 12 еп 3 сезон Laughing супер ми е и екшън и майтапи Laughing абе чудесно филмче Heart Eyes  bouquet

Джейн Hug smile3521 аз ще я комбинирам с Качак Laughing

Слънчице HugАдашче Hug

# 471
  • Още у мъглата ...
Айде още едно ФЕмирче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes

Ренате  Hug Heart Eyes

# 472
Айде още едно ФЕмирче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ренка  Hug Heart Eyes

Ренате  Hug Heart Eyes
Hug Sick Sick Sick

# 473
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, определено те разбрах....фанах ти мислите у въздуха. Hug Heart Eyes Hug

# 474
  • В света на мечтите... ❤
Габи  Hug ,ама и ти едно загрозяване правиш,грозно,грозно,думи нямам   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

# 475
Здравейте на всички! Hug Hug Hug

Адашче, кукумицините качиха ли ти се вече на главата? Joy Joy Joy

# 476
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

За басейна ли говориш- така е, харесаха ми, но мойте пети не изтръпнаха, Керо не ме кефи чак толкоз Laughing Даже с болния си мозък си казах ееех що нямаше такава сценка с ФЕмир. Когато навремето излезе фрагмана с червената рокля на рд-то на Емко, много се пишеше, че вечерта, ще приключи у тях и тогава фантазията ми пощуря Embarassed Embarassed Embarassed и как се надявах да я отразят по подобаващ начин тази рокля и после мама Зехра след дъжд качулка да и пили, че е боклук ама нъц... Crazy
Можеше Белче, ама не стана. Peace Hug

# 477
Според мен любовта между Емир и Фериха я имаше на екран.Всичко беше толкава достоверно и истинско че чак всички който са гледали  серияла знаят какво е чувството да нямаш търпение да гледаш следващият епизод.Има химия и пеперуди който пърхат.
Но тази любов приключва в момента в който Фатих и компания #2gunfire #2gunfire #2gunfire
решават че така е най добре както от Кеча Трите Хикса подари на Рей шампионският колан че това било добре за бизнеса както и да е отклоних се...Жалко че не подариха на Фемир един щастлив финал.
В момента за мен любовта я има само на екрана.
Само не ме бийте. Hug
Рени Hug
Скрит текст:
То при тях винаги е така. Екшън,комедия общо взето са забавни и много готини.И са сладки и ти наближаваш 3 интересни епизода.Не че останалите не са но 15,16 и 17 са страхотни.

# 478
Здравейте на всички! Hug Hug Hug

Адашче, кукумицините качиха ли ти се вече на главата? Joy Joy Joy

Тц newsm47

# 479
По повод и повлияни от фенския клип за Ча и Ха, Ахуто и Инчилай (не знам така ли се пише на БГ - İncilay- лелята на Сехер) са се задействали да пратят съответно на Ча и на Ха туити с клипа (то не че те не могат да го видят в туити и без нарочното изпращане до тях, но все пак  LaughingGrinning
Най ми е интересна всъщност Ахуто, какво ли толкова се е променило, че си е сменила отношението към Хазал, защото и снощи беше пуснала туит с клипа и че много й е харесал и т.н. (пуснах ви го снощи)  Rolling Eyes Grinning
Или пък знае, колко много Чачи е искал Хазал да се върне в проекта, а и още иска да са близки, та тя сега му праща клипа, за да го изкефи:mrgreen: Grinning

Ей ги туитите  Grinning

ahu sungur ‏@ahusungur11h
http://youtu.be/TWqckLZZtKM  Çağataycığım seninde görmeni çok istediler:) Emek harcayıp, sevgiyle yapmışlar.öperim canım kardeşim @cagatayulusoyy

İncilay Şahin ‏@incilaysahin17h
Aşkın Yolu Bir-Tanıtım / Fan Yapım: http://youtu.be/TWqckLZZtKM  @youtube aracılığıyla @HazalKaya110 izlemelisin müthiş olmuş yine feci kıskandım)

Габи  Hug, мисля че и двете са без проекти след AFK, и сега се мазнят, ама тяхното поведение е забелязано и явно не ги искат Mr. Green

Рени  Hug, Ренате  Hug, Йо Hug

За мен ФЕМИР са си Номер1 Завинаги!

Общи условия

Активация на акаунт