Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Някой пазарувал ли е от този сайт?   http://www.dresslink.com/free_shipping.html?cid=1&zenid=a34a4bf619bdb66e1d948d778bf66cb2

Да, пазарувала съм един път. Поръчах 5 детски шапки, които ми излязоха на по-добра цена отколкото в алито, въпреки че сайтът не е с безплатна доставка. Сумарно платих по-малко отколкото ако ги бях поръчала от Али. Платих с Пейпал. Доставката беше бърза сравнително - около 2 седмици май. Едната ми шапка липсваше, обаче и след като им писах, казаха че ще я пратят отново. Не знам дали са я пратили, защото все още не е дошло нищо от тях, но така или иначе повдигнах диспут в Пейпал, тъй като щеше да изтече срока за това и си поисках частичен рефънд - стойността на конкретната шапка и нейната доставка (доставката се изчислява за всеки артикул) - почти моментално от сайта се съгласиха и ми върнаха паричките. Така че съм доволна Peace
За разлика от Алито, където нещо ме е хванал каръка и доста проблеми имам с тях Tired

Мерси!    bouquet

# 181
    Success find: 3 items!
    Status    Location    Destination Country    Date
     2013    Collection -приета                                                BG    2013.09.17
     2013    Opening    -отворена                                                            BG    2013.09.20
     2013    Departure from outward office of exchange- напуснала китай      BG    2013.09.20

# 182
Някой да е поръчвал този мъжки анцунг на Адидас?  bouquet

# 183
  • Варна
Здравейте отново,

Много благодаря на bisy_k, heart.it, АБОРИГЕНА и Синьорита Мърморита за бързите отговори, мисля че вече си избрах подаръка за нова година Grinning

# 184
И аз да кажа за проследяването на пратките:

Нещата, които излизат при тракинга са пълен шит с извинение-повечето пъти на мен ми излиза Русия, Белгия и разни безумици, английския им е зле дори в сайтовете за проследяване.
Отдавна вече не си правя труда да си проследявам пратката в сайтове, с изключение на БГ Пощи и то чак след 20-ия ден. Повечето пъти ако имам път покрай пощата, влизам и питам директно дали има пратка за мен от последните дни. Даже често ми се обаждат, че ме знаят много добре коя съм вече.

Аз лично игнорирам въпроси за проследяване на пратки-загуба на време е да им се отговаря, трябва да се прочетат 2-3 страници от темата и всичко ще е ясно. Тук не е среща на майки пеликани, да смиламе всичко и да го изплюваме в човките на малките си пеликанчета, новите потребители иначе казано.
Моля новите потребители да не се засягат, нищо лично, всеки е бил новак в нещо, но се минават някои граници-през 2-3 поста въпроси за тракинг, прекалено е.

# 185
  • Sofia
Добро утро!
Аз пак се нуждая от помощ, нищо не разбирам на съобщенията, които ми излизат при проследяването. Превеждам ги с гоогле транслейт, но не разбирам какво трябва да значи. Поствам превода тук и ще съм много благодарна, ако някой ми ги преведе какво всъщност искат да ми кажат  Grinning
"20131022, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Дзинан, България"

"20131023, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Guangzhou International, България"
Еднакви са, но не съм сигурна края някакъв пощенски офис ли е.. какво е???

Добре де не прочете ли поста над теб, няма как да дойде за 5 дни от Китай и няма как всеки ден да получаваш информация за пратката си. В крайна сметка имаш срок 60 дни за доставка.

Знам, че няма как да дойде и не ме притеснява изобщо това, не там е въпроса ми, искам да разбера какво означават различните неща при проследяване на пратките, именно за да не задавам въпроси тук, не питам къде ми е пратката, защо я няма и тн. търпеливо ще си я изчакам, моля за помощ за разяснения на различните съобщения при проследяване, където е и разликата.

Ами обади се на китайските пощи и ги питай къде е този пощенски офис на град ...., какво правят там, може и имената на служителите да поискаш, телефоните им, да можеш точно във всеки момент да им се обадиш да питаш какво правят с пратката ти  ooooh!
Какви са тия идиотщини, сега пък точно съобщенията и обработките на китайските пощи трябва да разгадаваме, аман!

# 186
jacomo е как нямаш бутон диспут,уверена ли си,че са пратени поръчките,а не отказани или в застой?какво пише.
Ето Никид , най-долу се вижда(единствено на тази поръчка) на предните и на новите нямам.
http://prikachi.com/images.php?images/336/6683336d.jpg
Кажи ми ако бъркам нещо  newsm78

Пуснах и аз това handsfree http://www.aliexpress.com/snapshot/283444905.html , дано работи , че е за подарък да не се изложа Simple Smile

според мен си потвърдила поръчката и така си загубила шанс за диспут
Ама не трябва ли хахаха ужас Grinning Ами така правя да ! Ама това значи ли, че има вероятност да не получа някой от потвърдените поръчки ? Добре , че са ми дребни поръчките , но сега имам една по-голяма, добре че ми казахте къде греша! Благодаря безкрайно snow22 !!!

малка е вероятността да не си получиш поръчката ,освен ако не се е загубила някъде из трасето,но пък след получаването ако нещо не ти хареса не можеш да имаш претенции,но пък можеш да пишеш на продавача и да му обясниш Peace
Хаха омазала съм я яката аз , но благодаря че ми казахте , че може да изгърмя така в някой момент   bouquet
Никид и на теб мерсаж  newsm51

# 187
Явно нещо много сте се озлобили тук, да не попита човек за нещо или да помоли за помощ от "старшите", все тая - ползвайте се със здраве нещата , успех!

# 188
И аз да кажа за проследяването на пратките:

Нещата, които излизат при тракинга са пълен шит с извинение-повечето пъти на мен ми излиза Русия, Белгия и разни безумици, английския им е зле дори в сайтовете за проследяване.
Отдавна вече не си правя труда да си проследявам пратката в сайтове, с изключение на БГ Пощи и то чак след 20-ия ден. Повечето пъти ако имам път покрай пощата, влизам и питам директно дали има пратка за мен от последните дни. Даже често ми се обаждат, че ме знаят много добре коя съм вече.

Аз лично игнорирам въпроси за проследяване на пратки-загуба на време е да им се отговаря, трябва да се прочетат 2-3 страници от темата и всичко ще е ясно. Тук не е среща на майки пеликани, да смиламе всичко и да го изплюваме в човките на малките си пеликанчета, новите потребители иначе казано.
Моля новите потребители да не се засягат, нищо лично, всеки е бил новак в нещо, но се минават някои граници-през 2-3 поста въпроси за тракинг, прекалено е.

newsm80 newsm80 newsm80 два поста по на горе ми беше последния отговор за пратки,повече не отговарям  Peace
от 7 години пазарувам от интернет и нито веднъж не съм задала въпрос за пратка или някакъв проблем,или чета първа страница много внимателно и темата, или питам чичо гугал

# 189
Получих калъфчетата за телефона - много, много доволна Simple Smile http://www.aliexpress.com/snapshot/271613577.html

NikolForAll, моля те за отзиви, когато сложиш някое от калъфчетата. Аз получих едно от Али и не прилепва плътно към дисплея, просто стои леко открехнато. Слагам телефона с дисплея надолу, уж да се поокърши капачето, но все още не се затваря добре. Иначе много си го харесвам като цвят и изпълнение.

# 190
Момичета и аз с един въпрос,мисля че е коментирано но не откривам нищо по въпроса.Значи искам да поръчам нещо от алито и да го пратя на английски адрес.Мисля беше писано тук ,че всичко  там отива на митница,така ли е?

# 191
Привет и от мен!!! Хиляди благодарности на Никид за супер полезната тема , както и на всички , които публикуват покупки и дават отзиви.
http://www.aliexpress.com/item/New-Women-ladies-Fall-Elegant-red … XL/688125482.html
Тази рокля й се чудя в сиво, някой беше похвалил преди време червената. Виждам , че размерите й в см са дадени от-до, това означава ли че е разтеглива материята?

# 192
Докато се мая са вдигнали цените на доставка. Последно се спрях на този телефон, но ме интересува ще иде ли на митницата с тази доставка  Post Swiss
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A820-Black-Quad-Core-MTK65 … PS/916226901.html

# 193
http://www.aliexpress.com/item/New-Women-ladies-Fall-Elegant-red … XL/688125482.html
Тази рокля й се чудя в сиво, някой беше похвалил преди време червената. Виждам , че размерите й в см са дадени от-до, това означава ли че е разтеглива материята?

Аз имам червената. Материята е леко разглива, да. Понеже е някакъв вид трико, леко прозира. Иначе съм доволна от роклята  Peace

# 194
Здравейте!
Имам няколко отказани поръчки, които от вчера са със статус приключени и сега чакам парите.

Refund Information
Refund Date    Refund Amount    Comments
2013-10-22 16:05    US $ 152.1    

Някой има ли идея след колко време горе-долу ще се появят парите по картата.

Общи условия

Активация на акаунт