Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 329
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Част от редовния асортимент ще са , би трябвало да дойдат повечето. Миналата година  Февруари пак така си подмениха голяма част от продуктите.
Дано, много неща си харесах. Simple Smile

# 556
Обожавам тези маркии!

# 557
*Pippi* Благодаря Simple Smile

# 558
По принцип,олиото е по-добър вариант от кристалите,тъй като съдържа повече натурални масла и по-малко силикони.  Peace

# 559
Момичета, ползвали ли сте мицеларната вода на "Corine de Farme"? Доволни ли сте от нея? Видях, че е на много прилична цена в "dm".

http://www.corinedefarme.com/women/face-care/eau-micellaire-pure … ibles-500-ml-1557

# 560
Сдобих се и аз с мицеларна, Авен. Не чисти по-добре от розовата вода с масло.  Crossing Arms

# 561
Сдобих се и аз с мицеларна, Авен. Не чисти по-добре от розовата вода с масло.  Crossing Arms

нито една МВ не чисти по-добре от розова вода + масло, не се лъжи по реклами  Mr. Green
а тази на авен за мен е най-големия боклук от всички 7-8 видя, които съм ползвала
с нея си чистя четките, само за това става

# 562

нито една МВ не чисти по-добре от розова вода + масло, не се лъжи по реклами  Mr. Green
а тази на авен за мен е най-големия боклук от всички 7-8 видя, които съм ползвала
с нея си чистя четките, само за това става
Ами уж не само по реклами. То нали и по блогове чета. Кожата си чак не могат да познаят след МВ  Чудо на чудесата. Crazy. Добре, че си купих мини опаковка 50 мл.

# 563
Авен и Биодерма са от най-големите предоставящи продукти на блогъри - обикновено под поста пише "за проба от фирмата" или нещо подобно
което не означава, че и двете фирми нямат добри продукти - имам незаменими техни фаворити /като съотношение цена-качество/, но и неща, които никога не бих повторила
на Биодерма е по-добра водата от на Авен, но Лореал и Жая са също толкова добри /за мен/, имам и на Гарние, не съм я пробвала още, но очаквам и тя да е читава, т. е. аз не бих купила нито Авен /защото е гадна  Laughing/, нито Биодерма /защото е скъпа/ отново  Peace

# 564
На Бидерма съм тествала всичко за мазна и проблемна кожа, за свиване на пори, нулев ефект от всичкото.  Peace

# 565
Лекият крем със спф 50 на Биодерма ми е любим за лятото, а на Авен пак лекият крем, но със спф 20 - за сега
не съм намерила по-добри продукти; чак съжалявам, че не възползвах от промоцията между празниците, за да си взема още един на Авен
но моята кожа не е мазна и кремът на биодерма уж е лек, но и за мен не е най-лек
знаеш, нещата са много индивидуални  Wink

# 566

знаеш, нещата са много индивидуални  Wink
Съгласна съм.  Peace

# 567
Дълги години се доверявах на българска розова вода, но вече от доста време ползвам мицеларната вода на "Mixa" и съм много по-доволна. Страхотна е и наистина действа добре на кожата ми. Въпроса е, че всеки път искам да пробвам нещо различно и затова съм се насочила към мицеларната вода на "Corine de Farme". Знам със сигурност, че скъпите мицеларни води не превъзхождат с нищо евтините такива. Доказателство за това е продукта на "Mixa".

# 568
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Авен и Биодерма са от най-големите предоставящи продукти на блогъри - обикновено под поста пише "за проба от фирмата" или нещо подобно
което не означава, че и двете фирми нямат добри продукти - имам незаменими техни фаворити /като съотношение цена-качество/, но и неща, които никога не бих повторила
на Биодерма е по-добра водата от на Авен, но Лореал и Жая са също толкова добри /за мен/, имам и на Гарние, не съм я пробвала още, но очаквам и тя да е читава, т. е. аз не бих купила нито Авен /защото е гадна  Laughing/, нито Биодерма /защото е скъпа/ отново  Peace

шъ м'ъ извиняваш, ама на мен мицерална никой не ми е дал да тествам (драмааа) Mr. Green
И  Биодермата си е чудна, на мен ми успокоява кожата като е раздразнена, освен махането на грима.Авена не става... Пробвай Гарнието, изкушавам те да я отвориш Twisted Evil
И не обичам аромат на роза, затова домашните чудеса не са ми по вкуса  Mr. Green

# 569
  • най-шареното място
Така и не съм пробвала розова вода плюс масло. Заради маслото.
Не винаги чистене и масло са добра идея. Или добро усещане.
Лошото е, че мицеларните пак са си химия...
Розовата вода не мирише натрапчиво или дълго.

Общи условия

Активация на акаунт