Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 82 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София/Горна Оряховица
За масла - ако ви се занимава с поръчки, iHerb е мястото.
Ако не ви се чака да дойдат от Америка - зоя.бг .
На Икаров отдавна спрях да ги ползвам, наскоро си взех само кокосово за косата, там поне не се изривам  Laughing .

Предложете нещо измиващо за муцунка, за суха кожа.  Rolling Eyes

П.П. И аз си свалям грима след като първо го измия с нещо, а след това чак идва ред на мицеларната вода. За мен МВ си е незаменим продукт, но не е невиждано чудо. За мен си е обаче любим продукт  Heart Eyes .

# 586
И аз си свалям грима след като първо го измия с нещо, а след това чак идва ред на мицеларната вода. За мен МВ си е незаменим продукт, но не е невиждано чудо. За мен си е обаче любим продукт  Heart Eyes .

Пропуснах да кажа, че и аз не ползвам мицеларната вода за сваляне на грим, а само за почистване и освежаване на лицето. Определено и на мен ми е сред любимите продукти. Като пробвам водата на "Corine de Farme" ще дам отзиви.

# 587
И аз си свалям грима след като първо го измия с нещо, а след това чак идва ред на мицеларната вода. За мен МВ си е незаменим продукт, но не е невиждано чудо. За мен си е обаче любим продукт  Heart Eyes .

Пропуснах да кажа, че и аз не ползвам мицеларната вода за сваляне на грим, а само за почистване и освежаване на лицето. Определено и на мен ми е сред любимите продукти. Като пробвам водата на "Corine de Farme" ще дам отзиви.

в момента ползвам душ-мляко и олио за тяло на тази марка и съм много доволна. Вчера и аз загледах мицеларната вода, но понеже имам голямата на Виодерма се въздържах,
Като ползваш дай отзив Praynig

# 588

в момента ползвам душ-мляко и олио за тяло на тази марка и съм много доволна. Вчера и аз загледах мицеларната вода, но понеже имам голямата на Виодерма се въздържах,
Като ползваш дай отзив Praynig

Задължително! А знаеш ли дали продават и кремове за лице на въпросната марка в "dm"?

# 589
  • София
За мен мицеларната вода на Биодерма си остава невиждано чудо!
И да- не съм имала продукт досега от всичкия си гримов стаж дотук, който да маха всичко от кожата и то само с два тампона.  Wink

# 590
  • София/Горна Оряховица
За мен мицеларнтаа вода на Биодерма си остава невиждано чудо!
И да- не съм имала продукт досега от всичкия си гримов стаж дотук, който да маха всичко от кожата и то само с два тампона.  Wink

Мога да се подпиша с две ръце под това мнение  Wink .

# 591
Аз ползвам за очите розова вода с бадемово на Икаров. Не съм се обринала, но и за окосмяване не мога да кажа, защото ползвам само на очите. НО пък и миглите са ми все така мижави.  Grinning
Мицеларната за мен е точно нещо като нищо. Ще взема да сипя и в нея някакво масло май.

За мен мицеларнтаа вода на Биодерма си остава невиждано чудо!
И да- не съм имала продукт досега от всичкия си гримов стаж дотук, който да маха всичко от кожата и то само с два тампона.  Wink

Мога да се подпиша с две ръце под това мнение  Wink .
Пак да питам от кожата или и от очите?

# 592
  • София/Горна Оряховица
И от двете.
В редките случаи, когато съм си махала грима изцяло с дегримиращ продукт, то любим си ми остава розовата биодерма.
Не ми щипе на очите, сваля всичко със замах, без никакво търкане и прилагане на сила.
А от кожата маха всичко от раз, успокоява я, не я зачервява.
А за очите нося винаги тежък грим - имам спирала, очна линия или молив, база, сенки. Маха всич-ко. От-до.
За мен е невиждано чудо, но съм съгласна, че не на всички може да им допадне като продукт.

Иначе обикновено си махам грима като първо си измивам лицето с вода, после някакво измиващо (пяна, гел...). Чак след това идва МВ да премахне абсолютно всичко и да ми успокои кожата.

Пробвах известно време с двуфазен, с розова вода с масло - не ми харесват  Crossing Arms .

Сега си взех на Гарние мицеларната, по финансови причини. Добра е в махането на грима, но от спиралата остават следи, трябва ми по-голямо количество и т.н.

Да споделя за СС крема на Биотен - светлия вариант.
Отначало ми се стори подходящо светъл, дори на дневна светлина. Взех си го без да помисля да оставя пробичката да се оксидира.
Лошата изненада дойде по-късно - след като се оксидира, започва да дава оранжевеещо-кафеникави отенъци.

И да попитам - някой срещал ли е скоро балсама за коса на Балеа с кокос  Thinking ? Обожавам го, но във всички филиали, които обиколих, вече го няма  Crossing Arms . А пък не пише да е лимитка.  Whistling

# 593
  • Варна
Нещо не съм доволна от този ш-н Балея за кафява коса:
Скрит текст:
Прави ми косата някак матирана, без блясък.  Confused

Този повече ми харесва и съжалявам, че го смених:

Скрит текст:

# 594
  • виртуално
препоръчайте ми кристали за коса  Hug

# 595
  • Варна
препоръчайте ми кристали за коса  Hug

От тези на Виктория Бюти съм доволна, даже втора опаковка си купих. Има различни видове, но аз тези харесах, обаче, не знам дали ги има в Лили и ДМ.
Скрит текст:

# 596
Като пробвам водата на "Corine de Farme" ще дам отзиви.
дали продават и кремове за лице на въпросната марка в "dm"?
Има кремове, продават ги и в Елитис. Но точно за мицеларната тук четох отрицателен отзив и не си я купих

# 597
Амми,и аз запенвам яко по лицето,после,ако има остатък ,с МВ или с розова минавам.  Peace
И аз правя така. Някак не мога да легна без да ударя една "сапунка".  Tired Пък и слагам доста силен очен грим и не ми се губи половин час в търкане с памуци.

Така и аз имам усещането,че само замазвам цялата работа,а и някак си протривам кожата. Друго си е "сапунката",сега я правя с бебешки измиващ лосион на Nivea.Хубав е  Crazy

Кой точно бебешки измиващ лосион ползваш?

# 598
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, потвърждавам влиянието на бадемовото масло върху окосмението  Mr. Green Тъкмо се зарадвах, че веждите и миглите ми са започнали да се сгъстяват (съвсем случайно, между другото) и си погледнах мустака на дневна светлина отблизо - няма такъв ужас  Laughing
Сега мажа навсякъде, без областта над горната устна  Laughing

Мия си лицето само с гел - прибирам се късно и не ми се занимава да почиствам с памуци, тоници, мицеларни води или тоалетни млека, при положение, че след това пак минавам със сапунката, понеже все не ми е достатъчно чисто  Mr. Green След гела понякога минавам с памук, напоен с нещо тонизиращо, но рядко. Не ползвам много грим и ми е доволно чистичко само след гелчето Simple Smile

В тази връзка съм много доволна от легендарния Билка с краставица и пъпеш, a напоследък от 2 в 1 гел и тоник на Бюти формулас
Скрит текст:

# 599
  • Сливен
кристалите на Виктория Бюти  ги има в ДМ,но не мога да кажа колко струват

Общи условия

Активация на акаунт