Сейшелите, Малдивите или Мавриций – къде най-много ви хареса?

• 54 496
  • 162
  •   1
Отговори
# 45
Била съм 2 пъти на Малдивите - райско е, спор няма, но развлечения е много силна дума за там. Има дайвинг, което за мен е най-голямото развлечение, но за по 1 час на ден, така че там е по-скоро за романтика и истинска почивка. Тази зима ще сме на Мавриции, очаквам повече в това отношение, но мога да коментирам с лични впечатления, чак когато се върна.

# 46
2016 ще посетя Мавриций, но през тяхната зима и ще мога да дам мнение, както и за така определените подходящи сезони.

# 47
Била съм 2 пъти на Малдивите - райско е, спор няма, но развлечения е много силна дума за там. Има дайвинг, което за мен е най-голямото развлечение, но за по 1 час на ден, така че там е по-скоро за романтика и истинска почивка. Тази зима ще сме на Мавриции, очаквам повече в това отношение, но мога да коментирам с лични впечатления, чак когато се върна.
във кой хотел ще отседнете и направила ли си програма, какво ще посетите

# 48
natali uk, програма силно казано. Мислим да вземем кола под наем, с която да разгледаме острова. Оказа се, че не е особено голям. Иначе ще отседнем в Maritin Crystal на източното крайбрежие.

# 49
natali uk, програма силно казано. Мислим да вземем кола под наем, с която да разгледаме острова. Оказа се, че не е особено голям. Иначе ще отседнем в Maritin Crystal на източното крайбрежие.
супер и ще чакаме снимки!!!!

# 50
  • София - Бургас
Dusty_wind, какви са полетните отсечки? От къде се лети и колко часа е полетът? Каква е горе - долу цената за двупосочен полет Мавриции?
Разгледах ти хотела - прекрасен е Heart Eyes
Ние през ноември сме на Малдиви, но и Мавриции много ми хареса (дори може би малко повече Blush) но Малдиви ми е мечта, така че трябва да се види:) Живот и здраве, следващият път - Мавриции...Simple Smile

# 51
Мавриций има няколко варианта въпрос на цени и време.
през Дубай с емиратите.
през Париж ер франс и ер мавриций.
Първия вариант е много поносим Милано-Дубай около шест часа , престой в Дубай около 2 часа /точно да се поразтъпчеш и .. Дубай Мавриций пак около 6 часа.

# 52
От къде се лети и колко часа е полетът? Каква е горе - долу цената за двупосочен полет Мавриции?
Лети се от Париж, Лондон, Франкфурт, Виена и др. Полетът от Париж е 11,5 часа, от Лондон - 12 часа и т.н. приблизително толкова е времетраенето на директен полет от европейско летище.
Цените са разтегливо понятие, зависи от 100 неща, но най-общо за целия маршрут на 1 билет от София, е от 850 евро нагоре. Ако отсечките са на отделни билети може да се свали цената, но има повече рискове. Няма да коментирам отстъпки, промоции, клубни карти, натрупани мили и т.н.   

Първия вариант е много поносим Милано-Дубай около шест часа , престой в Дубай около 2 часа /точно да се поразтъпчеш и .. Дубай Мавриций пак около 6 часа.
И да не забравяме отсечката София - Милано, 2 часа и нещо, плюс престоя на Малпенса.

# 53
От Лондон директният полет е 12 часа. На мен лично директният полет ми беше по-евтин с  Луфханза, защото връщането е 7.30 сутринта. Ще пътувам с Емиратес през Дубай, а и самолетите им са супер с престой там 2 часа и връщане си смених полета за 22 часа

# 54
Здравейте!Моля тези от Вас които планират пътуване до Мавриций тази година,ако е възможно да ми дадат някаква полезна информация за почивка там полети,в която част на острова е по-добре,хотел.Обмисляме почивка за Нова година,но търся вариант за по-лек полет 😕.Благодаря предварително!

# 55
ако си по нова  Година можеш да ползваш източния бряг, защото е подходящ за тяхното лято. Има различни варианти -за скъп/Maritim Spa resort  r ;kfhf o,whr id ye lrort и по -икономичен вариант като например този е супер Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius, Belle Mare,  Полетите от Лондон са добри и са с Емиратес,но от БГ чета ,че пътуват  през Турция, Франция  и още. За Лондон,можеш да кацнеш на Хитроу и мисля да имаш безплатен трансфер до Гетуйк. Успех!!!

# 56
Благодаря!А да попитам ползвали ли сте някоя туристическа агенция за пътуването и ако може да ми препоръча те?

# 57
  • Варна
Здравейте!Планираме почивка в края на януари на Мавриций в северната част на острова , но много ме притеснява, че в този период предимно дъждовен.Някой има ли лични впечатления за края на януари?

# 58
Здравейте!Моля тези от Вас които планират пътуване до Мавриций тази година,ако е възможно да ми дадат някаква полезна информация за почивка там полети,в която част на острова е по-добре,хотел.Обмисляме почивка за Нова година,но търся вариант за по-лек полет 😕.Благодаря предварително!

Здравей, както писах в другата тема за Мавриций - вече има полети на Турските авиолинии до Мавриций, които при тръгване от София са много удобни като часове и престой в Истанбул  Simple Smile

# 59
Здравейте!Планираме почивка в края на януари на Мавриций в северната част на острова , но много ме притеснява, че в този период предимно дъждовен.Някой има ли лични впечатления за края на януари?
За сефте чувам, че на Мавриций има дъждовен период. Няма такъв, това не са Малдивите.

Общи условия

Активация на акаунт