"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 330

To e очи то е чудо. Ту поглед на здрял мъж, ту на дете. Ту поглед на несигурност и ранимост, ту наарогантсност. Ту на омраза, ту на любов. Чаатай няма нужда да говори, той играе само с очи.

Точно това си мислех и аз  Grinning Наистина не е нужно да гримасничиш за да показваш чувства. Това неговото е направо чудо бе  txtloves txtloves txtloves Пее, рисува, отлично се справя с актьорството при положение, че има минимален опит!  Two Hearts Да не говорим, че е млад и красив!  Heart Eyes

# 331
Аз пък сега се замислих ОркунЧ защо изобщо е с Мира? Ляга си с онази другата, сега Мира вече е и бедна! Какво прави с нея?  Thinking

# 332
# 333
Влюбен е  Mr. Green

# 334
на принципа е мойто си е мое чуждото е общо  Mr. Green

# 335

To e очи то е чудо. Ту поглед на здрял мъж, ту на дете. Ту поглед на несигурност и ранимост, ту наарогантсност. Ту на омраза, ту на любов. Чаатай няма нужда да говори, той играе само с очи.

Така си е ! Някак си той има още някакво детско излъчване. Погледа му е страхотен ! Наистина той може да играе само с очи !  Уникален е ! Просто има страхотно излъчване ! Запазил е детското в себе си! Когато иска може да изкара острия поглед  Wink  Sunglasses  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 336

Аз съм без думи! Просто е впечатляващ!

Единственото, което не ми хареса е как бутна в яда си Мерт. Stop

# 337
Ето тази снимка му е много стара, но ми е много смешен с тази торба  hahaha  Joy  Joy

# 338
# 339
Снимчица  Grinning  Heart Eyes   Kiss

# 340
Скрит текст:

Бати Кенанчо. Laughing

# 341

Вай бееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Природата давала, давала ...   newsm62

# 342
Цитат
Вай бееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Природата давала, давала ...   newsm62

Мноогоооо е дала  Heart Eyes   Heart

# 343

Вай бееее!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Природата давала, давала ...   newsm62

Фитнес залата и тя  hahaha

# 344
Бат Кенанчо ми допада,тъй като му гледам визията на снимките,коио са постнати  bouquet Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт