"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

Я виж ти къде се цели девойката. Laughing Да не иска той да и е следващият партньор. Аз нямам нищо против още сега да му я отстъпим. Mr. Green
За Ча харесах нова партньорка Joy:

Скрит текст:
Damla Sonmez - има много нежно и красиво излъчване според мен. Peace

# 316
Дамлата много я харесвам аз  Heart Eyes

# 317

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 15:50 от Neidjal

# 318
  • Банкя
Добро утро.
Прави ми впечатление, че много негодувате срещу отрицателните герои.Това значи, че се спавят много добре.
Този Гирай го имаше понапред без брада и беше симпатичен.Очите му са много интересен цвят.
Като превеждах ми направи впечатление , че Ендер има брат.В оригинала има сестра, която непрекъснато првеше проблеми.
За малката Берен не се сещам.
Имаше и едно момиче, което харесваше Сет и също се занимаваше с комикси и станаха много близки.
Но на мен ми харесва, че го променят .Според турските обичай hahaha hahaha hahaha

# 319
Това за брата и на мен ми направи впечатление. И аз имам спомен, че в оригинала Ендер има сестра. Може обаче да се окаже, че и тук е сестра, а не брат. Според ограничените ми познания по турски дума "kardeş", която бащата на Ендер използва, означава и брат и сестра. Предполагам, че този, който е превеждал от турски на английски просто е избрал "брат", защото от контекста не е ясно дали става въпрос за мъж или за жена.
Сестрата на Мариса не си спомням дали са я давали в първите серии. Тя се появява доста по-късно като се връща от някакъв пансион. Дали не я бяха изгонили  newsm78

# 320
Днес би трябвало да има фрагман, нали!? newsm78

В страхотна форма е.

Скрит текст:

# 321
  • Банкя
 Venetat много благодаря за уточнението.И на мен ми се струва, че превода не винаги и добър.Ако нещо забележиш казвай...поправяй ни Grinning.То мисля, че превежда някой от Хърватия ли от къде ли беше???

# 322
# 323
Здравейте,много ми е приятно да следя и да чета публикациите ви.  Hug.. И много благодаря за превода , Почитания на преводачите ..  Heart Eyes

# 324
Очаква ни отново интересен епизод.
Защо имам чувството, че Селим надуши подлостта на Оркун и май, ще го притисне ми се струва?! newsm78

И Мира ми се струва, че не знае какво иска. Хем е привлечена от Яман, хем още продължава да се движи с този загубеняк Оркун. ooooh!

# 325
Здравейте,много ми е приятно да следя и да чета публикациите ви.  Hug.. И много благодаря за превода , Почитания на преводачите ..  Heart Eyes
Здравей и добре дошла.
Като гледам погледите на Ендер и на Мерт, се вижда, че не му вярват, че е невинен и с право си тръгна, но къде ли, ще отиде,  newsm78 защото и при майка си не би могъл да се върне!?!
Мисля си, че отново единствения човек, който, ще повярва за сетен път на Яман, ще е Селим.

# 326
привет банда  Hug Hug Hug

сет Party

# 327
Здравейте,много ми е приятно да следя и да чета публикациите ви.  Hug.. И много благодаря за превода , Почитания на преводачите ..  Heart Eyes
Здравей и добре дошла.
Като гледам погледите на Ендер и на Мерт, се вижда, че не му вярват, че е невинен и с право си тръгна, но къде ли, ще отиде,  newsm78 защото и при майка си не би могъл да се върне!?!
Мисля си, че отново единствения човек, който, ще повярва за сетен път на Яман, ще е Селим.

Много благодаря за фрагмана Wink

В началото май и Селим не му вярва.  cry Бях писала и по-горе някъде, че той разбра, че Яман е взел пари назаем, чу че брат му иска нещо от него,  като нищо няма да му повярва. Поне в началото. Когато Ендер казва, че Яман няма къде да отиде Селим казва нещо в смисъл да върви в Ада или нещо такова.

Яман казва: Не съм го направил! Кълна се в най-скъпото коетъо имам - не съм го направил! И ти ли не ми вярваш? /към Мерт/. Няма да позволя това да ми се случва повече. Няма да позволя да ме унижават. Може би не е унижават, а синоним някакъв, поне така го разбирам аз.

Обаче вторият баща на Яман май ще изнудва ОркунЧ   newsm44 нека му! Казва нещо в смисъл, че нито приятелството им ще свърши, нито общата им работа!  Mr. Green

ОркунЧ казва на Мира, че Яман е откраднал парите за лечението и.

А последната реплика на Селим май е някаква поговорка, но не мога да я разбера.

Моля някой, ако може да преведе по-точно.

# 328
Здравейте !  Hug   Hug   Hug
Благодаря за фрагмана !  bouquet
Става много интересно !  Peace
Наистина жалко, че Селим и Ендер не вярват на Яман  cry  no , но искам накрая като разберат, че това го е направил ОркунЧ  за да натопи Яман да го натупат едно хубаво  #2gunfire
Ще е най-готината сцена когато Яман натупа едно хубавичко ОркунЧ /той си го заслужава/  box
Ча е много сладък с тази синя блузка /изглеждат му очите сини/  Heart Eyes

# 329

To e очи то е чудо. Ту поглед на здрял мъж, ту на дете. Ту поглед на несигурност и ранимост, ту наарогантсност. Ту на омраза, ту на любов. Чаатай няма нужда да говори, той играе само с очи.

Общи условия

Активация на акаунт