"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Аз само за Ча участвам  Crossing Arms Joy

Вие безопасната игла ли... Joy

Еми...  Joy Аз сериала не гледам,а Ча ми харесва като актьор , та затова де.  Blush Joy

Вани, имаш ли да ми признаеш нещо  Laughing Rolling Eyes

Киарче
, не се сещам за какво  newsm78  Mr. Green

# 406
  • Банкя
Да нещо такова ще е !!А явно имаме и студенти фенове , които дебнат от прозорците hahaha Joy hahaha

# 407
Очаквам с нетърпение Мира да се раздели с Оркун, не го понасям до нея, като знам, че постоянно и изневерява. Rolling Eyes
Бретона му определено вече е за подстригване.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 16:26 от Neidjal

# 408
  • Банкя
Е ми то без Коркунч няма да е интересно.Ако махнат и Суде ....скукааа.

# 409
Очаквам с нетърпение Мира да се раздели с Оркун, не го понасям до нея, като знам, че постоянно и изневерява. Rolling Eyes

newsm10 мяза на сгоден циганин с тази коса Mr. Greenопределено е за освежаване Peace

# 410
  • Банкя
При тези сладури май ще има нещо весело.Въпреки , че Мерт гледа лошо...

# 411
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]
 newsm10 мяза на сгоден циганин с тази коса Mr. Greenопределено е за освежаване Peace
Joy Joy Joy

NEW

# 412
Здравейте Hug
Жани,честит рожден ден на детеннцето ти.Да е живо,здраво и мн щастливо.  bouquet

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya arasında neler oluyor?

Fransız sevgilisi Florence Eugene'den 2 hafta önce ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya'yla ilgileniyor.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen yeni bir dedikodu...

Tatlıtuğ ve Sarıkaya arasında neler oluyor? Yeni bir aşk mı doğuyor?

İddialar gerçek mi? Serenay bu konuda açıklama yaptı mı?

İşte detaylar:

KUTLAMA

Kıvanç Tatlıtuğ 30'uncu yaş gününü önceki gece Halas Yatı'nda kutladı.

YAKIN DOSTLARINA...

Fransız sevgilisi Florence Eugene'den 2 hafta önce ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ doğum günü davetine katılan yakın dostlarına:

''OLMADI''

"Güzel gidiyordu, ama ayrıldık. Florence Paris'te yaşıyor. Sürekli seyahatte. Dil, kültür farklı. Olmadı" dedi.

DAHA ÖNCE BİR YAKINLIKLARI YOK

Kıvanç Tatlıtuğ'un partiye daha önce bir yakınlıkları olmadığı halde 'Medcezir'in yıldızı Serenay Sarıkaya'yı davet etmesi, gece boyunca güzel oyuncu ile ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Özel hayatı hakkında konuşmaktan hoşlanmadığını söyleyen Serenay Sarıkaya bu iddiaya da cevap vermek istemedi.

Kıvanç Tatlıtuğ 11 yıl aşk yaşadığı Azra Akın'dan 7 ay önce ayrılmıştı.

Mart 2013'te Florence Eugene ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Devamı: http://www.diziler.com/haber/kivanc-tatlitug-ve-serenay-sarikaya … yor#ixzz2j867lhtS

# 413
  • Банкя
Родния ми език Mr. Green Mr. Green
Но това го знаем, нали?!Макар, че май никой не го преведе като хората.Но то се подразбра..

# 414
Здравейте !  Hug

Жани, Честит рожден ден на детенцето ти ! Пожелавам да бъде много здрав, да порасне голям юнак и да има много късмет във всичко !  newsm59   newsm67   newsm59

# 415
Цитат

Охооо какъв бретон е пуснал Чачко  hahaha   
Наистина е за подстригване,  само утре да не го видим с дълга коса до кръста  Joy Каква ли ще бъде гледката ???  newsm78  Laughing

# 416
Цитат

Охооо какъв бретон е пуснал Чачко  hahaha   
Наистина е за подстригване,  само утре да не го видим с дълга коса до кръста  Joy Каква ли ще бъде гледката ???  newsm78  Laughing
Вие се шегувате, но аз наистина го гледах на една снимка с дълга коса  Grinning

# 417
# 418
Даааа, турския ни е в кърпа вързан, особено на транслатора, Joy но спрягат Киво със Серенай, защото и обръщал внимание на РД, ooooh! и вече бил свободен.

# 419
За съжаление няма кой друг да превежда от турски освен Неси.Аз съм пропуснала,честно казано това взаимоотношние между Къванч и Серенай,та затова си позволих да го сложа. Laughing Peace
Как се казваше актьора превъплащаващ се в ролята на брата Яман?

Общи условия

Активация на акаунт